Arkadaşlar, diğer gazetlerde çıkan haberler, gündemde dolaşan isimler, Emrah'ın ulaştığı Haldun Ustunel'in Almanya'ya gitmesi, UEFA'ya verilcek listelr konsunda en tutarlı haberi Milliyet'de buldum. Bnece Sırp futbolcu haberi hariç her soruya cevap veriyor :

Kone çıkarması

Galatasaray, Feldkamp'ın istediği yıldız futbolcunun transferini bitirmek için düğmeye bastı. Almanya'ya giden yönetim kurulu üyesi Haldun Üstünel bugün Hollanda'ya geçerek PSV Eindhoven'la pazarlık masasına oturacak

ERHAN TELLİ

Golcü transferinde ilk hedefini PSV Eindhoven forması giyen Arouna Kone olarak belirleyen Galatasaray Yönetimi kolları sıvadı. Teknik Direktör Karl Heinz Feldkamp'ın da onay verdiği Kone'nin transferi için dün Almanya'ya çıkarma yapan yönetim kurulu üyesi Haldun Üstünel bugün Hollanda'ya geçecek.
Üstünel, Hollanda'da PSV Eindhoven'la pazarlık masasına oturarak, Fildişi Sahili Milli Takımı'nın da formasını giyen 24 yaşındaki Kone'yi resmen isteyecek. Taraflar bonservis bedelinde anlaşmaya varırsa, kadroların UEFA'ya bildirileceği son gün olan cumaya kadar imzalar atılacak.
Sarı-kırmızılılar, Arouna Kone'de problem çıkması halinde ise yedekte bekletilen Porto'lu Postiga ve Le Mans'da top koşturan Grafite'ye rotayı çevirecek.
Teknik patron Feldkamp'ın, Brezilyalı Grafite ve Portekizli Postiga'nın transferini de onayladığı, ancak ilk tercihinin Kone olduğu belirtildi.

Adnan Polat beklemede

Bu arada Haldun Üstünel'den gelecek habere göre Başkan Yardımcısı Adnan Polat'ın da yurt dışı operasyonuna katılacağı öğrenildi. İstanbulspor'la geçen hafta oynanan hazırlık maçından sonra, "Takım bana golcü lazım diye bağırıyor" diyen Polat'ın, en kısa sürede santrfor transferinin bitirilmesini istediği vurgulandı.

Bu haber'e göre UEFA'ya liste bildirimi için son gün Cuma... Kaldı 2 gün....