iki yabancı gelecek diyende var.......
iki yabancı gelecek diyende var.......
Bugün Cuma.Kadrolar açıklanacak UEFA'ya...
Cuma günü gelcek diyolardı ama hiç bişey yok![]()
adnan sezgin "transferi haftasonuna kadar bitireceğiz diye bişey demedik" dedi. Dün bi kanalda izledim..
ya insalla bi transfer yapariz artik tek dilegim bu![]()
Haldun üstünel.Öyle birsey dememiş.Halletmeye calısıyoruz demiş adamlar haberi biraz degiştirmiş..
Hasan Kabze 1,5 milyon euro karşılığında verilmiş.......
Arkadaşlar yıldız oyuncu gelemeyebilir, Adnan Sezgin ilk önce ilgilendiğimiz oyuncuları Türkiye'ye getirmek çok kolay değil dedi daha sonra alacağımız oyuncunun ismi önemli değil takıma katkı yapacak oyuncu alacağız dedi.
3 Milyon olayı da 3 yıllık imzadan dolayı ortaya çıkmış herhalde..
Lincoln'ü gölgede bırakmasında görelim hele...
Gelecek oyuncu Postiga bence.....Lincoln gölgede fazla bırakmaz ama ıyı oyuncu...İllla gölgede bırakmasını istemiyorum yararlı olacak forvetler gelsin.....2 forvet gelecekdeniliyor.carusca 1.750 ye bocaya gidiyor
Morientes,Postiga,(Biri gelir)
Diger forvet brezılyalı olur diyorlar...
Ben Pek ÜmitLi DeiLdim Postiqa,Kone,Grafite Gibi İsimLerden
Dün Adnan Sezqin Transferi Hafta Sonuna Kdr Bitiricez Demedik Diince
ÜmitLerim İİce AzaLdı
Buqün Bitmesi Gerekio Uefa İçin Ama Bence Kımse Olmıcak Yada İlk Defa Duyduğumuz Birisi Olcak
2 forvete ne gerek var ya bı sagbek alsınlar
Transferlerle Adnan Polat ve Adnan Sezgin gibi bu işin profosörleri var.. Kulübün maddi yapısına göre , takıma en faydalı isimi alacaklardır..
Carrusca'yı da Adnan Sezgin getirmişti, kulübün yapısına uygun fazla maliyeti olmayan, yıldız adayı diye ama şimdi göndermeye çalışıyor.
Kim alınacaksa fazla vakit kaybetmeden alınmalı, ligler başladı, gelen oyuncunun uyum sağlayıp verimli olabilmesi çok önemli. Ayrıca Ömer abi yazmıştı, ön eleme maçlarında maçtan 24 saat öncesine kadar oyuncuyu Federasyon UEFA'ya bildirebiliyor...
"YÜCE ATATÜRK"
Postiga'nın Necati'den daha iyi olduğunu düşünen yönetim ve Feldkamp.. Yeter artık ya, ne Postiga'sı? Adam gibi transfer yapacaksanız gidin Santa Cruz'u alın, Morientes'i alın. Yok efendim Morientes yaşlıymış. Lincoln çok mu genç??
Bu yönetim Lincoln ile gözümüzü boyadı, bundan sonraki hal, geçen sene ve önceki seneki hallere bürünmüştür, haberimiz ola...
Postiga'yı ne kadar tanıdığını sorabilir miyim?
Dünya Kupası'nda çıkar şu Gomez'i, Postiga ne zaman girecek diye inliyordum TV başında..
For cimbom sürekli buraya olumsuz mesaj yazıyorsun.Zaten bazı arkadaslar var bari sen yapma
Bu takıma forvet gelicek.gelince acaba herkez neler diyecek.ayrıca postiga ve necatiyi tartısmam.......
Basına cok inanıyorsun morientes yaslı diye kimsebirsey demedi.deme lüksuda yok sen baına cok kanma.......Bizzat gör,duy öyle konuş..Oda gelebilir ayrıca...
Göz boyama falan yok gelince görürsün....Oyüzden fazla olumsuz mesaj yazma sürekil burayı takip etsen hak verirdin.....
İyi; hadi bakalım, göreceğiz...
Artık sabır taşını geçtik.Eğer bu kadar uğraş sonrası transfer yapılmazsa varya çok kötü olur...
Ya TRA-NS-FER yapılacak iddaasına giren varmı........Yapmayın Allah askına sabır biraz.Morientes yaslı diye kimse acıklama yapmadı inanmayın.....
Ayrıca Lincoln ün neresi yaslı.....Yuh sana..Adam 28 yasında en olgun döneminde..Bir cimbomluda böyle laflar diyorya.Cok üzüldüm..
Lincoln yaşlımı![]()
Adam olumsuz mesaj yazmak için yer arıyor.....Gereksiz tartısma..postiga icin dedigi laflarda güldüm..
lig tv haberinde galatasarayin postiga ve pauletadan vazgectini ve geri morientese yöneldi dedi senelik 4 million teklif yapilacakmis morientese kulubüyle de 3-5 million arasi anlasacaklarmis.....
Claudio lopez gelebilir diyenler var.Şu anda Meksikadaki America takımında oynuyo diye duydum.Valencia ve lazio da yaptığının yarısını yapsa çok faydalı olur![]()
Aslan Morientes’den vazgeçmiyor !..
Aslan tekrar Morientes’e döndü !.. Postiga ve Kone transferlerinden istediği sonucu alamayan Galatasaray rotasını tekrar Valencia’nın yıldız golcüsü Fernando Morientes’e çevirdi.
Lig Tv’nin haberine göre Fenerbahçe’nin de talip olduğu Zigiç’i Valencia’nın transfer etmesinin ardından gözden düşen İspanyol golcü için Galatasaray’ın tekrar girişimlere başladığı bildirildi.
İspanya’da bulunan Adnan Sezgin’in bu transferi bitirmek için büyük çapa harçadığı belirtilirken. Galatasaray’ın bu transfer için 4 milyon euroyu gözden çıkardığı öne sürüldü.
İspanyol Kulübünün de bu transfere sıcak baktığı ve Galatasaray’a bonservis konusunda yardımcı olabileceği belirtildi.
Valencianın ilk onbiri belli oldu zaten hatta zigic acıklama yaptı villa ile cok iyi partner olacak dedi
Senelik 4 milyon az değil, kabul edebilir yani...
(/s)
Morientes 31 yaşında, eğer hakikaten takımı "gençleştirip", geleceğe yönelik bir takım kurmak istiyorsak daha genç oyunculara yönelmeliyiz. Lincoln'ün kalitesi tartışılmaz, ona birşey demem, diyemem. Ama sen 28 yaşındaki oyuncuyu alıp da 31 yaşındaki oyuncuya yaşlı dersen ortada bir sorun oluşur.
Bu şartlarda Türkiye'de; medya, taraftar vs. faktörleri sayesinde genç oyuncu transferi yapılmıyor mantığı çok saçma. Madem elalemi dinliyorsun, beklenti yönünde transfer yap, git Postiga'yı değil de Morientes'i al, git Linderoth'u değil de Mascherano'yu kirala. "Yok, ben takımı gençleştireceğim." diyorsan da Lincoln'ü değil Leandro Lima'yı al. Morientes'i değil Eduardo'yu al, Cesar Delgado'yu al.
Hadi bakalım, transfer sezonu bittiğinde göreceğiz...