1 ile 30 arası toplam 4018 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri (II)

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

İyi siz bilirsiniz.Ben bir Beşiktaşlı olarak dışardan gözlemlerimi bildirdim.Grafite bize yeter diyosanız öyle olsunAma Mista,Pauleta,Postiga gibi golcüleri beğenmeyen,bize Morientes gibi golcü lazım diyen Galatasaray taraftarının bu tutumu beni biraz şaşırttı

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    İyi siz bilirsiniz.Ben bir Beşiktaşlı olarak dışardan gözlemlerimi bildirdim.Grafite bize yeter diyosanız öyle olsunAma Mista,Pauleta,Postiga gibi golcüleri beğenmeyen,bize Morientes gibi golcü lazım diyen Galatasaray taraftarının bu tutumu beni biraz şaşırttı
    pauleta'yı beğenmiyoruz demedik yaşından dolayı istemiyoruz dedik... Mista ve Postiga Türkiye liginde ve Avrupa'da çok iş yapar ...
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    Baska forvet daha gelecek..Yönetim 2 forvet getirme pesinde..Ha olmadı diyelim ozaman yeter...Ayrıca lincoln de ısrarla onu istiyor.cok gol atarız diye..birde Ogan tarhan obu türkiye görmek cok istiyordu..bu arada star tv ye fazla ınanma..dün gece kadir cetincalı telefonla baglandı..işte ozaman kadire inanabilirsin kendisi cok saglamdır..Ertem hepsallar bu arada Grafite 12 gol attı..

Resmi site:http://www.muc72.fr/joueursV2.php

Neyse kardes cevap yazmana gerek yok...Kırgınlık olmasın:dGelirse konusuruz...Kolay gelsın sana..

Mesaj Yetkileri