Sayfa 98 / 134 İlkİlk ... 488896979899100108 ... SonSon
2,911 ile 2,940 arası toplam 4018 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri (II)

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Ljuboja gelebilir fakat Cacau'yu birakacaklarini sanmiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    Ljuboja gelebilir fakat Cacau'yu birakacaklarini sanmiyorum.
    cacau bırakırlar çünkü.....forvete marica gelmiş,,bırakmasalarda parayı basarız.
    gomez varmıs... falan filan insallah gelmezler....

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by UA dragon View Post
    fenerbahçe_1907 sana kalsa galatsaray'a kimse gelmez gelenler işe yaramaz bi akıllı yorum yapsan
    Biraz gercekci ol arkadasım ya burda gelmez dediğim adamlar benim;Crespo,Stankovic,Kanoute başka gelmez dediğim hatırlamıyorum.Adam akıllı yorum sen yap asıl ucmadan yorum yap gelcek adam var gelmicek adam var para için oynamıo bütün futbolcular kupalrda önemli onlar için.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Elde var Postiga

Lincoln'ü bile gölgede bırakacak bir forvet transfer etmek için günlerdir büyük bir gizlilik içinde çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Porto'da oynayan Postiga ile her konuda anlaştı. Sarıkırmızılılarda asıl hedef ise PSV Eindhoven'lı Arouna Kone. Ancak Fildişili forvetin maliyeti çok yüksek.

Postiga'yı yedekte bekleten Cimbom, Arouna Kone için 15 milyon euro'yu gözden çıkarmaya hazırlanıyor. Ayrıca Le Mans'ta oynayan Grafite ile de görüşmeler sürüyor. PSG'li Pauleta ise dün sarı-kırmızılı yöneticilere son kararını iletti ve Fransa'da kalmak istediğini açıkladı.

Postiga favori

PSV'li Kone pahalı gelince rotayı Portekiz'e çeviren yönetim, Postiga ve kulübü ile büyük ölçüde anlaştı.

Kone ateş pahası
    Golcü transferinde sona yaklaşan Cimbom'da ibre Helder Postiga'ya döndü. Pauleta'nın Fransa'dan ayrılmak istememesi üzerine PSV'li Arouna Kone'ye teklif götüren sarıkırmızılılar, 15 milyon euro'luk bonservis rakamı üzerine Fildişili oyuncudan vazgeçti. Yönetim, Porto'lu Postiga'yı listesinin başına aldı.

Ufak pürüzler
    kaldı
    Portekizli golcü için kulübüne teklif yapıldığı ve ufak pürüzlerin kaldığı belirtiliyor. Postiga'nın G.Saray'a gelmeye hazır olduğu bildirildi. 25 yaşındaki yıldız, geçen sezon Porto'da 21 maçta 10 gol attı. Portekiz Milli Takımı'nda da 9 golü bulunan Postiga, bir sorun çıkmazsa haftaya imzaya getirilecek.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Elde var Postiga

Lincoln'ü bile gölgede bırakacak bir forvet transfer etmek için günlerdir büyük bir gizlilik içinde çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Porto'da oynayan Postiga ile her konuda anlaştı. Sarıkırmızılılarda asıl hedef ise PSV Eindhoven'lı Arouna Kone. Ancak Fildişili forvetin maliyeti çok yüksek.

Postiga'yı yedekte bekleten Cimbom, Arouna Kone için 15 milyon euro'yu gözden çıkarmaya hazırlanıyor. Ayrıca Le Mans'ta oynayan Grafite ile de görüşmeler sürüyor. PSG'li Pauleta ise dün sarı-kırmızılı yöneticilere son kararını iletti ve Fransa'da kalmak istediğini açıkladı.

Postiga favori

PSV'li Kone pahalı gelince rotayı Portekiz'e çeviren yönetim, Postiga ve kulübü ile büyük ölçüde anlaştı.

