Sayfa 105 / 134 İlkİlk ... 55595103104105106107115 ... SonSon
3,121 ile 3,150 arası toplam 4018 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri (II)

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Morientes hakkında hiç bir yönetici ve hiç bir üye yaslı diyelaf kullanmadı onun gibi forveti az bulursun........Karamsar havayı bırak...

Eduardo yu alacak para ver...Arsenale gittigi parayı bılımoyrsun sanırım...

Selman abi acıklama yapmısdı umut menejeri az para teklif etmiş...bunuda fax cekmişdi...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Morientes şu kısa vade de çok iyi bir transfer olur. Hem Galatasaray dünyaya ismini duyuracağı bir yıldız..
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Morientes hakkında hiç bir yönetici ve hiç bir üye yaslı fiyelaf kullanmadı onun gibi forveti az bulursun........Karamsar havayı bırak...

Selman abi acıklama yapmısdı umut menejeri az para teklif etmiş...bunuda fax cekmişdi...
    Ya Adnan Sezgin demedi mi "Biz takımı gençleştirmek için uğraşıyoruz, ne Morientes'i" diye??

Madem gençleştiriyorsun takımı, git Lincoln değil de Leandro Lima'yı al diyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Sende inandım şimdi........Arkadasım her gün gelip buraya olmusuzmesaj yazma...Gereksiz tartısma oluyor.....

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    Ya Adnan Sezgin demedi mi "Biz takımı gençleştirmek için uğraşıyoruz, ne Morientes'i" diye??

Madem gençleştiriyorsun takımı, git Lincoln değil de Leandro Lima'yı al diyorum..
    Leandro Lima vs. saydığın oyunculardan kaç tanesini izleme fırsatı buldun da iyi oyuncu olduğuna kanaat getirdin.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Morientes klübün gündeminde değil die biliyorum ama.. Çünki Adnan sezgin bi açıklama yapmıştı dün veya önceki gün.

"Forvet arayışlarımız sürüyor. Gazetede ismi çıkanlarla görüşüyoruz. Birisi dışında o da morientes. gündemimizde yok." aynen bunları söyledi..

Nesil
    2006
    Yer

Sende inandım şimdi........Arkadasım her gün gelip buraya olmusuzmesaj yazma...Gereksiz tartısma oluyor.....
    Ya ne gereksiz tartışması? Hepiniz hayaller içinde yüzüyorsunuz!!..

Oghuse, Leandro Lima'yı hiç izlemediysen bu senin sorunun. Bir kere gir YouTube'a, yaz Leandro Lima..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Fenerbahceli..Yanlıs hatırlıyorsun biri hariç derken saviola diyorladı.....Hatırlayan hatırlar....Hatta ozaman burda konustuk..

.Postiga ve moientes arasındayım ben (Basına göre Postiga)

Kardes tigana sözü ne güzel.........Kendi videomu yapsam youtube 50 mılyno euro ederim......

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Youtube'dan izlenerek veya Fm'ye göre oyuncu alınmaz.. Gerçek hayata dön Emir..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Grafite de baya iyi oyuncu oda gelirse kızmam fizik gücü süper hatta Ogan Tarhan Show tv De fenerbahceye önermişdi.Deivid alındıgında.İsmi yok ama Defansı yaran tip postiga ile ikisi gelirse süper olur..

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Ya ne gereksiz tartışması? Hepiniz hayaller içinde yüzüyorsunuz!!..

Oghuse, Leandro Lima'yı hiç izlemediysen bu senin sorunun. Bir kere gir YouTube'a, yaz Leandro Lima..
    Youtube'daki toplama hareketlerle iyi oyuncu olduğu anlaşılmaz ki zaten en iyi hareketlerini toplamışlar.Bu oyuncunun tüm maç performansını izledin mi ve ya da diğerlerinin?

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by Oghuse View Post
    Youtube'daki toplama hareketlerle iyi oyuncu olduğu anlaşılmaz ki zaten en iyi hareketlerini toplamışlar.Bu oyuncunun tüm maç performansını izledin mi ve ya da diğerlerinin?
    Ya hep aynı mantık.. Sen Bobo'nun attığı gollerde onun yetenekli olmadığını anlayamıyormusun? Zaten milli takıma girmiş bir oyuncu iyi oyuncu demektir, Leandro Lima'nın kalitesini tartışmak çok saçma...

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Ya hep aynı mantık.. Sen Bobo'nun attığı gollerde onun yetenekli olmadığını anlayamıyormusun? Zaten milli takıma girmiş bir oyuncu iyi oyuncu demektir, Leandro Lima'nın kalitesini tartışmak çok saçma...
    Brezilya milli takımında oynayan her oyuncu kaliteli mi?
    Sana Fabio Pinto'yu hatırlatim gençler şampiyonasında Milan Baros'tan sonra en iyi oyuncu seçilmişti ve Galatasaray'a transfer oldu sonuç..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ve Morientes Galatasaray’da...

Galatasaray, geçtiğimiz sezon Valencia'da forma giyen Fernando Morientes ile 3 yıllık anlaşma sağlamıştır.

Futbolcumuz Morientes’in Türkiye’ye geliş tarihi ve imza töreni hakkındaki tüm detaylar resmi sitemiz Galatasaray.org’da açıklanacaktır.

