haber Tsı Buyur Haber Bu
haber Tsı Buyur Haber Bu
Tomas trnasferinden sonra Postiga acıklanacakmış....Bakalım
Walla nasipse olur arkadaşlar artık gece 12 de girip bir değerlendirme yaparız. Hepinizi mirac gecesi mübarek olsun.
18/8 İtalya Ligi'nde olmasıyla birlikte ortalama bir istatistik.
Murat Abbasi arkadaş yazdı bir önceki sayfada![]()
Amauri geçen sezon oynadığı tüm maçlarda 18 gol atmış sadece İtalya liginde değil...
Şimdi anlaşıldı Selman hocam saol, çok iyi bir istatistik. Adnan Sezgin şu anda İstanbul'da olmasına rağmen haber3 isimli bir kaynak "Adnan Sezgin İspanya'da Morientes ve kulübüyle görüşüyor" diye haber yapmış, yabancı medyalarda da uydurma haber yapılıyor da bizdeki kadar kel alaka haber yapan yok. Trabelsi ve Postiga bitirilecek kanımca bekleyip görelim .
trabelsıyle ılgılenıomuyuz kı bız?
yokmu yeni haberler yahu??![]()
I'm back...
Abi şimdi kim geliyor??![]()
Ertuğrul Postiga olmamış yahuüçüde geliyor Ertuğrul
![]()
I'm back...
Kocakafalar kocaman kafalar![]()
Postiga tam oturmamış![]()
grafıte ıı gozuküo![]()
neyse boşverin resimleri.. tranferden yeni haber yok galiba...
beklemedeyiz!!!Ama konuşulan isimlerden biri gelecek
![]()
I'm back...
Amauri olursa, ortalık sallanır bence. Süper Lig'in sallanmasını ise hiç saymıyorum. Yani bir Beşiktaş'lı olarak Amauri'nin gelmesini can-ı gönülden istiyorum.
az önce lig tv haberleriini izledim.........
adnan sezgin söyledi
Tomas konusunda;görüstük ama öyle sona filan gelinmedi dedi
hasan kabze icin 700 bin euro aldigimizi söyledi
morientes icin tekrar ataga gecilmis..almanyada özel isleri icin bulunan haldun üstüneli görevlendirmisler bu transfer icin
Suanki Sıcak haber:![]()
morıentes ı de adnan sezgın mı soyledı?
Show Tv de de aynı haber geçti az önce
Morientes, Postiga,Amauri, Odemwingie, Lima ve daha onlarca isim...İnanın yönetim inanılmaz derecede çaba sarfediyor. Hergün yeni bir isimle temasa geçiyorlar ve Galatasaray'ın başarısı için özel hayatlarını hiçe sayıyorlar. Bize de sadece bu çalışmalar sırasında yönetime destek vermek ve gelecek transferi yahut transferleri beklemek kalıyor...
olacak inşallah yakın transfer yakın![]()
I'm back...
ewt abı keske elımızden baska bısey de gelse