bu sorun oyundaki eksik bir ozellikten kaynaklaniyor daha once alex konusundada tartismistik benim asil olarak belirtmek istedigim emrah erenin bir sagbek olarak 190 lik PIVOT santraforlara besleyici ortalar yapabilecegiydi

konu biraz sapti

2 tip kafaci futbolcu var
1- umit karan fatih tekke nobre topa iyi kafa vuran oyuncular top bunlara dogru gelirse kafa vurabilirler
2- hakan sukur ersen martin koller tipi futbolcular top nereye giderse gitsin bunlar topa kafa vururlar sakası bır yana bu futbolcular havanan topları indirebilir sağa sola asist yapabilir
2. tip futbolculara orta yapmak daha kolay çünkü topu penaltı noktasına dogru yönlendirmeniz yeterli olacaktır
Abdullah Ercanı bilmiyorum ne kadar izleme şansınız oldu türk milli takımındaki asist ortalaması her zaman kuluplerdekinin üzerinde olurdu sebebide türk milli takımında hakan şükürün olmasıydı hatta onunla özdeşleşen bir orta stilide vardır rakip yarı alanı geçer geçmez penaltı noktasına sert kavisli top şişirirdi Kral ya bunları kaleye yönlendirirdi yada arife ertuğrula asist olarak yayardı işte emrah eren de bu gibi ortaları iyi yapan bir oyuncu ama bu ortalar sadece pivot santraforlara açılık 1,80 lik santraforların yapabileceği bir değildir hakanın senelerce yaptığı iş
Benim şahsi kanatim dünya üzerindeki bir dolu pivot santraforun bu niteliğini diğer fatih tekke ümit karan milan baros stili topa iyi kafa vuran oyunculardan ayıracak HAVA HAKİMİYETİ gibi bir özellik eklenmeli bu hem uzun stoperlerde kullanılır servet gibi mesela hemde uzun santraforlarda hatta uzun önliberolar bile degajlardan gelen topları karşılama yönleriyle hava üstünlüğüne ihtiyaç duyarlar örneğin viera da olduğu gibi bu özellik oyunu yansıtılmalı
Ayrıca koller in carew in ersen martinin fatih tekke kadar iyi kafa vuramadıkları kanaatındayım ama oyuna yansıtmaya kalktıgımızda fatihin kafa 16 ersenin kafa 13 mü olacak
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
yani bu demek oluyor ki oyunda karşılaşsalar fatih ersenden kafa topu alacak (olacak işmi)