Radoi çok şey istiyor.![]()
Radoi çok şey istiyor.![]()
Almiron belki başarılı olabilir Fio'da.
İnter de istiyormuş kendisini bu transfer olacak gibi. Olsun da bize karsı oynamasın![]()
başlık ''Radoi futbol hayatını bitirmek istiyor'' olabilirdi..sezon başına 2maç oyanayacağı bir takıma gideceğine diğer tekliflere yönelmeli.
mourinho'nun alıpta parlatamadığı adam pek görmedim ben
Mourinho istiyosa adamı değerlendirir bir şekilde İnter değişecek artık kanımca
Juventus resmen eski Arsenalli kaleci Alex Manninger ile anlaştığını açıkladı.
Bir zamanlar Arsenal kalesini koruyan Manninger, o zaman bile Juventus’un transfer listesinde bulunuyordu. Şu an ise Juventus ile anlaştı. Avusturyalı kaleci Juventus macerasına başladığı için mutlu olduğunu ve başlamak için sabırsız olduğunu söyledi.
“Juventus’a geldiğim için çok mutluyum. Küçük takımlarda oynayarak çok fazla tecrübe kazandım ama birkaç yıl önce Arsenal’deydim ve tekrar büyük bir kulübe gelmek istiyordum.”
“Hepimiz Buffon’un yeteneklerini ve kadrodaki yerini biliyoruz. Sadece bir kaleci oynayabiliyor ve 25 kişilik kadromuzda üç adet kalecimiz bulunmakta. Bu takım verebileceğim kadar katkı vermek istiyorum."
Juventus yönetimi, Chelsea’nin 24 yaşındaki stoperi Branislav Ivanovic için Londra’ya gitti.
Sırp oyuncunun siyah beyazlı kulübe gideceği dedikodusu, Juventus yönetiminin İngiltere’ye gitmesiyle somut bir hal aldı.
Ivanovic, Londra kulübünde kendine bir yer edinmeyi başaramadı. Chelsea yönetimi de zaten kadrodaki şişkinliği azaltma çabası içerisinde. Böyle bir transfer gerçekleşirse, iki taraf da bundan kazançlı çıkacak.
Juventus’un defansı birçok otorite tarafından zaten eleştiriliyordu. Otoriteler, Chiellini’nin takımda güven veren tek savunma oyuncusu olduğunu iddia ediyorlardı.
Yeni transfer Knezevic’in sakatlığı ve diğer oyuncularında formsuzluğu, Juventus’u yeni arayışlara itti.
Edinilen bilgiye göre, Scolari’nin gözüne girmeyi başaramayan Ivanovic için Juventus 5 milyon Avroluk bir teklif yapmaya hazırlanıyor.
Milan kalecisi Zeljko Kalac, Chelsea’ye karşı kaybedilen maçta tamamen kendisini suçlamıyor.
Milan’ın Avustralyalı kalecisi Zeljko Kalac, Chelsea’ye karşı 5-0 kaybedilen maçta esas suçlu olmuş ardından yaptığı açıklamada suçunun olduğunu fakat tek hatalı kendisinin olmadığını söyledi.
“Top için solumla gittim ve hata yaptım. Böyle hatalar hiç yapmazdım. Futbolda hatalar olur.”
“Şu an Christian Abbiati daha formda gözüküyor fakat bende rekabetten korkmuyorum. Ben sadece antrenmanlarıma konsantre olmalıyım.”
Son olarak Avustralyalı kaleci, “Maçta sadece beni yargılamak adil değil.” dedi.
Il Corriere Dello Sport’un haberine göre, bu kişisel saldırıya kayıtsız kalamayan Ranieri Mourinho’ya şu cevabı verdi: “Bu Ağustos polemiklerini artık geride bıraksak iyi olur. Tıpkı maçlar gibi bunlar da nasılsa sona erecek. Ancak belirtmeliyim ki Mourinho bu açıklamalarıyla meslektaşlarına olan düşüncelerini ve kendi gerçek kişiliğini açıkça ortaya koymuştur. Üst üste iki kez şampiyon olan oturmuş bir takımın başına geçirtilerek ondan başarı beklenmesi büyük “haksızlık” diyerek Portekizli teknik adama ironik bir yaklaşımda bulunmuş oldu.
Konuyu Juventus’un Manchester United’la oynayacağı mücadeleye çeviren İtalyan teknik adam, “Bizim için bu maç bir hazırlık maçından öte olacak. Henüz takımın ilk 11’ini belirlemiş değilim. Manninger’in aramıza katılması çok iyi oldu. David Seaman’la birlikte Arsenal’deki performansını unutamayız. O çok iyi bir profesyonel” şeklinde konuştu.
