Grup kolay gelmişti yalnız dikkatımı en çok Kayseri Erciyesspor ile Vestel Manisaspor çekti.Oraya kadar gelebilmiş türk futbolu demek![]()
Grup kolay gelmişti yalnız dikkatımı en çok Kayseri Erciyesspor ile Vestel Manisaspor çekti.Oraya kadar gelebilmiş türk futbolu demek![]()
3 büyüklerden kimse yok...
Kolay grup abi......
ooo.çok iyi o zaman yaw...
SERIE A 6. HAFTA
6. haftada da galip gelemedik. Sakatlıktan çıkan Kaka’yı 2. yarı oyuna soktum fakat o da sonucu değiştirmeyi başaramadı. İlk resmi maçını eski takımına karşı oynamış oldu.
SERIE A 7. HAFTA
Kaka sakatlığı tamamen atlattı ve ilk 11’de sahaya çıktı. Maçta yine öne geçen taraftık fakat sonucu koruyamadık. Bu maçta ilk galibiyetimizi alacağımızı düşünüyordum. Kaka ilk defa 11’de çıktığı maçta gösterdiği performansla maçın adamı oldu.
SERIE A 8. HAFTA
Ve nihayet ilk galibiyetimizi aldık. Calaio’nun 3. dakikada attığı gol bize galibiyeti getirdi.
"YÜCE ATATÜRK"
ilk galibiyetini almışsın abi..tebrikler.....
SERIE A 9. HAFTA
Favori olduğumuz maçta Kaka ve Cannavaro’nun sakatlanması dengemizi bozdu. Üstüne Tamas’ın kendi kalesine attığı gol morallerimizi de bozdu. Ve maçı kaybettik.
SERIE A 10. HAFTA
Deplasmanda oynadığımız maça Flores damgasını buldu. Ligde 2. galibiyetimizi farklı kazanarak aldık.
UEFA Kupası H Grubu
Evimizde oynadığımız Lokeren maçını kazanarak başladık grup maçlarına. 1 galibiyet daha alırsak gruptan çıkarız.
"YÜCE ATATÜRK"
ba;arilar kayseri erciyes ne yapcak
Abi son maç hiç olmamış yahu...![]()
SERIE A 11. HAFTA
Bu sezon takımın yıldızı Flores olacak sanırım. Bu maçta da bizim rahat kazanmamızı sağladı. Artık istikrar yakalayıp yukarılara tırmanma zamanı…
İtalya Kupası 1. Tur İlk Maçı
Evimizde oynadığımız ilk maçta 1-1 berabere kaldık. 90+2’de yıldızımız Flores golümüzü attı. Artık deplasmanda kazanmak zorundayız. İlk turda elenmek istemiyoruz.
SERIE A 12. HAFTA
Zorlu Chievo deplasmanından da 3 puanla döndük. Flores bu maçı da boş geçmedi. Yükselişimiz sürüyor.
12. hafta sonunda oluşan puan durumu;
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
güzel gidiyosun...
SeRkaN Abi bence kaleci al... Bizim mahalledeki kaleci gibi, senin kalecin hiç boş geçmiyo her maç gol yiyon...
Serkan bence kötü gidiyosun, sonuç olarak daha bir istikrar yakalayamadın, şu kendi sahanda berabere kalmayı bırakabilsen harika olacak, neyse başarılar
not: kendi sahadan 1 kere berabere kaldın, sen bana bakma![]()
Kalecimiz Sercan ilk haftalarda sakattı, şimdi düzeldi hatta son maçta maçın adamı oldu. Ama yine de bir kaleci takviyesi şart.
Sağol Eray, dibe vurdum ki yukarı çıkmak kolay olsun.Artık galip gelmeye başladık, hedef 7.lik.
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
inş.Abi......
Yahu bu arada Inter çok kötü durumda...
SeRkaN Abi kaleci ayarlayabilirsen transfer et bir tane...
Bence ligi 7. bitirebilirsin abi![]()
UEFA Kupası H Grubu
Bu maçtan puan almayı beklemiyorduk. Yine de iyi oynadığımızı düşünüyorum. Şanssızdık sadece.
SERIE A 12. HAFTA
3 haftadır süren galibiyet serimiz Ascoli maçıyla bozuldu. Kaleyi bulan şutumuz yine yok. Iago’nun son dakika sakatlanması da diğer üzücü bir olay.
UEFA Kupası H Grubu
Maçta favori olan takımdık. Gol 83. dakikada Flores’in ayağından geldi ve bu galibiyetle puanımızı 6’ya çıkartarak gruptan çıkmayı garantiledik.
Yoksa Ayrılık Vakti Mi?
İngiltere’de çalışmak istediğimi daha önceden belirtmiştim. Premiership’te 9. sırada bulunan West Ham daha iyi yerlere gelebilmek için beni takımın başına getirmek istiyor.
Napoli ile yapacağımız daha çok şey var, diğer yandan İngiltere’de oynamak var. Kararsızım ve teklifi düşünmek için 1 hafta süre istedim İngiliz ekibinden…
"YÜCE ATATÜRK"
Git git İngiltere güzeldir.![]()
Seni İngiltere'de havalimanından karşılarız.![]()
Bence de git Serkan Abi.Premier League'in tozunu attır![]()
West Ham harika olur abi.Bence de git![]()
İtalya Kupası 1. Tur 2. Maçı
İlk maç 1-1 berabere bitmişti. Deplasmanda öne geçtiğimizde umutlandım fakat 5 dakikada yediğimiz 3 gol beni çileden çıkardı. Gollerin birinin bariz ofsayt olması ve bunu hakemin görememesi, eleştirilerime federasyonun sessiz kalması beni İtalya’dan soğuttu.
Napoli ile son maçımı da oynamış oldum. Artık yeni heyecanlar için İngiltere’ye gidiyorum. Takımı 2. ligden alıp buralara getirdiğim için mutluyum, benden sonra yükselişlerine devam edeceklerdir. UEFA’da en az yarı final oynayacaklarına eminim.
Şimdi hedef İngiltere’de adımızdan söz ettirmek.
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Napoli'yi sattı gitti ne diyeyim sana![]()
Bunun acısı çıkar biryerden.
Yeni takımında başarılar Serkan.![]()
Satmak yok, kan değişikliği. Ligde kötü gidiyorduk zaten.Ben Napoli'nin iyiliği için ayrıldım, kendi menfaatimi düşünmedim burada.
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
iyi bir adım attın abi....
tevez'i satmışlar mı serkan abi??
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
satmışlar![]()
Tevez'i satalı 6 yıl olmuş. Ucuza gitmiş 39 milyon dolara Manchester almış.
"YÜCE ATATÜRK"