Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 37 arası toplam 37 sonuç

Konu: Şampiyonluğu Hakeden Takim

Nesil
    2004
    Yer
    İzmir / İstanbul

Quote Originally Posted by Maymuncuk
    Ben Fener para ile gidio demedim para dememin nedeni o paralrla ii futbolcular alıolar o paralarla futbolcularınıa para odeyebiliolar...
    Doğru söylemiş. O paralarla oyuncular alınıyor. Yalnız o paraları kazanmak da mesele.

Fenerbahçe'nin 52000 kişilik stadı var diye, stadı büyük oranla doluyor diye, trasnferlerde 2-3 senedir akıllı bir strateji uyguluyor diye Fenerbahçe'ye parası ile hak ediyor diyemeyiz herhalde.

Ben sezon başından beri Fenerbahçe'nin tüm maçlarını izledim(geçen sene de kaçırmamaya çalışıyordum). Fenerbahçe ızdırap verici top oynuyor kimse diyemez son birkaç maça bakıp da. Fenerbahçe'de sezon ortasında ve sezon sonuna doğru bir düşüş oluyor.

Fenerbahçe şu anda lig lideri. En çok gol atan, en az gol yiyen takım(gs ile birlikte en az gol yiyen:18). 3 büyükler dediğimiz kulüplerin geri kalan 2 tanesini deplasmanda yenmiş. Daha nasıl hak edecek?(gerçi daha çok erken, FB parası ile hak edior diyenlere mesajım)

FB'nin parası varsa bu yaptığı doğru işlerden, akıllı transfer politikasından kaynaklanıyor. Kimse diğer kulüplerin para kazanmasını engellemiyor. Diğer kulüpler de akılcı planlarla 5-10 senelik zaman diliminde iyi gelirler elde edebilir.

EDIT: PARDON GENÇLERBİRLİĞİ 22 GOL ATIP 17 GOL YEMİŞ.

Sanırım Fenerbahçelisin ama seni Tebrik etmek istiyorum bu kadar olgun Fenerli göremiştim doğrusu(sözüm meclisten dışarı)..İyi veya kötü oynuyor diye ben Fenerbahçe'nin şampiyon olacağını sölemedim..

Demek istediğim Fenerbahçe para ile şampiyon olabilme imkanına sahip parası var çünküVe bence akıllıca transfer de yapmıyor..
    -

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by hizlioglu
    çok şükür gerçekleri gören,yeri geldiğinde objektif olabilien taraftarlarda var seni bu davranışın için tebrik ederim. Umarım Hep gerçekleri görmekten yana olursun...
    Teşekkür ederim .Galatasaray Fenerbahçeden daha çok hakediyor.Bunu söylemek zor değil.Galatasarayda futbolculara çek ödenmiyor belki ama bir Necati Anelka'dan daha çok koşuyor,daha çok yüreğini ortaya koyuyor bence.......

Galatsaray'da fb'de kaç sene şampiyon olmuş takımlar benim isteğim
    Kayserispor'un Şampiyon yapılması.......
    Bi Anadolu takımı şampiyon yapılırsa esas siz ondan sonraki sezonlardaki Turkcell süper ligini görünnnnnn.......

evet baya zevkli olur.Şunu da sölemeliyim Kayserispor bi dahaki sene büyük bir ihtimalle avrupa'ya gider(inşallah)..1-2 iyi yıldız transfer ile Kayserispor bence iyi yerler edinir avrupa'Da örnekenizlispor(Ama o zaman ki Denizli'Den bence daha iyi oynuo Kayserispor..
    -

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Aslan41
    Galatsaray'da fb'de kaç sene şampiyon olmuş takımlar benim isteğim
    Kayserispor'un Şampiyon yapılması.......
    Bi Anadolu takımı şampiyon yapılırsa esas siz ondan sonraki sezonlardaki Turkcell süper ligini görünnnnnn.......
    Keşke bir anadolu takımı şampiyon olsa ama kadro kalitelerine bakılınca zor gibi gözüküyor.

Nesil
    2005
    Yer
    kayseri

Evet herkes hayal dünyasında ah bu hayeller gerçek olsa şimdi biz burda konuşuyoruz ya eger olurda bi anadolu takımı şampiyon cıkarsa gerçekten bu hayellerin gerçek olacagına inanacagız

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri