Sayfa 13 / 38 İlkİlk ... 3111213141523 ... SonSon
361 ile 390 arası toplam 1115 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri (II)

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Transfer kapandıysa seneye büyük ihtimal Zico ve süperstarı Deivid elele kendilerine kulüp arar. Tecrübe tecrübe diye 5 yıldır uyutuluyoruz. Anderlecht'e elenilirse işin ucu yönetime kadar gider. Her zaman teknik direktör yem olarak atılıyordu ama bu sefer cok farklı olur. Umarım bu senaryoların hiçbirine gerek kalmaz.
    Tamamen haklısın. Daum'un 3 yılı ve Zico'nun 1 yılı, yani toplam 4 yılda Avrupa'da tatmin edici bir başarı sağlanamadı. Bu 5. yıl, bu sene de eğer Avrupa'da başarı sağlanamazsa radikal değişiklikler yapılmalı, hesabını da kimse veremez bunun. Lokum gibi kura çektik, bu sefer de Şampiyonlar Ligi'ne kalamazsak eğer yönetim ve Zico çok tepki alır ve birçok şey değişmek zorunda kalır.

Bu son şansı artık yönetimin. Bu sene eğer Şampiyonlar Ligi'ne kalamazsak, nasıl bir bahane uyduracaklar, çok merak ediyorum. Geçen sene elenince 3 tane yabancı transferi gerçekleştirilip gündem değiştirildi bir anda, UEFA'da şampiyonluk denildi ama sonuç yine hüsran oldu. Mutlaka Anderlecht karşısında tur geçilip Şampiyonlar Ligi'ne kalınmalı. Ha olur, Şampiyonlar Ligi'nde zor grup gelir, tur atlamayabiliriz, ona diyeceğim bir şey yok ama Şampiyonlar Ligi'ne katılınamazsa gerçekten bunun hesabını yönetim veremez.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Tamamen haklısın. Daum'un 3 yılı ve Zico'nun 1 yılı, yani toplam 4 yılda Avrupa'da tatmin edici bir başarı sağlanamadı. Bu 5. yıl, bu sene de eğer Avrupa'da başarı sağlanamazsa radikal değişiklikler yapılmalı, hesabını da kimse veremez bunun. Lokum gibi kura çektik, bu sefer de Şampiyonlar Ligi'ne kalamazsak eğer yönetim ve Zico çok tepki alır ve birçok şey değişmek zorunda kalır.

Bu son şansı artık yönetimin. Bu sene eğer Şampiyonlar Ligi'ne kalamazsak, nasıl bir bahane uyduracaklar, çok merak ediyorum. Geçen sene elenince 3 tane yabancı transferi gerçekleştirilip gündem değiştirildi bir anda, UEFA'da şampiyonluk denildi ama sonuç yine hüsran oldu. Mutlaka Anderlecht karşısında tur geçilip Şampiyonlar Ligi'ne kalınmalı. Ha olur, Şampiyonlar Ligi'nde zor grup gelir, tur atlamayabiliriz, ona diyeceğim bir şey yok ama Şampiyonlar Ligi'ne katılınamazsa gerçekten bunun hesabını yönetim veremez.
    neyin 5. yılı?
    101. yıl bu sene
    ayrıca elenirsek UEFAdayız
    UEFAda başarısızlık olursa çok şey değişir
    Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
    Usta : " Kelebek " der ..

arkadaslar laf aramizda keske nilmari alsak canim sikiliyodu youtubede izledim mest oldum tam
    fenerbahcemizin aradigi golcu bence boy var zigic kadar olmasada gerci ondaki boy nerdeyse kimsede yok ya teknik var gelisebilir daha 22 yasinda suratli cok iyi adam geciyo son vuruslarda hic fena deil ustelik brazilyali alex ona ne kiyak yaparsiz ne dionuz
    buda NILMAR TIMAOshowhttp://www.youtube.com/watch?v=1lrZpn72F74

\
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    http://www.youtube.com/watch?v=1lrZpn72F74

