uefa firsh knockout round da panatinaikos la eşleşmem ve maç saatinin yaklaşması sonucu yunan ve türk basınında ki tek gündem bu maçtı..
yunanistana gittigimizde bizi kötü karsıladılar ucaktan inince otobüse bindik o sırada bize ing. küfür ettiler.. hemen arkamızda bizi 2 polis arabası koruyordu.. yunanlılar da maça cok büyük öenm veriyorlardı..
röpörtaj:
muhabir : turksportal forumlarında eger panatları eleyemesseniz istifa ediceginiz görülmüş dogrumu
ben : evt... istafaederim
muhabir: rakibi eleyecek güçtemiyiz
ben : evet..
muhabir kiki musampa nın eksikligi hissedilirmi ?
ben: suana kadar hissedilmedigine göre ....
uefa firsh knockout round 1.maç
panatinaikos - TRABZONSPOR
ve müthiş maç başlamıstı.. 66 bin kişilik stadda sadece 16 bin taraftar vardı.. ve macın 16.dakikasında savunmanın arkasına sarkan top bir anlık hatada rakip jefferson la karsı karsıya kaldı.. ve top aglarımızda.. sonra kendimize geldik 45. dakikada güzel kontra atakta 2.golümüzü attık iş bitti dedirttik.. 2.yarıda gol bulabilirdik ama olmadı 2.yarıda macın tek hakimi bizdik rakip kaleye 9 şut attık panatlar ise 4 şut attı
maç sonrası yaptıgım acıklama
güzel bir galibiyet aldık rakipten güçlü oldugumuzu gösterdik turu geçmeyi %80 yakınız
SÜPER LİG 21.HAFTA
TRABZONSPOR - g.antep
zafer sarhoşu oldugumuzdan dolayı fark atamadık
süper lig 21.hafta puan durumu
uefa firsh knockout round 2.maç
TRABZONSPOR - panatinaikos
ilk dakikalarda rakip etkili şutlar attı ancak sonra toparlandık kontra ataktan 1-0 yaptık sonra maçın kontrolü bize geçti stadda sadece 12 bin kişi vardı(fm nin en büyüksaçmalıgı
)öte yandan türk tarihinde bir ilk gerçekleşmedi ilkmacta celtic i kendisahasında 2-0 yenen fb deplasmanda 4-1 yenildi.rakibimiz bir üst turda celtic oldu
önümüzde ilk 3mac deplasman olmak üzere cok önemli 5 maç var..
![]()

(fm nin en büyüksaçmalıgı
Alıntılı Yanıtla