Kone ateş pahası

Golcü transferinde sona yaklaşan Cimbom'da ibre Helder Postiga'ya döndü. Pauleta'nın Fransa'dan ayrılmak istememesi üzerine PSV'li Arouna Kone'ye teklif götüren sarıkırmızılılar, 15 milyon euro'luk bonservis rakamı üzerine Fildişili oyuncudan vazgeçti. Yönetim, Porto'lu Postiga'yı listesinin başına aldı.

Ufak pürüzler kaldı
    Portekizli golcü için kulübüne teklif yapıldığı ve ufak pürüzlerin kaldığı belirtiliyor. Postiga'nın G.Saray'a gelmeye hazır olduğu bildirildi. 25 yaşındaki yıldız, geçen sezon Porto'da 21 maçta 10 gol attı. Portekiz Milli Takımı'nda da 9 golü bulunan Postiga, bir sorun çıkmazsa haftaya imzaya getirilecek.
    Yaşar YALÇIN

Hani biz pauletayı almıstık. Ah fotomac ah.

FotoMaç Portekizli futbolcuları Galatasaray'a transfer etti maşallah Nuno Gomes, Pauleta ve Postiga, yarın da Hugo Viana derler

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Bütün Gazeteler Postiga ile anlastıgımızı yazıyor....

09.08.2007 Taze

http://www.yenisafak.com.tr/spor/?t=...&Postiga-tamam
    http://www.fotomac.com.tr/gal110.html
    http://www.bugun.com.tr/haberler/090807/p62864.asp
    http://www.gazeteoku.com/go.php?link....takvim.com.tr
    http://www.gazeteoku.com/go.php?link...w.sabah.com.tr

İnternette cıkmayan gazeteler var bence onlarda postiga yazar

Yoksa Postiga nı??? Valla o gelsin sevinirim.)

Nesil
    2006
    Yer
    Ali Sami Yen

Helder Postiga transfer haberleri arasında favorilerimdendi.İnşallah gelir.

Arkadaşlar, diğer gazetlerde çıkan haberler, gündemde dolaşan isimler, Emrah'ın ulaştığı Haldun Ustunel'in Almanya'ya gitmesi, UEFA'ya verilcek listelr konsunda en tutarlı haberi Milliyet'de buldum. Bnece Sırp futbolcu haberi hariç her soruya cevap veriyor :

Kone çıkarması

Galatasaray, Feldkamp'ın istediği yıldız futbolcunun transferini bitirmek için düğmeye bastı. Almanya'ya giden yönetim kurulu üyesi Haldun Üstünel bugün Hollanda'ya geçerek PSV Eindhoven'la pazarlık masasına oturacak

ERHAN TELLİ

Golcü transferinde ilk hedefini PSV Eindhoven forması giyen Arouna Kone olarak belirleyen Galatasaray Yönetimi kolları sıvadı. Teknik Direktör Karl Heinz Feldkamp'ın da onay verdiği Kone'nin transferi için dün Almanya'ya çıkarma yapan yönetim kurulu üyesi Haldun Üstünel bugün Hollanda'ya geçecek.
    Üstünel, Hollanda'da PSV Eindhoven'la pazarlık masasına oturarak, Fildişi Sahili Milli Takımı'nın da formasını giyen 24 yaşındaki Kone'yi resmen isteyecek. Taraflar bonservis bedelinde anlaşmaya varırsa, kadroların UEFA'ya bildirileceği son gün olan cumaya kadar imzalar atılacak.
    Sarı-kırmızılılar, Arouna Kone'de problem çıkması halinde ise yedekte bekletilen Porto'lu Postiga ve Le Mans'da top koşturan Grafite'ye rotayı çevirecek.
    Teknik patron Feldkamp'ın, Brezilyalı Grafite ve Portekizli Postiga'nın transferini de onayladığı, ancak ilk tercihinin Kone olduğu belirtildi.

