süper lig 14.hafta
TRABZONSPOR- erciyes
maç sonunda defansımı eleştirdim çok pozizyon verdik çok allahtan rakip forvet beceriksizdi teyfik frikikten 87de rahatlattı..
SAKATLIKLAR CAN SIKICI..
trabzonspor ersen martin ve teyfik köse yaklasık 1 ay yok..
UEFA GRUP 2. MAÇ..
austria wien - TRABZONSPOR
maç öncesi sakatlıklar can sıkıcıydı.. deplasmandada kötü karsılandık kafilemize yumurta yagdırdılarbunlardan biri yattaranın başına geldi (zavallım soguk suda yıkadı başını
) yattaraya yumurta atan vatandaş emniyet tarafından kelepcelendi. stada gelirken otobüsümüzün önü kesildi taşlar yagdırdılar ben stadda bizim basına şu acıklamayı yaptım bu yaptıkları yanında kalmayacak bunu uefaya rapor edicegiz. maç öncesi sahayı ıslattılar.. ama gurbetciler bizi taraftarsız bırakmadı.
iyidefans yapmamıza ragmen beklenmiyen anda golü yedik bu golun şokunu ilk yarı boyunca atlatamadık.. oyuncularımı ilk yarı sonunda çıkın sahaya gösterin kendinizi dedim.. gökdenizin ortasında gökhan skoru 1-0 yaptı bu dakikadan sonra iki takımda goleyaklasmasına ragmen golü bulamadı.
uefa gruplar 3. maç
TRABZONSPOR - espanyol
espanyol güçlü bir ekip ispanyada ligde 5. sıradalar avniaker doluydu ispanyollara kendimizi göstermemiz lazımdı... espanyol takımı maça 3 puan gözüyle bakıyordu
espanyollar cok etkili geliyordu ilk yarının ortalarında golu buldular 34 de ceyhunun kullandıgı kornerde seken topu ufukhan tamamladı ve skora eşitlik geldi ilk yarı bitti.. espanyol ile başabaş mucadale yapıyordık 53 de golü buldular 5 dk içinde bizde dramatik şekilde cevap verdik cok güzel organize bir şekilde gol attık takımımı golden sonra alkışladım sonra uzun toplarla defansın arkasına toplar attırarak oynattım takımı pozisyonlarda bulduk ama gol bulamadık rakipte etkili geldigi pozizyonlar oldu
maç sonrası espanyol teknik direktörü macın cok zevkli geçtigini ve türklerin bir kez daha ne kadar etkili oldugunu gördük 2 takımda tebrik ediyorum bir muhabir şu soruyu sordu ts de begendiginiz oyuncular oldu mu transfer etmek istediginiz _? çok yıldızları var ama suanda transfer sezonu deil rakip namaglup olmasıyla beraber kötü sonucaldıgımız söylenemez.
maç sonrası basın toplantım :
zevkli maç oldu ofans bakımından etkiliydiler onları durdurmak bir hayli zordu ama bizde etkiliydik kötü sonuc aldıgımız söylenemez ama tabii ki yenmek isterdik ama olmadı.
röpörtajım :
muhabir : teyfik ve ersen martin yoktu eksikliklerini cektiniz mi bu macta ?
ben : öncelikle teyfik deil tevfik eksik bir oyuncu olması hem yedek hem ilk onbir bakınından her zaman için takımı olumsuz etkiler
muhabir : uefada gruplardan cıkabilecekmisiniz ?
ben: suanda ki duruma bakarsak cıkarız
muhabir: transfer yapacakmısınız _?
ben : yönetim bütce verirse evet
uefa e grubu puan cetveli
uefa e grubunda kalan maçlar
leverkusen maçından puan cıkarmamız lazım
süper lig 15.hafta
TRABZONSPOR - sakaryaspor
rakibe pozizyon vermedik sıkıcı maçtı ama kazanmayı bildik
15. HAFTA SÜPERLİG PUAN DURUMU
![]()