Necati hala hiçbir takımla anlaşmadı dimi ?
Necati hala hiçbir takımla anlaşmadı dimi ?
fenerin istediği zigic valencia yla anlaşmış
tomasta gıttıne gore demekkı yerıne bı oyuncu almıs olabiliriz
Forcimbom sana kim dedi........Morientesi yaslı diye almıyoruz diye.......Bırak sunları ya.Bosver uzatma kac sayfa gereksiz tartısma oldu:...Erayın da dedigi gibi cafe alanına gidin....Tomas konusu var onu konusalım![]()
.Tomas da Rubin Kazan'da
Galatasaray'ın Hırvat futbolcusu Tomas Rubin Kazan'la anlaştı
CNN Türk'ün 'son dakika' gelişmesi olarak izleyicilerine duyurduüu habere göre takımdan ayrılması daha önce kesinleşen Hasan Kabze'nin de sözleşme imzaladığı Rus ekibi Rubin Kazan'ın son transferi Tomas oldu. Haber devam edecek...
CNN istibaratları saglam........Hayırlı olsun..
Tomas'a bir şey derdim ama..![]()
Arkadaslar lütfen tomas konusuna Dönelim gitmez. dedigimiz adam gitti..Bence iki tane forvete,1 tanede Sag beke alınacak bence...
Kimse Morientes yaşlı demedi ki, en olgun çağında adam yahu..
Morientes 31, Lincoln 28 yaşında
Hagi 35 yaşında mı bırakmıştı futbolu, birde Roberto Carlos 2 sene daha oynarım dedi 37
Morientesin ortalama 4-5, Lincolnun 7-8 senesi var.
Morientes ve Lincoln Hagi'nin yaşına gelene kadar İrfanlar, Cem Sultanlar, Özgürcanlar, Çağrılar en iyi dönemlerinde olacaklar bunuda unutmayın...
Artık bu konuyu kapatıp transferler dönelim lütfen!
Galatasaray'lı Tomas Kazan ile anlaştı
Sarı-kırmızılıların gözden çıkardığı futbolculardan Tomas takımdan ayrılıyor
Habertürk
yav yeter bırakın artık su morientes yaslı konuyo banlancaksınız şimdi gecen gun uyarı yaptılar zaten
http://www.haberturk.com/haber.asp?i...&dt=2007/08/10
Tomas Kazan haberi..
Tomasdan para kazanmıyoruz tomas alacağına karşılık bedelsiz gidiyormuş haberler öyle..... Caruscada gidiyor 3 tane kontejan var Sagbek yada sag acık gelir bak görürsünüz...
Tomas, Rubin Kazan'da
Galatasaray'da Hasan Kabze'nin ardından Hırvat defans oyuncusu Stephan Tomas da Rusya'nın Rubin Kazan takımına transfer oldu. CNN Turk'ün haberine Tomas ile her konuda anlaşan Rus ekibinin sarı-kırmızılı takıma ne kadar bonservis ücreti vereceği açıklanmadı.
Ayrıntılar Az sonra...
10.08.2007
Kaynak : cnnturk
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Tomas da gitti
İyi oldu Madem Sırp alacaktık, Hırvat gitsin
Bouzid(Servet) - Song Bakalım bu sene defans neler yapacaak..!
tamam sorun değil tomas sömürdü bizi yıllık aldığı paraya baksanıza bizden..
Yolun Acık Olsun Tomas..
Offf Ruslar Ne para vermiş yıllık: 1.8 milyon
For cimbom artık tartısma cıkarma...Senden Ricam Cevap yazma..Kimse bir oyuncu hakkında birsey demedi...
Tomas da mı Kazan'a girdi?
Galatasaray'da Hasan Kabze'nin ardından Tomas'ın da Rubin Kazan'a transfer olduğu iddia edildi. Ancak konuyla ilgili bilgi aldığımız Galatasaray Sportif AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin henüz kesinleşen birşey olmadığını ve Rus kulübü ile görüşmelerin sürdüğünü söyledi.
Lig TV
@sitte
Linderoth nerde ? (:
Emre Aşık bu takımda kalacak.....Zaten cok az para alıyor.....yönetim göndermek istemiyormus kalli istemiş ama artık emre kalır tomas gitti..
Tomas başka takıma da gidebilirmiş.. Gitsinde, nereye giderse gitsin..![]()
Kalliyi tuttum ben bütün uyuz olduğum adamları gönderdiKalli biliyor işi
Bu arada yönetimden hiç ses seda yok fırtına öncesi sessizlik olabilir
![]()
I'm back...