Bunun farkına varması bile büyük bir olay. Ben şanssızdık gibi bir açıklama bekliyordum.
Maç 2-0 olduğuna 5-6 yiyelim istedim. Böyle bir şok ancak bizi kendimize getirirdi. Bu ağlubiyet çok güzel oldu, bu 11'le bu taktikle olmayacağını görmüştür umarım Zico.
Zico takımı hem taktiksel açıdan hem de kafa olarak iyi hazırlayamamış. Sağ kanat diye sahada duran ama 1 kez bile sağ kanada gelmeyen Deivid'le oynarsan böyle olur. Takımın sahada nasıl oynadığı bile belli değil, Tümer'in tam olarak nerede oynadığını çözemedim ben. Bir ara sağ kanattaydı.
Anderlecht maçına da bu 11'le, bu anlayışla çıkarsa 5 tane yeriz ŞL'ye de veda ederiz. Zico'ya şimdilik birşey söylemiyorum o maçta oynatacağı oyun bu sene Zico'nun ne katkısı olacağını hepimize gösterecek. Aynı tas aynı hamam devam ederse 5. haftaya gelmeden kovulur Zico.
Daha ilk maç ama bu maçtan çok önemli derslerin çıkarılması lazım. Tekrar diyorum keşke 6-0 yenilseydik, o zaman radikal kararlar alınırdı. Benim çok çok az da olsa umudum var. Anderlecht maçına değişik bir kadro ve anlayışla çıkacağız.
İBB'nin de hakkını yememek lazım. Abdullah Avcı'yı ve tüm oyuncularını tebrik ediyorum.
Sabit fikirli Zico'nun fikrinin değişmesi ümidiyle Anderlecht maçını bekleyeceğim, orada da ayno tabloyu görürsek tüm taraftarlar ümitsizliğe kapılabiliriz...

Alıntılı Yanıtla