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Anderlecht'i geçsek Zico kalacak ama Şampiyonlar Ligi'ne gideceğiz,Anderlecht'e elensek Zico gidecek ama Şampiyonlar Ligi'ne gidemeyeceğiz,UEFA'da yolumuza devam edeceğiz... Yukarı tükürsek bıyık aşağı tükürsek sakal

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by AneLKa_90 View Post
    Anderlecht'i geçsek Zico kalacak ama Şampiyonlar Ligi'ne gidemeyeceğiz,Anderlecht'e elensek Zico gidecek ama Şampiyonlar Ligi'ne gidemeyeceğiz,UEFA'da yolumuza devam edeceğiz... Yukarı tükürsek bıyık aşağı tükürsek sakal
    olayı tam olarak özetledin birader halimiz kötü

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by AneLKa_90 View Post
    Anderlecht'i geçsek Zico kalacak ama Şampiyonlar Ligi'ne gidemeyeceğiz,Anderlecht'e elensek Zico gidecek ama Şampiyonlar Ligi'ne gidemeyeceğiz,UEFA'da yolumuza devam edeceğiz... Yukarı tükürsek bıyık aşağı tükürsek sakal

Anderlecht'i elersek nasıl gidemeyeceğiz şam.ligine?

Bence elensekte elesekte kalıcak Zico elersek herşey iyi gibi devam edilecek.elenirsek hedef uefa falan denilecek.Artık Türkiye kupası ve Süper Lig kalıcak bu ikisindeki başarısızlık yönetiminde sonu olur bence.Ben şu anki yönetimin kalmasını istemiyorum şahsen kaç senedir hedef Avrupa'da başarı ama en büyük başarı son32 o da Uefa'da.Bence yönetim+Zico gitmeli.

ben ziconun oyuncuları maça yeteri kadar motive edemediğine inanıyorum. Gerçi soyunma odasında ne yaptığını bilemem ama sahada zico tarafından gazlanmış oyuncu profili göremedim şimdiye kadar hiçbi fener maçında. Büyükşehir belediyeye karşı hiç değilse 2. yarı iyi oynamalıydı o takım çevirebilirdi maçı .. fener ne maçlar çevirdi zamanında 0-3 den 4-3 ler vs.. Zico gitmeli yani fenerin başarılı olmasındaki en büyük engel. Oyuncudan önce adam gibi bir teknik direktör getirmeli yönetim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by fmsmyrna View Post
    Anderlecht'i elersek nasıl gidemeyeceğiz şam.ligine?

Bence elensekte elesekte kalıcak Zico elersek herşey iyi gibi devam edilecek.elenirsek hedef uefa falan denilecek.Artık Türkiye kupası ve Süper Lig kalıcak bu ikisindeki başarısızlık yönetiminde sonu olur bence.Ben şu anki yönetimin kalmasını istemiyorum şahsen kaç senedir hedef Avrupa'da başarı ama en büyük başarı son32 o da Uefa'da.Bence yönetim+Zico gitmeli.
    Yanlış yazmışım düzelttim şimdi... Zico başarısız olursa en fazla sezon sonuna kadar kalır sözleşmesi bitiyor zaten herkes yoluna.Türkiye Kupası'na da genç oyuncularla çıkacağımız için gene tek lig kalıyor.Yönetimse kesinlikle kalmalı Aziz başkansız olur mu hiç?Fenerbahçe'yi bir dünya markası haline getiriyor tek hatası Zico oldu,kaç yıldız getirdi şimdiye kadar

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

aziz başkan bir sezon içinde ii teknnik direktör ve iki ii forvet kombinasyonunu yakalayamadı bence yetersiz ör: daum-hooijdonk-nobre, daum-anelka-nobre,zico-kezman-deivid

Default Gudjohnsen'de pürüzler kalktı

Bir ara adı sık sık Fenerbahçe'ye transferiyle anılan Barcelona'nın İzlandalı golcüsü Gudjohnsen, İspanyol kulübüyle yollarını ayırdı. Barcelona'nın takımdan gönderme kararı aldığı ve kendisinden kulüp bulmasını istediği Gudjohnsen'in sarı-lacivertli kulübe transferi konusunda tüm pürüzler ortadan kalkmış oldu.