GoAl
yedek kaleci için iyi bir tercih olmuş
Her zaman bir takımda 3 kaleci iyidir..Juventus'ta iyi bir yedek kaleci seçimi yapmış
Buffon çok istikrarlı bir kaleci Büyük bir şanssızlık yaşamazsa fire vermeyeceğini düşünüyorum . Manninger bunu bilerek imza atmıştır Juve'ye Gerçek anlamıyla iyi bir yedek olur
İyi bir alternatif olur
milanın sezon başı en büyük hatası ancelottiyi kovmamak oldu milan bu sene şampiyon olamaz bu değişik tip taktikle
Chelsea oyuncularını göndermede problem çıkarmıyor Juve iyi bir tekli yaparsa alabilir ...
Gitse kendisi için iyi olur kanımca tabi juve içinde
Juventus için iyi bir transfer olur İvanovic
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Abbiati veya Dida olacaktir, Galliani transferi kapadik demisti Dinho transferi sonrasi ; baktim bugun 2 genc almisiz Viduez ve Mathias adinda. Moralini bozmamak icin soylemistir Kalac'in, boyle konularda kel ne derse tersi olur genelde.
Bu yıl ya Inter ya Juventus şampiyon olur kanımca. Milan kayıplarda..
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
Julio Baptista’nın menajeri Herminio Menendez, Roma kulübünün futbolcu için Real Madrid’e yaklaşık 15 milyon avroluk bir teklif yaptığını belirtti.
Menajer Menendez teklifin yapıldığını ancak Real Madrid’in olumlu veya olumsuz bir cevap vermediğini belirterek, “Baptista’ya direk yöneltilen bir teklif yok. Daha önce gelen teklifler onun için yeterli değildi. Eğer Roma’dan doğru teklif gelirse bunu ciddi bir şekilde düşünürüz. Baptista da sürekli Doni ile Roma hakkında bilgi alıyor. Yani o da istekli. Bence anlaşma yakın bir zamanda gerçekleşebilir” diye konuştu.
Mutlaka bir forvet almak isteyen Roma için Baptista’nın bulunmaz bir fırsat olacağı söyleniyor.
Genoa kulübü Inter ve Juventus’un da peşinde olduğu Roma’lı oyuncu Matteo Ferrari’yi renklerine bağladı.
Genoa kulübünün websitesinden yapılan açıklamada, “Matteo Ferrari’yi kulübe kazandırdık. Onunla birlikte transferi kapattık” denildi.
Roma kulübünde yedek beklemekten sıkılan Ferrari’nin yeni kulübünde düzenli forma giymesi bekleniyor.
Udinese'nin resmi web sitesinde bugün yapılan duyuruda, kulübün CSKA Sofya'dan Nikola Vujadinović ile anlaştığı belirtildi.
Siyah beyazlı ekip, bir süredir savunma hattını güçlendirmek için transfer piyasasında hareketliydi. Bulgaristan'da oynayan Sırp oyuncunun, bu görev için ideal isim olduğuna karar verdiler. Eski kulübünün sözleşme yenileme çabalarına rağmen, Vujadinovic, Serie A'ya gelmeyi tercih etti.
21 yaş altı Sırp Milli Takımı'nda da görev alan futbolcu, Udinese ile beş yıllık sözleşmeye imza attı. Bulgar kulübüne bonservis bedeli olarak ise 1 milyon Avro ödendiği belirtiliyor.
Udineseli yönetici Pietro Leonardi, transfer hakkında şunları söyledi:
"Vujadinović'in defansa iyi bir takviye olduğunu düşünüyorum. Takıma kolay adapte olacaktır. Bu sezonki bütün maçlar düşünüldüğünde, savunma hattımızdaki rekabet ile bunun getireceği sağlamlık, bize büyük fayda sağlayacaktır"
Bu sene UEFA Kupası'nda mücadele edecek olan Udinese, ligde de geçen sezonki yedinciliğini korumak ve geliştirmek istiyor.
bencede interde kadro şansı bulması zor.
Burdisso-samuel-cordoba-dacourt-cruz da listeye eklenecek yakında
Bende 18 MN eder mi bilmem ama Ledesma kesinlikle ortalamanın üstünde bir oyuncu.Gerçekten öyle küçümsenecek bir oyuncu değil.Betis'e giderse kendine yazık eder..