Teşekkür ederim. Ertuğrul Rowen Fernandez'i transfer ettim ama çok iyi bir seçenek olmadı ama büyük maçlarda takımı o kurtarıyor. Derbilerde onu kaleye koyuyorum.
Güney Afrika Federasyon Kupası Çeyrek Final Karşılaşması
Evet arkadaşlar, bu engeli de fazla zorlanmadan aşmasını bildik. Bir kupada daha yolumuza devam ediyoruz. Bu kupada da istediğimizi alacağız. Buna inanıyorum.
Güney Afrika Futbol Ligi 26. Hafta Karşılaşması
Evet arkadaşlar, yine kazandık. Bu galibiyetle kendimizi ilk defa ilk 5 içerisinde bulduk. Çok mutluyuz. Ligi en iyi yerde bitireceğimize inanıyoruz.
Afrika Şampiyonlar Ligi İkinci Tur İlk Karşılaşması
Evet arkadaşlar, yine fazla zorlanmadan kazanmasını bildik. Turu geçmemize yetecek bir skor elde ettik.
Son Dakika: Güney Afrika Futbol Ligi 2006-2007 Sezonu ŞAMPİYONU Mamelodi Sundowns oldu. Kendilerini tebrik ediyoruz. Keşke biz daha önce toparlanabilseydik de onlara rakip olabilseydik.
Güney Afrika Futbol Ligi 27. Hafta Karşılaşması
Evet arkadaşlar, yine kazandık. Ligin bitmesine 3 maç kaldı. Bakalım bu 3 maçı da kazanmak istiyoruz. Bunun için elimizden geleni yapacağız.
Afrika Şampiyonlar Ligi İkinci Tur İkinci Karşılaşması
Evet arkadaşlar, çok iyi oynamasakta kazandık. Zaten ilk maçta turu garantilemiştik, bu maçın bir önemi yoktu.

Alıntılı Yanıtla