GAMBRINUS LIGA 15.HAFTA

Sigma Olomouc 3-0 Slovacko

İyi oynadık ve kazanmasını bildik.Maçın yıldızı Lukas Hartig.Bu arada Gambrinus Liga'da ilk yarı bitti.

GAMBRINUS LIGA İLK YARI PUAN DURUMU

.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
John Kazakoğlu lige verilen aradan yararlanarak yurduna döndi ve ayağının tozuyla Maraton Programı'na katıldı.

Şansal Abi:Öncelikle merhaba sayın Toroğlu.Bugün olağanüstü hastayım...
Toroğlu:Geçmiş olsun Şansal'cım.
Şansal Abi:Bugün programımıza Çekoslavakya'daki bu arada Erman Hocam siz Çekoslavaklalılaştırdıklarımızdan mısınız?
Toroğlu:???Hıı??
Şansal Abi:Zııt.Sayın Toroğlu.Bu akşam ki konuklarımız John Kazakoğlu ve ünlü futbolcu Alex.
ŞansalSlovacko maçındaki Hubnik'in attığı frikikten sonra Alex'e)How was Hubnik's freekick goal?
Alex: It was fantastic...
Şansal: Evet sayın seyirciler çok fantastikti diyor...

VE SAYIN KAZAKOĞLU'NU STUDYOYA DAVET EDİYORUZ...

Toroğlu:Merhaba.Sayın Kazakoğlu.Öncelikli size bir sorum olacak.Yav sizin takımın defansı kalas gibi, kessen iki oturma takımı bir masa yaparsın.Peki bunu nasıl başardınız?
Kazakoğlu:Valla Erman Ağabey zor oldu.Ama daha çok yaşlı oyunculara şans verdim.Onlarda başarılı oldu.Şans işi.
Şansal:Şampiyonluk şansınız nedir Sayın Kazakoğlu.
Kazakoğlu:Ben %51 görüyorum.İnşallah ilk yarıda olduğu gibi ligin 2.yarısını da 1. bitirip şampiyon oluruz.

Şansal:Telefonla aramıza katılan bir izleyici var.Sayın Ahmet Çakar.Merhaba Ahmet Bey.
Ahmet Çakar:Merhabalar Şansal'cım.Benim Kzakoğlu'na bi sorum olacak?Sayın Kazakoğlu Hubnik koşsa anlarım ama durarak hareket ediyor.Bunu neye bağlıyosunuz?Futbolcu çok mu şişman?
Kazakoğlu:Oyuncunun kilo problemleri var.Zaten özel bir diyet hazırladı Hubnik için doktorumuz.İnşallah kendisi yakın zamanda forma girecek.
Şansal:Evet sayın seyirciler.Programımızı burada kapatıyoruz.

.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
GAMBRINUS LIGA 16.HAFTA

Sigma Olomouc 2-1 Jablonec

Maçın Yıldızı Michal Hubnik

.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
GAMBRINUS LIGA 17.HAFTA

Sigma Olomouc 2-0 Ceske Budejovice

Maçın Yıldızı Michal Hubnik

.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
GAMBRINUS LIGA'YA 3 AY ARA VERİLDİ.Bu SÜRE İÇİNDE HAZIRLIK MAÇLARI YAPACAĞIM.

Sigma Olomouc 5-0 Sigma B
Maçın Yıldızı Lukas Hartig

.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Jihlava 2-3 Sigma Olomouc (Hazırlık Maçı)

Maçın Yıldızı Jan Schulmeister