1 ile 30 arası toplam 953 sonuç

Konu: FM 2007'de ne nerde? Şu nedir? Neyi nasıl yaparım? Acemiler, sorularınız buraya!!!

Hybrid View

Default orta saha oyuncuları özellikleri

Gereksiz bir konuysa özür diliyorum öncelikle. Mc oyuncuları için aradığınız öncelikli özellikler nelerdir bunu öğrenmek istedim. Bi forvet için finishing hız , pivotsa heading jumping , defanslar için marking tackling heading , kanatlar için hız crossing dribling.. Ama Mc oyuncuları için hangi özelliğe öncelikli bakmam gerektiğini bilmiyorum. Yardım ederseniz sevinirim.

Nesil
    2006
    Yer
    -

Quote Originally Posted by qwertyq View Post
    Gereksiz bir konuysa özür diliyorum öncelikle. Mc oyuncuları için aradığınız öncelikli özellikler nelerdir bunu öğrenmek istedim. Bi forvet için finishing hız , pivotsa heading jumping , defanslar için marking tackling heading , kanatlar için hız crossing dribling.. Ama Mc oyuncuları için hangi özelliğe öncelikli bakmam gerektiğini bilmiyorum. Yardım ederseniz sevinirim.
    Aslında tam bir mc yoktur ara çünkü orta sahanın ortasında ister DM İSTER AMC oynatırsın yani diyelimki bu aradığın mc oyuncunun defansiz özellikleri iyi olsun dersen Top kapma mutlaka iyi olması lazım güç, çok önemli bunn yanı sıra çevikliklete önemlidir. Azda olsa hız hızlanmadır. Eğer atak istiyorsan Hız hızlanma iyi olmalıdır. İlk temas teknik aklıma gelenler bunlar. Çoktandır FM oynamıyom özelliler aklıma gelmiyor.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Evet, DM veya AMC olusuna gore farklilik gosterebilir ama hangisi olursa olsun mutlaka olmasi gereken "passing"dir."Decisions" ve "technique" de yuksek olursa bu adam her turlu durumda her turlu pasi atabilir.Yan ozellikler olarak "workrate" ve "teamwork" de istikrar acisindan onemlidir. Fiziksel ozellikleri tabi her mevki icin bir artidir.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Mc hem ofansif olarak hemde defansif olarak iyi olması lazım mesela appiah gibi tam nerelere bakacağını söleyemesemde istatisiği dengede olması lazım .

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Mevkisine göre değişir
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

mevkisi mc işte.. amc de olsa dmc de olsa mcde oynayacak. Gereğinden fazla ofansif ya da defansif değil normal mc .. Sanırım mc oyuncularda diğer mevkiler gibi öncelikli özellikler fazla yok. Her özelliği ortalama oyuncular gerekli.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Konuyu olması gereken konu ile birleştiriyorum.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Mesaj Yetkileri