1 ile 15 arası toplam 15 sonuç

Konu: FLA$/Fatih Terim'le devam/FLA$

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

bana sorarsanız ne kadar başarılı olursa olsun bırakmalıydı.isviçre olaylarında takımın başında o vardı ve istifasınıu beklemiştim.bu takımın başına geçebilecek en iyi adam ama ne bilim istifa etmesi gerekirdi diye düşünüyorum.mesela mido mısırın en önemli futbolcusu yarı finalde oyundan alındı diye teknik direktörün üzerine yürüdü.mısır fotbol federasyonu toplanıp kendi adamına 6 ay ceza verdi finalde yok.

ayrıca bu haber bugün kesinleşti yani daha yeni açıklama yapıldı:P totti geleceği mi görüyorsun be:P

Nesil
    2005
    Yer
    kayseri

Quote Originally Posted by comandanteche
    bana sorarsanız ne kadar başarılı olursa olsun bırakmalıydı.isviçre olaylarında takımın başında o vardı ve istifasınıu beklemiştim.bu takımın başına geçebilecek en iyi adam ama ne bilim istifa etmesi gerekirdi diye düşünüyorum.mesela mido mısırın en önemli futbolcusu yarı finalde oyundan alındı diye teknik direktörün üzerine yürüdü.mısır fotbol federasyonu toplanıp kendi adamına 6 ay ceza verdi finalde yok.

ayrıca bu haber bugün kesinleşti yani daha yeni açıklama yapıldı:P totti geleceği mi görüyorsun be:P
    Arkadaşım fatih terim niye istifa etsinki,Türk futbolunu çekip düzenleyecek adam fatih terim ,eger sende istifa etmesine beklersen başına dünyanın en iyi adamını getir bu milli takımı derleyip toplayamazdı.Heleki artık bu cezalardan sonra hiç toplayamazdı .Bence fatih terimin kalması en dogrusu çünkü ona güvenmekten başka çaremiz kalmadı

Mesaj Yetkileri