İstanbul B.Ş.B.
Fenerbahçe
Berabere biter
Belediye baya iyi oynamış...Hatta Fenerbahce taraftarları macı 80. dakıkada terk etmış...Rıdvan dılmen yorum yapıyor suan..
Can-Edu nun arasına atılan her top tehlike... Selçuk Yula diyor...![]()
Carlos tek ne yapsın takım dökülüyordu helesavunma vasatın altında idi...
Ama hala kafama Yasin cakmak takıldı....
Anderlect macında takım tam kadro mu olacak???kimler olmuyacak..
Rıdvan dılmen gelenler gıdenlerı aratcak diyor hatta kadrosu bayaa zayıfladı dıyor.....
Zico varsa ben yokum abi.......
yillardir bu kadar kotu bir fenerbahce seyretmemistim gercekten utaniyorum daha gecen hafta super oynayan takim gitmis ruhsuz isteksiz bi takim gelmisti boyle istikrarsizlik olursa bu sene fenerbahce deil sampiyonluk ilk iki bile hayal
Tümer'in ismini kaç kez duydunuz?
Kezman niçin çabaladı?
Deivid ortasaha oyuncusu mu?
Edu defansta ne iş yaptı?
Uğur Boral'ın maçtaki amacı neydi?
vs....
Bunları bir Zico'ya sorsak acaba ne yanıt veriridi?
Babası Carlos'tan daha falza şok oldu. Son dk. kullanlınan bir korner'de Carlos topun nereye gideceğini anladı ve Can'a söylüyor. Can oralı bile değil. Bu defans ile olmaz.
2-0 belediye su kesintilerine başladı![]()
Anladim zaten...Maci izledin mi bilmiyorum ama ilk golde Can cok buyuk bi hata yapti...Ikinci gol de duran toptan geldi orda sanirim Edu kacirdi adami...Carlos hakli olarak tepki gosterdi onlara...
Sunu da soyleyim: Carlos bugun takim gibi vasatin altindaydi...Ama cok buyuk bir profesyonel o acik...Serdar'a soguk kanlilikla bi gogus pasi atti ki her futbolcu buna cesaret edemez...Ara sira klas hareketler de yapti...Ve BJK macinda sari kart gordugunde tum Fenerbahceliler itiraz ederken onun sesini cikarmamamasi....Bakalim takima neler katacak....
Bu ALEX'e ne oldu ???
Sezon biterken sakattı, gitti , geldi adam yine sakat, hazırlık maçlarında da oynamadı...
Rıdvan'da şimdi bunları söylüyor...Gerçekten ne oldu ALEX'e ben de anlamadım.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Tuncay'ı bütün herkes aradı.
Ümit Özat takımda ne kadar etkili bir isim olduğunu kanıtladı.
M.Yozgatlı hiç olmassa muz ortalar ile takımı heyacanlandırıyordu.
Serkan Balcı Hırsı ile birşey çabalıyordu.
Yerine gelenler koskoacam bir sıfır.
Anderlencht altı gol yedi diye alay ediyorduk. Ama inanaın iyi oynayıp altı gol yemeye bu gün razıydım.
Fenerbahçe bence geçen sezondan güçlü değil.
Transfer şart kadro yeterli değil...
Artık bu saatten sonra alınacak oyuncular ya çok pahalıya gelir, ya da patlak olur. Geçen sene örneğini gördük zaten. Deivid, Edu, Kezman.
Rıdvan dılmende söylüyor suan.......Fenerbahce kadro olarka zayıf diyor..
Bu saatten sonra alınacak oyuncudan yarar gelmez. Boşverin transferleri. Bundan sonra 20 yaşın altında ki oyunucular ile oynayalım.
Efe ve Kerim Fenerbahçe'den yetiştiler. Bu gün bizle adeta dalga geçtiler. Elimizde ki yenetekler bize karşı oynadılar.
Rıdvan Dilmen Fenerbahçe kadrosu zayıfladı diyor.Bana göre de doğru![]()
Ali Bilgin ve Colin Kazım oyuna girdi ama hiç bir varlık göstemediler, İlhan Parlak daha çabaladı ama yok...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Ya Allah Aşkına Edu nun artısı ne Yasin Çakmak dan... Niye oynatılmadı Yasin Çakmak...
Evet haksiz oldugunu biliyodu zaten foul yapan hemen her futbolcu bunun farkindadir...Ama itiraz ederler...O sahne mesela benim cok hosuma gitti cunku yillardir boyle bi an ligimizde goremiyordum...
Mac icinde bu tip kufurlere hakemler prim tanimamali...Gecen sezon Gokhan Unal in hakeme ana avrat kufur ettigini hatiliyorum...Maraton da bayaa tartismislardi pozisyonu...Turkce edildiginde bisey yapilmiyo,Portekizceyi nasi cezalandirsinlar![]()
Ilk Süper Lig macinda,Fenerbahce`yi yenen Istanbul Büyüksehir Belediyesini kutluyorum.Kesinlikle hak ettikleri bir galibiyet oldu.
Fenerbahce Tuncay`i daha cook arayacak.O takimi atesliyordu,takima büyük destek sagliyordu.Ama yeniler öyle degil.Sahada yürüyorlar,takima olumlu katkilari yok.
Ha birde gecen sezon burada biz Edu`nun abartildigini,iyi bir defans olmadigini söylüyorduk.Cok adam kaciriyor,agir bir defans.Kafa toplarina hakim degil.
Gürcan bilgiçrakip iyi analiz edilmemiş falan diyor....Cift forvet neden cıkmadı diyor..Rakipleri dogru analiz edecek bir kararları yok diyor...falan filan..sorumsuz futbolcular gibi oynadılar diyor..
Fenerbahce bu kadroyla ligi bi sekilde idare eder bence...Ama Avrupa'da basari hedefleniyosa kadronun yetersiz oldugunu dusnuyorum...