Büyükşehir Belediye 3.golüde atıyomuş Serdar kurtarnış son anda... Valla çok gzl bir futbol oynadılar...
Zico dan Yasin Çakmak Yorumu;
Geçen sene sakatlık olunca kenarda oyuncumuz yoktu, ama şimdi 1-2tane futbolcumuz oldu...
İstanbul B.Ş.B.
Fenerbahçe
Berabere biter
Büyükşehir Belediye 3.golüde atıyomuş Serdar kurtarnış son anda... Valla çok gzl bir futbol oynadılar...
Zico dan Yasin Çakmak Yorumu;
Geçen sene sakatlık olunca kenarda oyuncumuz yoktu, ama şimdi 1-2tane futbolcumuz oldu...
Yasin sanırım yedek kulübesinde de yoktu. 1 hafta oldu geleli henüz, bu nedenle almamış olabilir. Can da bir ara milli oyuncuydu.
Yasin yerine Önder'i ortaya alıp Gökhan'la başlayabilirdi, yanlışlar çoktu. Şimdi tekrar konuşup moralimi bozmak istemiyorum.
Tek dileğim bu yanlışların Zico tarafından farkına varılması ve düzeltilmesi için çabalanması.(Pek sanmıyorum ama...)
"YÜCE ATATÜRK"
Sabit fikirli, takıntılı birisi. Geçmiş maçlarda birşekilde oyun dönüyordu puan alıyorduk.
Bu kandil gecesinde çok dua ettim inşallah maç dönmez diye, çünkü 2-2 ya da 3-2 olsaydı Zico yine aynı kafayla gidecekti. Daha çok gol yiyelim istedim. Nasılsa 34 maçın hepsini kazanmayacağız, ha ilk maç yenilmişsin ha 10. maçta.
Önemli olan bundan ders çıkarabilmek, hala az da olsa umutluyum. Anderlecht maçında sezon boyunca neler olabileceği belli olur.
O maça kadar da kötü konuşmak istemiyorum.![]()
"YÜCE ATATÜRK"