1 ile 30 arası toplam 31 sonuç

Konu: Galatasaray'da Antreman Krizi

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

abi profesyonel diyosunuz ama bu futbolcular profesyonel değil. neden derseniz eğer profesyonel olsalardı şimdiye çok tan kontratı riberyi gibi feshedip başka klüplere giderlerdi. Ama onlar olaya duygusal yaklaştılar ve gs yi sevdikleri için herşeye katlandılar ama bi yere kadar

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Yabancılara ödeme yapıp yerli oyuculara ödeme yapmazsan olacağı budur. Umarım GS'deki bu sorun en kısa sürede hallolur.

Nesil
    2004
    Yer
    İzmir / İstanbul

Quote Originally Posted by SunShine
    Yabancılara ödeme yapıp yerli oyuculara ödeme yapmazsan olacağı budur. Umarım GS'deki bu sorun en kısa sürede hallolur.
    Evet katılıyorum, düşünsenize siz futbolcusunuz diyelim. 21 yaşındayız ve yeni yeni para kazanıyoruz. Ailemize bakıyoruz, v.b.

Takımdaki yabancı arkadaşlarımıza ödeme yapılıp bize yapılmayınca ne hissederiz? Herkese yapılmasa gene idare edilir bence. Burda olay adaletsizlikten kaynaklanıyor diyorum ben.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by FenerBahceLi
    abi profesyonel diyosunuz ama bu futbolcular profesyonel değil. neden derseniz eğer profesyonel olsalardı şimdiye çok tan kontratı riberyi gibi feshedip başka klüplere giderlerdi. Ama onlar olaya duygusal yaklaştılar ve gs yi sevdikleri için herşeye katlandılar ama bi yere kadar
    olayı çok ii bi şekilde açıklamışsın sana aynen katılıyorum!

Mesaj Yetkileri