Bu gelişmeler üzerine Fenerbahçe ile temasa geçen Gudjohnsen, menajeri vasıtasıyla gelmeye hazır olduğu yönünde haber gönderdi. İspanya defterini kapattığını söyleyen İzlandalı golcü istenildiği takdirde sarı-lacivertli kulüpte seve seve oynayabileceğini iletti. F.Bahçe yönetimi ise daha önce yaptığı görüşmelerde Gudjohnsen'e 3 milyon euro teklif önermişti. yeni safak
    ayrica su dikkatimi cekti isteyen bakabilir yeni safakin sitesinde bu haberin hemen altinda appiah devreyi kapatti yaziyo fotomactada yildirim olaya el koydu haberinin hemen yaninda carew beklemede haberi var buraya kadar her sey normal ancak fenerbahce.org appiahin devreyi kapattigini ve aziz yildirimin olaya el koydugunu yalanlamasina ragmen haberlerin bu kadarda yakin olmasina ragmen gudjhonsen ve carew haberlerini yalanlamamasi dikkatimi ckti siz diyebilirsiniz transfer haberlerini yalanlamaktan biktilar die ama necati transferinide yalanlamislar ben kendimi tam dedektif hissetmeden sizde yorumlarinizi bildirirseniz sevinirim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gudjohnsen o kadar iyi bir oyuncu değil aslında ama gelmesini çok isterim Deivid'den iyi olacagı kesindir

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Gudjohnsen gelirse iyi olur Kejman'i taniyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fener'de Fatih Tekke heyecanı

Zenit'te mutsuz günler geçiren ve ayrılmak isteyen Fatih Tekke, F.Bahçe'ye çok yakın. Forvet arayışlarını sürdüren F.Bahçe'nin Tekke ile anlaştığı ve futbolcunun bu hafta İstanbul'a gelerek 2 yıllık imza atacağı belirtildi.

Fatih Tekke tamam

Fenerbahçe, Fatih Tekke transferini bitirmek üzere. Tecrübeli golcünün bu hafta içinde İstanbul'a gelip 2 yıllık imza atması bekleniyor.

GELMEYİ KABUL ETTİ
    İstanbul BŞB maçında gol sıkıntısının iyice ortaya çıkması üzerine forvet arayışlarına hız veren Fenerbahçe, Fatih Tekke'de mutlu sona ulaşmak üzere. Rusya'nın Zenit takımından mutsuz olduğu için ayrılmak isteyen Fatih'in, F.Bahçe'ye gelmeyi çok istediği belirtildi. Ancak Zenit'in F.Bahçe'nin önerdiği 4.5 milyon euro'ya
    daha önce sıcak bakmasına rağmen şimdi fiyat artırmak istediği öğrenildi.

SIKINTILAR BİTER
    Zenit'in bu tutumuna rağmen transferin her an gerçekleşebileceği belirtildi. Fatih Tekke'nin bu hafta içinde İstanbul'a gelip F.Bahçe ile 2 yıllık sözleşme imzalayabileceği kaydedildi. Öte yandan Fatih'in gündeme gelmesi sarılacivertli camiada büyük heyecan yarattı. Tecrübeli futbolcunun transfer edilmesi halinde F.Bahçe'nin gol bölgelerinde artık sorun yaşamayacağına kesin gözüyle bakılıyor.

Kaynak:Fotomac

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Gudjohnsen'e kimse kötü oyuncu diyemez Gudjohnsen her yerde oynar ortasahanın ortada forvet arkasında forvette gerekirse kanatlarda tam bir jokerdir.Fenerbahçe onu alırsa çok önemli bir transfere imza atmış olur.