Adnan Polat beklemede

Bu arada Haldun Üstünel'den gelecek habere göre Başkan Yardımcısı Adnan Polat'ın da yurt dışı operasyonuna katılacağı öğrenildi. İstanbulspor'la geçen hafta oynanan hazırlık maçından sonra, "Takım bana golcü lazım diye bağırıyor" diyen Polat'ın, en kısa sürede santrfor transferinin bitirilmesini istediği vurgulandı.

Bu haber'e göre UEFA'ya liste bildirimi için son gün Cuma... Kaldı 2 gün....

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Postiga gelirse iyi olur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Bugün akşama kadar mutlaka birini açıklarız.Zaten açıklamazlarsa yalancı duruma düşer bizimkiler.Umarım Kone gelir...

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Almanyadan diye demedi ülke vermedi:......

sırp oyuncu 28 yasında imiş........
    Kesin Ljuboja

Ben oyundayım şu an. Yaşı 28 Sırp
    Hamburg'da..

keske hangi ülkeden olacagınıda söyleselerdi.ona gore bulurduk hemen

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Pauleta'nın getirileceğini düşünmüyorum gelme ihtimali çok az. inşallah Kone-Morientes-Postiga üçlüsünden biri gelir.

Kone'nin gelmesi bence iyi olur.Morientes çok zor.Postigayı tanımıyorum.Pauleta gelebilir ama çok yaşladnı.

beyler bu oyuncularda olabilirmi.saha+vidic özelliklerede uyuyor

Saha çok çok çok zor bence.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

vidic ne alaka yahu ama saha gelebilir??
    I'm back...

bide bunları buldum .Arouna Kone ve Danko Lazovic.

Konenin menaceri Galatasaray'a gitmek istemiyor dedi..

ne vidici ya saçmalamayın.4. yabancı stoperi nabıcaksınız ki vidic gelmez.ayrıca sen nerden keşfediyosun bu oyuncuları fm den mi

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Dün haldun Almanyaya gitti demişdim........Bugün gazetletede yazıyor demekki sizlere bir gün önceden dogrubir haber verdim.....

Galatasaray'ın dünyaca ünlü bir golcü ile her konuda anlaşmaya vardığı iddia edildi.

Kulübe yakın kaynaklardan sızan bilgilere göre, Sarı-Kırmızılı yönetimin ismini sır gibi sakladığı bir golcüyü lig başlamadan önce İstanbul'a getireceği bildirildi.

Başkan Yardımcısı Adnan Polat'ın bugün yapacağı basın toplantısında her konuda anlaşmaya varılan forvet oyuncunun ismini açıklaması bekleniyor.

Zaman

hadi hayırlısı
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    dün italyada kupa maçı vardı adını unuttum kupanın.inter juventus ve napoli takımları katıldı.interin kadrosunda hatta ilk 18de crespoyu göremedim.içime bişeler doguyo ama

bugunku toplanti saat kactaymis bari?

henuz resmi siteden veya baska sitelerden kaçta olacagını gormedim.resmi siteden acıklarlar belkı.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Toplantı yok arkadaslar olsa resmi site yazardı....

eger bugunde acıklama olmassa butun umutlarımı yitircem

Arkadaslar bu bi forvet arti onun takim arkadasi Sirp kaynagi saglam mi??

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Bilmiyoruz.......Bekliyecez artk.

sırp buldum mainz'de ama adanları tanımıyorum ki 2. söyleyeyim
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    mladen krstajıc ve kevın kuranyi mladen sırp

Bu arada sarı kırmızı kulüpte bir grup yöneticinin, "Transferde artık acele etmeye gerek yok. Çünkü UEFA'ya liste verme zamanı (3 Ağustos) geçti. Artık 1 Eylül'e kadar zamanımız var. Bir ayda her şey olabilir" görüşünde olduğu öğrenildi

pfff bu ne ya

Sayfa 98 / 134 İlkİlk ... 488896979899100108 ... SonSon

Mesaj Yetkileri