Galatasaray Spor Kulübü
    İletişim Koordinatörlüğü

Böyle bir haber çıksa fena mı olur ?

herşey bitti, takım harika, bir sürü kupa kaldırdık tek sorunumuz takımı nasıl gençleştireceğiz, 3 sene, Lincoln, Morientes, Lima...

arkadaşlar konuyu dağıtmayın lütfen, çok istiyorsanız Kafe Futbol diye bir bölüm var hiç görmediğiniz orada tartışın bunları,

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=47466

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by Oghuse View Post
    Brezilya milli takımında oynayan her oyuncu kaliteli mi?
    Sana Fabio Pinto'yu hatırlatim gençler şampiyonasında Milan Baros'tan sonra en iyi oyuncu seçilmişti ve Galatasaray'a transfer oldu sonuç..
    Fabio Pinto'nun kötü olduğunu hangi akla mantığa sığdırıyorsun?? O sene bizim en iyi oyuncularımız ne yaptı? Çok çok iyi mi oynadılar?? Ayrıca Fabio Pinto çok iyi oynamıştı bence, bir tek son vuruşları beceremiyordu, ben onca adam geçip auta attığını hatırlarım Pinto'nun... Ayrıca Pinto geldiğinde 23 yaşındaydı, Leandro Lima 19...

Nesil
    2005
    Yer
    ŞişLi + Byrmpşa Carrefour

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Ve Morientes Galatasaray’da...

Galatasaray, geçtiğimiz sezon Valencia'da forma giyen Fernando Morientes ile 3 yıllık anlaşma sağlamıştır.

Futbolcumuz Morientes’in Türkiye’ye geliş tarihi ve imza töreni hakkındaki tüm detaylar resmi sitemiz Galatasaray.org’da açıklanacaktır.

Galatasaray Spor Kulübü
    İletişim Koordinatörlüğü

Böyle bir haber çıksa fena mı olur ?

Ah Ah Keşkeee
    Artık Buqün Birini AçıkLamaLıLar

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Forcimbom artk yeter....Bundan sonra olumsuz mesaj yazmassan sevinirim..Bir an Hıncal var sandım

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Fabio Pinto'nun kötü olduğunu hangi akla mantığa sığdırıyorsun?? O sene bizim en iyi oyuncularımız ne yaptı? Çok çok iyi mi oynadılar?? Ayrıca Fabio Pinto çok iyi oynamıştı bence, bir tek son vuruşları beceremiyordu, ben onca adam geçip auta attığını hatırlarım Pinto'nun... Ayrıca Pinto geldiğinde 23 yaşındaydı, Leandro Lima 19...
    Bit futbolcunun bütün maç performansını görmeden asla iyi oyuncu olup olmadığına karar veremezsin ve bu bütün maç 1 maç ile sınırlı olmamalı.Neyse kapatalım hala anlatamadıysam msn adresimim ekle..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

SıcakHaber: Az önce CNN’de Son dakika Habari oldu... Tomas Rubin Kazan takımıyla anlaştı demiş.....

Haber dogrumuş...Pazarlık varmış..Ruslar bizi zengin edecek..

Nesil
    2006
    Yer

Forcimbom artk yeter....Bundan sonra olumsuz mesaj yazmassan sevinirim..Bir an Hıncal var sandım
    1 sene önceye kadar hepimiz böyleydik, bir Lincoln geldi diye değişecek değiliz.

ınsallah tomas da gıder Rubın e

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Tomas da gidiyormus...Cnn Dogru haber yapar....

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

kabze rubin e gitti sanırım 1.5 trilyon veya 1.5 milyon euro para gelecek

eee tomas giderse carrusca da giderse oldu 3 yabancı kontenjanı genç adam alalım bari bunların yerine

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

1 sene önceye kadar hepimiz böyleydik, bir Lincoln geldi diye değişecek değiliz.
    Kimsenin degistigi yok yapılan bir sürü sey var.....Öbür oyuncularda iyi...ELbet adamların hakkınıda vericez...Ayrıca iyi bir forvette gelecek..veya 2 tane gelecek..Zamanı geldimmi tepkimizi koyarız...Zamanı gelincede takdir ederiz..

Tomas haberi şimdi Dha ya da düser....

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

ee tomas tan kaç para gelicekmiş?
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    bu arada feneriin istediği zigiç valencia yla anlaşmış

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Fikrimiz değişmedi, zihniyet istifa.. Bunu 124121 kere yazıyorum herhalde, Emir.. Şu anda bu yönetim var, biz bir tarafımızı da yırtsak bu değişmiyor.. Yapabileceklerinin, alabileceklerinin en iyisi olsun istiyoruz.. Ayrıca Hagi geldiğinde çok mu gençti ? Bekleyip göreceğiz, belki genç birini alacaklar..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Rubin kadrosunu bizim oyunculardan kuruyor

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Fikrimiz değişmedi, zihniyet istifa.. Bunu 124121 kere yazıyorum herhalde, Emir.. Şu anda bu yönetim var, biz bir tarafımızı da yırtsak bu değişmiyor.. Yapabileceklerinin, alabileceklerinin en iyisi olsun istiyoruz.. Ayrıca Hagi geldiğinde çok mu gençti ? Bekleyip göreceğiz, belki genç birini alacaklar..
    Burak abi, Hagi 20 yaşındayken bize gelseydi şu an en az Valencia kadar büyük bir klüptük. Ben anlatamadım derdimi, madem takımı gençleştirmek istiyorsun ve o yüzden 31 yaşındaki adamı almıyorsun, neden Lincoln'ü aldın??

Mesaj Yetkileri