Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır?

Voters
67. You may not vote on this poll
  • İstanbul B.Ş.B.

5 7.46%
  • Fenerbahçe

53 79.10%
  • Berabere biter

9 13.43%
1 ile 30 arası toplam 534 sonuç

Konu: TSL 1. Hafta | Büyükşehir Belediye - Fenerbahçe SK

Hybrid View

Alex'in sakatlığına üzüldüm desem yalan olur Onun yerinde Gürhan oynasın, sağda da Colin Kazım oynasın bence, en iyisi.

Alex sürekli sakat, madem sakat neden sözleşmesi uzatıldı, anlamıyorum. İyileştim demişti, tam performans oynayacağım demişti ama yine sakatlık. Geçen sene sakatlığını bahane ederek bir tane bile frikik golü atamadı. Alex yok yarın, o halde tüm frikikleri R.Carlos kullanır, daha iyi olur. En azından koşan biri olur orta sahada, Alex'siz daha iyi olduğumuz yarın görülecek.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Alex'in sakatlığına üzüldüm desem yalan olur Onun yerinde Gürhan oynasın, sağda da Colin Kazım oynasın bence, en iyisi.

Alex sürekli sakat, madem sakat neden sözleşmesi uzatıldı, anlamıyorum. İyileştim demişti, tam performans oynayacağım demişti ama yine sakatlık. Geçen sene sakatlığını bahane ederek bir tane bile frikik golü atamadı. Alex yok yarın, o halde tüm frikikleri R.Carlos kullanır, daha iyi olur. En azından koşan biri olur orta sahada, Alex'siz daha iyi olduğumuz yarın görülecek.
    Bu başka bir sakatlık. Eğer Alex oynamıyacaksa Gürhan iyi bir tercih olur. Ama Deived mutlaka oynamalı. Bu formu yakalamışkan bari kullanalım.

Mesaj Yetkileri