POHAR CMFS 2.ROUND MAÇI

Karvina 0-4 Sigma

Çok kolay bir maçtı.3.Round'a yükseldik.Rakip Bohemians Prague.Maçın yıldızı Michal Hubnik.

.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Quote Originally Posted by cekochan View Post
Hangi mevkiye oyuncu ihtiyacın var?Birde çek liginde yabancı sınırlaması nasıl?
artık oyuncuya ihtiyacım kalmadı ama orta sahasının ortasına bir takviye olabilir.Yabancı alabilirim.Ona göre yorumlarınızı bekliyorum.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ayın futbolcusu Sigma'dan

Sigma'nın 29 yaşındaki yıldız oyuncusu Lukas Hartig Ayın Futbolcusu Ödülü'nü kazandı.2. Banik Ostrava'dan David Strihavka oldu.3. ise yine Sigma'dan Radim König.

1.Lukas Hartig

2.David Strihavka

3.Radim König

.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ŞOK ŞOK ŞOK AYIN MENAJERİ ÖDÜLÜNÜ KAZAKOĞLU KAPTI

ÖDÜL TÖRENİ SONRASI KAZAKOĞLU'NDAN AÇIKLAMA

Muhabir:Sayın Kazakoğlu Ayın Menajeri Ödülü'nü aldınız.Ne düşünüyorsunuz?
Ben:Valla çok sevinçliyim.İlk ayda ilk ödül.İnşallah bu ödülller arasına Gambrinus Liga Kupası da gelecek.
Muhabir:Teşekkürler Sayın Kazakoğlu.

.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
GAMBRINUS LIGA 6.HAFTA

Pribram 1-1 Sigma

Öne geçmemize rağmen son anlardaki gole engel olamadık.Ama yenilmezlik rekorunu sürdürüyoruz.Maçın yıldızı Marek Kascak.

.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ŞOK ŞOK ŞOK BANIK OSTRAVA SONUNDA YENİLDİ.

Banik Ostrava Gambrinus Liga 7.haftasında Mlade Boleslav'a 2-1 yenildi.Liderlik koltuğu için Sigma bir adım önde.
Şuan Banik Ostrava 7 maç oynadı ve 16 puanla lider.Sigma ise 1 maç eksikle 14 puanla 2..Eğer Sigma 7.hafta karşılaşmasını yenerse liderlik koltuğuna oturacak.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
GAMBRINUS LIGA 7.HAFTA

Sigma 3-2 Viktoria Plzen

İyi oynadık.Rakip takım 1-0 öne geçtikten sonra durumu 3-1 e getirmeyi başardık ve maçı 3-2 kazandık.Böylece liderlik koltuğuna oturduk.Maçın yıldızı attığı 3 golle yıldızlaşan Michal Hubnik.Bu maçta önemli yıldızımız olan Melinho sakatlandı ve uzun süre oynayamayacak.

.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
SPONSOR ARANIYOR!!!

SADECE ÇEK LİGİ'NİN FORMA PAKEDİNİ YAPABİLECEK KİŞİ ARANIYOR!!!
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
POHAR CUP 3.ROUND

Bohemians Prague 1-3 Sigma Olomouc

İyi oynadık.Bu takım bence iyi yerlere gelecek.Maçın yıldızı kalecimiz Martin Svaboda.

.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
GAMBRINUS LIGA 8.HAFTA

Kladno 1-2 Sigma Olomouc

Fazla zorlanmadık.Lukas Hartig 2 golüyle takımı sırtladı.Maçın yıldızı Lukas Hartig.

.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
GAMBRINUS LIGA 9.HAFTA

Sigma 3-0 Slovan Liberec

Çok iyi oynadık.Maça başlamadan önce Liberec 15.ydi.Maçın yıldızı 2 golle Michal Hubnik.

.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
GAMBRINUS LIGA 10.HAFTA

Mlada Boleslav 2-0 Sigma Olomouc

İyi oynamamıza rağmen yenildik.Yorum yok.Önümüzdeki maçlara bakıcaz.

GAMBRINUS LIGA 10.HAFTA PUAN DURUMU