bu maç bizim
Galatasaray
Ç. Rizespor
Berabere biter
bu maç bizim
k a z a n a c a z
Galatasaray alır..
Rİze geçen seneki dış saha performansını sergilerse kazanmaları hayal olur.
Alırız bu maçı ama Brezilyalı bi menejer Rize'nin çok kaliteli futbolcular aldığını söylüyor ama yine de Galatasaray![]()
Farklı bir galibiyet ve Lincoln şov bekliyorum.
Kazanırız diye düşünüyorum. Umarım yanılmam...![]()
gsye attım oyu
sizin yaptığınızı yapmadım...
Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
Usta : " Kelebek " der ..
Galatasaray maçın mutlak favorisi olarak sahaya çıkacak bu doğru. Fakat şöyle bir durum var : Maç Olimpiyat Stadı'nda! Yani Galatasaray'ın şansının bir türlü yaver gitmediği stadda! Bir de üstüne üstlük SEYİRCİSİZ! Ben de takımımın kazanmasını isterim. Zaten oyum da kazanması yönünde ancak korkmuyorum da değil! Fakat bildiğim birşey varsa o da takımdan iyi futbol beklediğimdir. Hani berabere kalsak ya da mağlup olsak bile en azından gelecek için bir ışık versin, mücadeleyi takdir edelim. Bilmem anlatabildim mi ?
Ayrıca size ufak da bir bilgi :
Kalli'nin ilk döneminde takımımız yine hazırlık maçlarında kötü sonuçlar almış herkes Kalli'nin üstüne gelmişti. Fakat sezonun ilk maçında 3-0 galip geldiler. Zaten malum sezon sonunda da şampiyon oldular. Umarım yine aynı şey gerçekleşir!
GalataSaray lige galibiyetle baslar.Tahmini skor:3-1
Cimbom alır bu maçı...
berabere yada rize.
Berabere. Ancak bir galibiyet olacaksa Galatasaray lehine olur.
Ben bu Olimpiyat Stadı için söylenenlere katılmıyorum Rüzgarlı olabilir fakat bunu biz lehimize çevirmek varken bundan kaçtık ama İstanbul BŞB 2.lig de maçlarını o stad da oynayarak Süper Lig'e yükseldi eğer biz Olimpiyat'tan kaçmak yerine taktiğimizi oyun anlayışımızı rüzgara göre ayarlasaydık evimizde oynadığımız maçlarda rüzgar bizim için avantaj olacaktı, neyse ki Kalli işini biliyor antremanların büyük bölümünü Olimpiyat'ta yaptırıyor. Sakatlarımız teker teker iyileşti Arda-Sabri-Ümit maçta oynayabilecek gerçi Ümit oynamasada olurbu maçı alırız lige iyi bir başlangıç yaparız.
gaLatasaRay Rahat bi gaLibiyet aLıR bence.
Alacağız ama benim için sonuçtan çok yeni aldığımız adamlar izlemek önemli.
Umarım Ç.Rizespor puan alır![]()
RİZEnin yenmesini istiyorum ama Galatasaray favori çıkacak
Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
Usta : " Kelebek " der ..
alırız diye düşünüyorum ama rize kendini yeniledi bakalım nasıl olucak
Lincoln frikikten baya gol atar bu sene.....
Star tv de cıktı.....
http://www.youtube.com/watch?v=EW6**kBNKvo
Pazar günkü macta emre toraman faul yapsın insallah atar goll...
Iki takimda'da revizyon oldu, ama Galatasaray alir
Galatasaray seyircisiz de kazanıyor
Cezası nedeniyle Çaykur Rizespor maçını seyircisiz oynayacak olan Galatasaray, daha önce taraftar desteğinden yoksun mücadele ettiği 6 lig maçından 5'ini kazandı, 1'ini yitirdi.
Galatasaray, İstanbul'da oynadığı seyircisiz maçlarda tek yenilgisini geçen sezon Kayseri Erciyesspor karşısında aldı.
Anadolu Ajansı
Güncelleme: 10:37 TSİ 11 Ağustos 2007 Cumartesi
Turkcell Süper Lig'de 2007-2008 sezonuna Çaykur Rizespor maçıyla, geçen sezondan kalan 5 maçlık cezası nedeniyle sessiz 'merhaba' diyecek olan Galatasaray, taraftar desteği olmadan da maçlarını kazanıyor.
Sarı-kırmızılı ekip, ligde daha önce cezası nedeniyle kendi evinde oynadığı seyircisiz 6 maçtan 5'ini kazandı, sadece 1'ini yitirdi.
5'i Ali Sami Yen, 1'i de Atatürk Olimpiyat Stadı'nda olmak üzere seyircisiz karşılaşmalarda toplam 12 gol atan Galatasaray, kalesinde ise 2 gol gördü.
Geçen sezon taraftar desteğinden yoksun 2 maça çıkan Galatasaray, Ankaraspor'u 2-0 yenerken, Kayseri Erciyesspor'a 1-0 yenildi.
SEZON AÇILIŞI MAÇLARI
Galatasaray, lig tarihindeki açılış maçlarında toplam 33 galibiyet, 9 yenilgi, 7 beraberlik aldı.
Sarı-kırmızılılar, lig tarihinde 31 kez açılış maçlarını ev sahibi takım sıfatıyla oynadı. Galatasaray, 2 kez ev sahibi takım olmasına rağmen cezaları nedeniyle İstanbul dışında oynamak zorunda kaldığı bu maçlarda 23 galibiyet, 5 yenilgi, 3 de beraberlik aldı.
İstanbul'da yaptığı son 4 açılış maçını da kazanan Galatasaray, geçen sezonun açılış maçında ise Ankaraspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalmıştı
Kazanmamız lazım.Hazır fenerde son sıradayken alalım 3 puanı.
İnşallah bu maçı alır sezona iyi bir başlangıç yaparız hem de FenerBahçe 3 puan kaybetmişken bu maçtan 3 puan almak çok iyi olur hem moral hem puan farkı![]()
ka-za-na-ca-gız !!!!!![]()
Rize'nin kazanması dileğiyle..Ama Gs kazanacaktır.
So what?
Saike
Gönlümden geçen Rize'nin hiç de olmassa 1 puan alması.Ama gerçekci olmak gerekirse Galatasaray kazanacaktır bu maçı