1 ile 30 arası toplam 244 sonuç

Konu: Wright-Phillips'le Londra Geceleri

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by tomasrosicky1 View Post
    zaten ronaldonun gelecegi paraya bastan bir pl lig takimi kurarsin yaw samasti sende taktik su ucluye birak ya kadro bole iyi bence senden sonra en iyi transferler ya milan manchester united

tomas demınden berı okuyorum ama cozemedım ne demek ıstedıgını.bastan duzgun yazarmısın?

Talking

Quote Originally Posted by samasti View Post
    tomas demınden berı okuyorum ama cozemedım ne demek ıstedıgını.bastan duzgun yazarmısın?
    komikin gelmis samasti diyorum ki cristiano ronaldo bos olurdu zaten cok iyi oyuncu ama ona verilen paraya yeni premierlig takimi kurulur bide senin su ucluye laf ettim portekizlilere hepsi cok iyi ama okadro ona yeter vazgec su inadindan portekiz askindan yaw

Nesil
    2007
    Yer
    Bahçelievler

Quote Originally Posted by tomasrosicky1 View Post
    komikin gelmis samasti diyorum ki cristiano ronaldo bos olurdu zaten cok iyi oyuncu ama ona verilen paraya yeni premierlig takimi kurulur bide senin su ucluye laf ettim portekizlilere hepsi cok iyi ama okadro ona yeter vazgec su inadindan portekiz askindan yaw
    Bir arkadaş vardı oda Jo diyordu hep

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

İşte Hazırlık Maçları

Sezon öncesindeki hazırlık maçları çok olumlu geçti.Ve birçok futbolcuyu deneme fırsatı buldum.Armand Traoré gösterdiği performansle beni çok etkiledi.Belçika'da oynadığımız hazırlık kampı sürecinde toplam 5 hazırlık maçı oynadık.Rakip ağları 23 kez havalandırırken kalemizde ise gol görmedik.

Ayrıca Chelsea Londra'ya döndü.Manchester'la yapacakları Community Shield, Schalke 04 ile yapacakları Avrupa Süper Kupası maçına ve Barclays Premiership maçlarına hazırlanma, sabah yapacakları çift idman ile devam edecek.

Bu arada Avustralya milli takımından menejerlik teklifi geldi, reddettim.

Nesil
    2007
    Yer
    Bahçelievler

Quote Originally Posted by sergioagüero View Post
    İşte Hazırlık Maçları

Sezon öncesindeki hazırlık maçları çok olumlu geçti.Ve birçok futbolcuyu deneme fırsatı buldum.Armand Traoré gösterdiği performansle beni çok etkiledi.Belçika'da oynadığımız hazırlık kampı sürecinde toplam 5 hazırlık maçı oynadık.Rakip ağları 23 kez havalandırırken kalemizde ise gol görmedik.

Ayrıca Chelsea Londra'ya döndü.Manchester'la yapacakları Community Shield, Schalke 04 ile yapacakları Avrupa Süper Kupası maçına ve Barclays Premiership maçlarına hazırlanma, sabah yapacakları çift idman ile devam edecek.

Bu arada Avustralya milli takımından menejerlik teklifi geldi, reddettim.
    Agüero o Wigana giden Walcottı ne yap ne et al..harika bir oyuncu..Ronaldo kadar iyi ...

Mesaj Yetkileri