Bu arada Fatih Tekke'nin geleceğine inanmıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Fatih büyük ihtimalle Zenit'ten ayrilir fakat Fener'e gelmez TS'ye geri döner tabii bonservisini ödemeye yanasirlarsa.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    Fatih büyük ihtimalle Zenit'ten ayrilir fakat Fener'e gelmez TS'ye geri döner tabii bonservisini ödemeye yanasirlarsa.
    Zenit Fatih'in fiyatını bile açıklamıyor direk yanıt veriyorlar satmıyoruz diye çünkü adamların paraya ihtiyacı yok...

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Zenit Fatih'in fiyatını bile açıklamıyor direk yanıt veriyorlar satmıyoruz diye çünkü adamların paraya ihtiyacı yok...
    Fatih gitmek istedikten sonra satarlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fatih Fener'e gelmez,Gudjohnsen iyi transfer olur.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    Fatih gitmek istedikten sonra satarlar.
    Siz Appiah'ı satıyormusunuz ? Geçen sene Eto'o ırkçı olaylar yüzünden gitmek isteyince satıldımı ? Gilardinho Juve Juve giye haykırdı ama gidebildimi ?

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Gudjohnsen gelse bile nasil oynayacak? Zico tek forvette inat edince yine birsey degismeyecek, en fazla Kezman kulubeye gecer ve Gudjohnsen oynar, bu durumda FB icin pek buyuk bir ilerleme de olmaz. Hatta Zico Gudjohnsen'den sag kanat yaratmaya calisirsa sasirmam.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ali Bilgin'Den Sol Kanat yaratmaya çalışandan Her şey beklenir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Emre Belözoğlu haberlerini duydum.Ama %99 yalan haber.Emre Türkiye'de bizden başka takıma gitmez...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Bizim sağ kanadımız gerçek sağ kanat oynamıyor hiçbir zaman hep forvetleri sağ kanada çekiyoruz.Serhat,Nobre,Anelka,Deivid,Kezman bu oyuncular zaman zaman sağ kanatta görev aldılar.Şimdi gerçek sağ kanadımız var Ali Bilgin onuda sol kanada koyuyoruz

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Gudjohnsen gelse bile nasil oynayacak? Zico tek forvette inat edince yine birsey degismeyecek, en fazla Kezman kulubeye gecer ve Gudjohnsen oynar, bu durumda FB icin pek buyuk bir ilerleme de olmaz. Hatta Zico Gudjohnsen'den sag kanat yaratmaya calisirsa sasirmam.
    ama çift forvete dönerse bu transfer çok ii olur artık ziconun sistem değiştirmesi lazım

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Fatih Tekke zor.

Gudjohnsen gelebilir aslında iyi bir transfer olacağı kesin.

Bu saatten sonra gelse ne olur? UEFA'ya listeler çoktan verildi, yarın maç var. Anderlecht'e elendikten sonra isterse Ronaldinho gelsin, Şampiyonlar Ligi treni kaçtıktan sonra faydası yok.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by fenerlistinanc View Post
    ama çift forvete dönerse bu transfer çok ii olur artık ziconun sistem değiştirmesi lazım

Cift forvete donmek Alex'in verimini yariya indirmek demek, onun da farkindasinizdir herhalde. Herseye ragmen bence FB gecen sene devrim yapabilirdi. Alex'in biten sozlesmesini yenilemeyip dogru transferlerle cagdas 4-4-2 oynayan bir takim yaratabilirdi. Deivid ve Appiah'i gonderip saglam bir forvet ve kanat oyuncusu alip iyi ve cagdas futbol oynayan bir takim haline gelebilirdi, fakat Alex'i birakamadi. Alex bu takimda oldugu surece cagdas ve tempolu futbol zor gozukuyor.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by sekocan View Post
    Ali Bilgin'Den Sol Kanat yaratmaya çalışandan Her şey beklenir

Ali Bilgin cift ayakli, sol kanatta oynamasi cok da garip birsey degil. Fakat Wederson dururken Ali'nin orada oynamasi, Deivid'in sag kanatta oynamasi, takimin Belediyespor'a karsi tek forvet oynamasini ve ustelik bunun Kezman olmasi daha da buyuk hatalar. Fenerbahce kontraatak futbolu oynuyor, ust siralardaki takimlara karsi hep basarili olur (BJK, GS, Palermo, Newcastle), fakat bu sistemle ligdeki kucuk takimlara karsi (Sakarya, Rize, Antalya, Belediye) hep zorlanir ve zorlanacaktir da. Biri cikip Zico'ya sistemin ve kadronun mactan maca degisebilecegini soylemeli.

