ŞHA
Kaynak ŞHA
Bu sene epey bir renkli çekişmeli olcak lig...
blaceagle3992>>>R.Madrid
GeNç KaRTaL<<<<At.Madrid
fenerbahce_1907>>>>Valencia
Oghuse<<<<Barcelona
ŞHA
Kaynak ŞHA
Bu sene epey bir renkli çekişmeli olcak lig...
İlk sezon güzeldi 2. sezonda öyle olucak gibi gözüküyor..
başarılar kardeş.şampiyonluk beklioruz
![]()
Barcelona bu yıl şampiyon olacak sanki![]()
Yeni yılda bombalar istiyoruz.
Şemsi yıldız oyuncu istiyoruz
Bu saatte yildiz oyuncumu istenir. Git uyu Firatcan.![]()
Barcelona transfer bombasını bi patlatda taraftarlar yerine oturamasınbekliyoruz herkesden iyi transfer ...
Valencia hocasi cok basarili cidden gelecek sezon cok iyi isler cikaracak yine.. CL de min. yari final oynar..
Real hocasi oyunculariyla sampiyon oldu ... cunku Barca ilk baslarda fazla macera aradi tuhaf oyuncularla...nitekim cok puan kaybetti...
Benim bu oyunda favorim Barca cunku transferleri mac icindeki taktiksel degisiklikleri gayet guzel sampiyonlar ligi maclarini dikkatle incelerseniz yenik dustugu bir cok maci sonradan lehine cevirmis...transferleri cok iyi..bence Strong Full Back oyuncularla oynamali Bek ler cok atakci olmamali cunku ortasahasi hep atak oyuncular defansin yuku cok agir..
Gelecek sezon tahminim..
Samp. Barca
2. Real
3. Val.
ilk 6 ya girer A.Madrid surpriz yapip bu 3 buyugun onune de gecebilir dikkatli olmak lazim ancak Pablo yu filan hep sattilar gecen sezon Pablo buyuk oyuncu. Basarilar)
cok guzel bir kariyer kiskandim sizleri vallahi..
saygilar
Fıratcan abi param olursa aklımda bir çok isim var iş paraya bakıyor.![]()
So what?
Saike
Tebrikler Kerem..
Sana da saviola![]()
Barcelona'da TransferBarcelona Marco Amelia ile sezon sonu için anlaştı.Barcelona bu transferi bedavaya getirdi.
amelia cok iyi kaleci hayirli olsun favorim valencia
Amelia Dream Teame bile girmişti bende harika bir transfer yapmış Barça Valdesi satsın bence...
RuuD At.Madrid'de
Kulübümüz Ruud van Nistelrooy'u 7.5 milyon ytl karşılığında Barcelona'dan transfer etmiştir.
So what?
Saike
Hayırlı olsun.Bi de Van Nistelrooy'un tam adına bi bakın çok şaşıracaksınız.![]()
Eddie Johnson'da At.Madrid'li oldu
Kulübümüz Johnson'u Touluse'dan 9.5 Milyon ytl karşılığında transfer etmiştir.
So what?
Saike
Patrick Vieira Barcelona'daBarcelona Inter takımından Vieira transferini tamamladı.
Valencia'da müthiş transferler.Kulübümüz Nakamura,Veron,Yıldıray ve Mascherano ile anlaşmıştır.Bir yıldız daha gelemek üzeredir.Bu arada Şemsi Şek'i de buradan kınıyorum kendisi benden idari menajerliği öğrendi şimdi Real Madrid'i sattığı gibi beni sattı.
ıste favorı takımım valencıa yuzumu guldurdu.transferlere sevındım.
Herkes gzl transferler yapıyor... E.Jonshon Ruud Atletico hücumu güclendirdi..
evet ozellıkle barcanın vıeıra transferı mukemmel olmus.
Hücum hattımda Torres-Ruud-Johnson-Mista-Agüero var.
So what?
Saike
Oooo Şemsi harika forvet hattın...
Gol show bekliyoruz senden...![]()