Quote Originally Posted by kbk View Post
kaç yıldır şu oyunun takipçisiyim hep şunu gördüm bi oyuncu gerçekten iyi ise huge database açmadan da onları keşfedebilirsin çünkü oyun kaliteli oyuncuları small databasede bile oyuna alıyo ama iyi olmayanları almıyo onlarda da keşfedeceğin bişey yok zaten oyun keşfetmemiş ki özellikleri iyi olsun ve sen keşfedesin ayrıyeten nasıl hem yabancı sitelere çalışıp hemde türkçe olmamasından şikayet edersin
Sana son shortlist 'imdeki oyuncuları metin olarak yollayayım bir karşılaştır, kaçını buluyorsun bulamıyorsun. Bulduğun oyuncunun mevkisini yanına yazar bana yollarsın böylece gerçekten bulup bulmadığını da anlamış oluruz. Ne dersin ?

Quote Originally Posted by starfreedom
Türkçe hakkındaki açıklamalarına katılmıyorum. Adamların yapma gibi bir zorunluluğu yok. Faşist bir rejim tamlamana ise sadece gülüyorum...
Ben de şu an gülüyorum, zira pek anlayarak okumadığını tahmin ediyorum ki yazdığımı tam olarak irdelememişsin. Şöyle demişim:

Şaka mahiyetinde de olsa, adeta "faşist bir rejim"in eseriymiş gibi sırf Türkçe kullandığım için çekmediğim zorluk kalmadı oyunu kurana ve oynayana kadar...
"Faşist bir rejim" tabirinin şaka mahiyetli olduğu açık, belirtmişim. O nükteyi yaparken vurgulamak istediğim de bu problemi çeken 2 dil mensubu oyunseverlerden birisi olmamızdı. Bundan önceki FM 'ler Türkçe 'miydi? Hayır. Ama doğru dürüst kuruluyorlar mıydı? Evet.

Demek ki anlatmak istediğimi anlamamışsın. Gerisine katıldığına sevindim, saygılar.