-
10.Ağustos.2007, 17:41
- Menajer Futbolcu iletişimi çok kısıtlı
- Acayip derecede maç içi hata mevcut; her foule sarı kart, durup dururken görülen kırmızı kartlar ( hemen hemen her maçta oluyor ), topun fizik kurallarını alt üst ederek falso alıp gol olması vb. gibi
- 16m € luk Denizlispor'un transfer bütçesinin yanında 3m €'luk Barca'nın transfer bütçesi gibi alâkâsız rakamlar, ki Denizlispor'un 07-08 trasnfer sezonu için 600-700k YTL transfer bütçesi mevcutken, 1m YTL (sanırım biraz daha fazla) gibi bir borcu da söz konusu... Bu bütçe hataları her takım için geçerli...
- Serbest oyunculara yapılan tekliflerin bile "Kariyeri açısından geri adım" olacağından reddedilmesi ki oyuncunun zaten kariyeri yok! Adam serbest gören de Real Madrid'de oynuyor sanacak...
- Rakiplerin futbolcularına değil "Takım adlarına" bakılıyor maçın seyri için... GS berbat durumdayken bile bana fark attı. Karan yok, Hakan yok, Özgür yok, necati yok, bir sürü bilinen oyuncusu yok, bi anadolu klübünden farksız ve hatta 2 forvetinin toplam değeri 360k € civarı ve benim 19 bitiricilikli (
) tevfik köse birşey yapamazken, biri 33 yaşında biri 20 yaşındaki bu iki kafadar beni gol yağmuruna tuttu 
- Hasagic'i aldığım hafta 3ay ile 5 ay arası sakatlandı.. Sakatlık acayip sorun, Kadrom 24 kişi ve 5'i sakat bunalrdan 2 tanesi 3-5 aylık tedavi görecek olanlar..
- Adam alırken klübüyle anlaştıktan sonra futbolcuya önerdiğimiz o anki maaşının 5-6 katını futbolcu kabul etmiyor.. Gerçekte böyle teklifi çevirecek futbolcu var mı acaba 
- Daha avrupa macerası yaşamadım bi anadolu klübüyle.. BayernMünich ile yaşadım ama orda bi hata ile karşılaşmadım.. Ama eminim arkadaşlarda olduğu gibi birçok hata da kupalarda mevcuttur.
- Bizim atakların %5'i gol olurken, rakipte gelen giden gol atıyor.. Bi kalecilerden gol yemedim o da yakındır 
- Oyuncu değerleri zaten başlı başına bir saçmalık..
Umarım bizi FM08'de gerçek anlamıyla bir futbol simulasyonu bekliyor olacaktır...
Esen kalın
Mesaj Yetkileri