[SÜPER LİG 16. HAFTA
bursaspor- TRABZONSPOR

malesef maçtan 1-0 yenik ayrıldık namaglup ünvanımız sona erdi leverkusen gibi birmaç öncesi moralleri 0 a indirdi gol yedikten sonra rakip kaleyi abluka altına almamıza ragmen golu bulamadık bursa cok iyi kapandı.

ankaraspor TRABZONSPOR a moral verdi

galatarasaray ankaraspora deplasmanda 1-0 yenilerek trabzonspora moral verdi 6 puanlık fark devam ediyor öte yandan trabzonsporda kiki musampa sakat yaklasık 2-3 hafta yok

uefa e grubu 4. maç
leverkusen - TRABZONSPOR
leverkusen şehrine ayak bastıgımızdan andan beri büyük ilgiyle gurbetçilerimiz tarafından karsılandık bu maç çok önemliydi olası bi yenildi de direk elenirdik oyuncularıma macın önemini anlattım.. gruptan cıkma sözü verdiler..

Maça leverkusen etkili başladı biz ise kontra atakla cevap vermeye calıstık ceza sahası içine gelen topları başarıyla uzaklastırdık ilk 45 dkyı nefesnefese bitirdik 2.yarıda futbolcularıma size güveniyorum dedim.. hemen ikinci yarının başına gökhan ünal sakatlandı.. oyuna umutu soktum baskı yedigimiz dakikalarda defanstan hüseyinin uzun pasında kontra ataga kalktık ve umut golü attı büyük sevinç yaşadık trabzonda horanlar tepilmeye başlanmıştı bile odakikadan sonra oyunun hakimiyeti bize geçti

maçtan sonra ki acıklamalarım
iyi futbol ortaya koyduk rakip defansı 75 de iyi yakaladık ve golü bulduk grupta 1.olduk cok mutluyuz. oyuncularımı tebrik ediyorum

e grubunu 1. tamamladık

uefa firsh knockout round kuraları çekildi..yunan rakip

panathinaikos

yunus yaptıgı acıklamada yunanları eleyeceklerini söyledi belki zorlanabiliriz ama kesin eleriz dedi. ÖTE YANDAN GÖKHAN ÜNAL 3 HAFTA SAHALARDAN UZAK

UEFA KUPASI 2nd knockout round kurası çekildi..

fb ile TS UEFADA KARSI KARSIYA GELEBİLİR..

trabzonspor yunan ekibi elemesi halinde
iskoç ekip fenerbahceye elenmesi halinde 2nd knockout roundda karsıkarsıya gelicek..

yunus emre yaptıgı acıklamada celtic ve fb yide eleyecek güçteyiz fbnin celtici elemesini istiyoruzki türk tarihinde bir ilke imza atalım tabi bizimde yunan rakibi elememiz gerekiyor

türkiye kupası b grubu 2. maç

konyaspor - TRABZONSPOR

-3 derecelik hava vardı tribunler bomboştu ( 139 taraftar ) beraberligde razıydım gökhan ünalı arar gibi olduk malum 3 hafta yok ikinci yarınınbaşlarında ceza sahası carprazında ayman orta niyetiyle açtı ama top kaleye girdi.. bu gol 3 puanı getirdi gökdenizin formu göze carptı iyi oyun ortaya koydu böylece türkiye kupasında b grubunda 2.maçımızdanda 3 puankopardık

gökdenizle ilgilenen biridaha cıktı..

gökdenizin artan formu var gökdeniz gitmek istiyor yunus emre kararını vermedi ( gerçek hayatta gökdenizi cok severim )

SÜPER LİG 17.HAFTA
gençlerbirligi - TRABZONSPOR

bu maçta temkinliydim -5 derece hava vardı ama hava beni etkilemedi 3-0 kazandık ama rakipe de pozizyon verdik maç esnasında gs- fb derbisinide takip ediyordum fb yenseydi puan farkı 9 a cıkcaktı ama galatasaray yendi puan farkı 6 da kaldı

İLK DÖNEM PUAN DURUMU...

YEDİGİM GOLE DİKKAT SADECE 17 MACTA 4 GOL YEDİM DEFANSIMA TEBRİKLER

ilk dönem degerlendirmesi :

4 büyüklerde en başarılı :TRABZONSPOR
anadolu takımlarında flaş takım : ankaraspor
hayal kırıklıgı yaşayan takımlar : fenerbahce , beşiktaş , g.birligi ve ankaragücü

yorumları esirgemeyin