Kariyer devam ediyor...
Herkeslerden çok özür diliyoruz, çok yoğun bir dönem geçirdik işler,güçler,... devam edememiştik, şimdi allahın izniyle devam edeceğiz
Hade bakalım...
Kariyer devam ediyor...
Herkeslerden çok özür diliyoruz, çok yoğun bir dönem geçirdik işler,güçler,... devam edememiştik, şimdi allahın izniyle devam edeceğiz
Hade bakalım...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
İyi bir haber oldu bu![]()
Takip etmek için sabırsızlanıyorum.![]()
Sizlerden bir süre eski sayfaları incelemenizi öneririmNerede kaldığımız konusunda biraz bilgi sahibi olun
![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Hadi bakalım yeniden hayırlı olsun gzl bir kariyerdi dvm etmeye karar vermeniz iyi...
ooh iyi oldu. Bu kariyer de sevdiğim kariyerler arasındaydı.
Kariyerde büyük sürpriz var.![]()
guzel oldu valla merakla beklıyorum favorım manchester
Manchester'da Görev Değişikliği !!!
İngiltere'de yeni sezonun yeni başlamasına rağmen Manchester United yönetimi şok bir kararla MEHMET TOPÇU isimli menejerin görevine son verdi.Mehmet Topçu'ya saygı duyan yönetim teşekkürlerini de eksik etmedi.
Bu görev için ise Aygün Solak isimli menejerin biçilmiş kaftan olacağı söyleniyor.Dün gece geç saatlerde Aygün Solak'la sözleşme imzalayan Manchester Yönetimi Türk Menejer devrimini de devam ettiriyor.
bu karar sok bı karar olmus gercekten ama favorım hala manchester![]()
Ben bu kariyeri takip etmem artık.ManU tutuyodum ben ManU'nun küme düşeceğini bile bile ne takip edicem artık
![]()
basarılar manu basarılı olacakmı merakla beklıyorum
Aygün ne işin var olum![]()
Tatil bitti,futbola devam.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Beni destekleyenlere teşekkürler.Mertcan senide gördük diğer kariyerlerde..
Kötü bir başlangıç yaptık..
Liverpool sadece 2 gol atabildi.
Chelsea şov yaptı..
Chelsea liderliğe yakın.ManU mağlubiyetle yara aldı.Liverpool yavaş yavaş yükseliyor..
Yine devam... 4'ler falan![]()
chelsea cıkısta.manu ya bıseler olmus yenı manager ısıne adapte olamamıs.takıma uyum saglıyamıyo galıba ama yınede mucadeleyı bırakmıycağını dusunuyorum.liverpool da yavasta olsa gozle gorunur bır cıkıs var devamını beklıyoruz
Rooney sakat iyileşince siz görün..![]()
Sus Aygün sus daha ilk macta yenilmişin Reading'E off offf![]()
Mertcan ligde kim lider bak bakalım![]()
Son dakika kurbanı olduk![]()
İşte ManU bu.Tebrikler Aygün.
Ben de United'ı tutyordum. Artık tutmayacağım.
Charlton'u tutuyom artık![]()
Aygün aynı maçta 4 golü nasıl attın yahu![]()
Aygün Manchesterla güzel gider.. Fakat yeni sezonda Murat abi gene şov yapar..