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Cift forvete donmek Alex'in verimini yariya indirmek demek, onun da farkindasinizdir herhalde. Herseye ragmen bence FB gecen sene devrim yapabilirdi. Alex'in biten sozlesmesini yenilemeyip dogru transferlerle cagdas 4-4-2 oynayan bir takim yaratabilirdi. Deivid ve Appiah'i gonderip saglam bir forvet ve kanat oyuncusu alip iyi ve cagdas futbol oynayan bir takim haline gelebilirdi, fakat Alex'i birakamadi. Alex bu takimda oldugu surece cagdas ve tempolu futbol zor gozukuyor.
    Harfiyen katılıyorum. Alex gibi bir oyuncu kalmadı artık dünyada, 3 sene önce Alex geldiğinde dünyada futbol anlayışı farklıydı, şimdi farklı...

Alex'i Fenerbahçe göndermeliydi, zaten Alex'i de isteyen yoktu Avrupa'da, Appiah ve Deivid'i de satmalıydı, daha iyi bir kadro kurmalıydı. 4-4-2 sistemini oturtabilirdi, bir pivot santrafor transfer edip, bir de kanat oyuncusu alsaydı, işte o zaman iddialı olabilirdi Avrupa'da.

Alex varsa çift forvet oynamak çok zor, zira tek ön libero ile oynamak zorundasın ve bu sana defansif anlamda çok sıkıntı yaratır, en azından Avrupa'da... Koşmayan bir Alex, defansif anlamda sıfır bir Alex ve 2 tane de koşmayacak, hep ilerde duracak forvet, 3 tane oyuncu az değil, 8 kişi oynuyor gibi olacaksın ve defansın bütün yükü 4'lü defans ve önündeki tek ön liberoya kalacak, kanatlar da zaman zaman destek verecek ama sınırlı olacak.

4-2-2-2 oynayabilirdi Fenerbahçe Alex olmasa, 4'lü defansın önünde çift ön libero, iki kanat adamı ve çift forvet. Modern futbolu dediğin gibi Alex olduğu sürece oynamak imkansız.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Su anda Alex tarzinda orta alan oyuncusu olarak sadece Juninho var belki de dunya futbolunda. Bunun disinda cogu takim zaten hucuma donuk orta alan oyuncularini kanatta kullaniyor, Ronaldinho, Messi, Joe Cole, Reyes gibi oyuncular ornek olabilir. Ronaldinho bizim ulkemizde oynasa ona kanattaki serbestligi vermek yerine kalabalik orta alanin icine tikardik ve mahfederdik, buna eminim.

10 numarayla oynayan takimlarda bile bu oyuncular son derece tempolu ve mucadeleci (Diego, Kaka gibi) ve onlari destekleyen arkalarinda uclu bir orta alan var ve Milanda bazen dortlu bile oluyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Bahçelievler

Eğer Alex gibi bir oyuncu kullanıyorsanız arkasında sürekli alan daraltan ve Alex ileriye çıktığında her zaman geride duracak bir adam lazım..Fenerbahçede bu işi 2 kişi yapıyor..Ondan Fener tek santrofor oynuyor..Oraya Hava topu yüksek,dayanıklı,top kapan birisi getirilse Deivid gönderilip yerine yırtıcı bir forvet alınabilir

Sayfa 13 / 38 İlkİlk ... 3111213141523 ... SonSon

Mesaj Yetkileri