Mustafa Doğan'da bir yerde tutunamadı.
Mustafa Doğan'da bir yerde tutunamadı.
Gökhan Güleç'i vermemeleri gerek bence.Gelecek vaadeden bir futbolcu.Zaten forvet eksiğimiz var.Birde Gökhan giderse hepten kötü olur.
Mehmet Sedef,Gökhan Güleç,Can Erdem kiralanacak,
Mustafa Doğan satılacak.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Gökhan Güleç bonservisiylee verilecek dedi biraz önce KanalD Yazık olacak hem çok genç hemde geleceği var
Sizde Rus takımlarına satın iyi para veriyorlar![]()
Güleç kiralık verilmeli.
So what?
Saike
Gökhan güLeç satıLsada oLur.Ben bir potansiyeL göremiyorum o adamda.Mustafa doğanın gönderiLmesi de yerinde bir karar.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
İlk geldiği sezon çok iyiydi.Kim ne derse desin yetenekli bir futbolcu Gökhan.Yok baskı altında değilmiş falanmış filanmış.O zaman Anadolu takımlarında daha çok gol atar aynı mantıkta.Sadece Bobo kadar desteklenmedi.2 sezon önce kupa finalindede gol atmıştı.O maçtada mı baskı altında değildi.Böyle bir bahane olmaz.İnşallah satılmaz.Ben seviyorum Gökhan Güleç'i.
So what?
Saike
Bence satılsın.Ben gelecek göremiyorum o adamda.Satılsın da para gelsin![]()
Demekki Gökhan'ı da veriyorlar bonservisi ile, satsınlar bakalım PANTELİC'i bi alabilsekYerini dolduracak hepsinin...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Pantelic bence gelmez. Yani Bundesliga'da oynamak varken buraya gelmez.
Öyle deme orada huzursuzmuş galiba, öyle bir dedikodu vardı...
Pantelic olsa çok iyi olur ama bizim yönetim para sıkıntısı çekiyor alacaklarsa ucuz bir forvet alırlar.
So what?
Saike
Aslında eğer gelecekse, 3-4 Milyon Euro arası para verilebilir bence. Borca girilip verilir yani!
PanteLic gibi adam için aLınacaksa ve geLme ihtimaLi varsa her yoLa başvuruLmaLı bence.Kredi çeksinLer![]()
Olmadı sponsor bulsunlar geçen sezon gibi.
So what?
Saike
Pantelic süper bir oyuncu.Bjk alırsa cok şyş transfer yapmıs olur.
Bobo uzattı!
Beşiktaş'ımızın yıldız ismi Bobo, devam eden sözleşmesini bir yıl daha uzattı
Beşiktaş'ta son günlerde adı en çok öne çıkan isim olan Brezilyalı futbolcu Bobo, 2011 yılına kadar siyah beyazlı kulüpte kalmayı kabul etti. Geçen sezon Avrupa'da ve Türkiye'de gösterdiği performansın yanı sıra bu sezon da gollelerine kaldığı yerden devam etmesi üzerine, başta Fransız kulüpleri olmak üzere birçok Avrupa kulübünün transfer listesine giren Brezilyalı oyuncu ile Beşiktaş kulübü 2010 yılına kadar olan sözleşmeyi, 2011'e uzattı. Beşiktaş Genel Menajeri Sinan Engin ile bir araya gelen Bobo ve menajeri, yapılan görüşme sonrası Brezilyalı oyuncunun yıllık alacağı ücreti 600 bin Euro'dan, 1.2 milyon Euro'ya çıkartılmasına karar verdi. Genç futbolcu böylece yıllık ücretine yüzde yüz oranında zam almış oldu.
Kaynak: DHA
Can Erdem Kocaelispor'da!..
TFF 1. Ligi'nde mücadele edecek Kocaelispor, Beşiktaşlı Can Erdem ile kiralık olarak sözleşme imzaladı. Can Erdem, Kocaelispor Tesisleri'nde başkan vekili Cengiz Kavan ve transfer komitesi üyeleri Muammer Çelik ile Ahmet Tandoğan'ın hazır bulunduğu törende kendisini bir yıllığına kiralık olarak yeşil-siyahlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.
Forvet oyuncusu, basın mensuplarının transferle ilgili görüşlerini sorması üzerine, ''Aslında burada değil sahada konuşsam daha iyi olacak'' diye konuştu.
Kaynak: AA
So what?
Saike
Bobo ciddi anLamda bu parayı hakediyordu.Çok güzeL bir davranış da sözLeşme süresini bir yıL daha uzatması.
Bobo hak ettiği parayı almaya başladı ve 4 sezon daha bizim oyuncumuz.Keşke hep bizde kalsa ama imkansız.Yönetim bunu yaparak çok iyi yaptı.
So what?
Saike
Ne yazık ki Bobo'muzun takımda son senesi bu. Sözleşmeyi tam zamanında yenilediler. Uzattılar demeyeceğim, çünkü bir işe yaramayacak.
Belki 2 sene daha elimizde tutabiliriz.![]()
So what?
Saike
inşallah iyi transferler yaparız
Pantelic ve Forsell...Birini getirebilsek harika olur![]()
Bu aralar pek haber çıkmıyor transfer konusunda bizim için.
So what?
Saike
Dönem ortasında yapıcakLar sanırım bizimkiLer![]()
Pantelic kaliteli transfer olur; fakat hangi forvet haberine inanacağımızı şaşırdık. Carlton Cole, Delgado gibi birçok isim öne çıktı, hiçbiri gerçekleşmedi. O yüzden forvet transferi tam bir arapsaçı.
Delgado belki hiç gündeme bile gelmedi yönetim için.Cole'dende disiplinsiz olduğu için vazgeçildiğini duydum.
So what?
Saike
Forvet arayışındaki Beşiktaş, gözünü Barcelona'nın Arjantinli yıldızı Maxi Lopez'e dikti. Katalan ekibiyle görüşmeler sıklaştırıldı, imza an meselesi.
Golcü harekatı sonunda başladı
Sol kanada Tello, ön liberoya Cisse, stopere de Diatta’yı transfer eden Beşiktaş, yabancı transfere son noktayı koymak için harekete geçti. Forvete takviye yapmayı planlayan Siyah-Beyazlılar, Barcelona’nın Arjantinli golcüsü Maxi Lopez’i gündemine aldı. Katalan ekibinde fazla forma şansı bulamayan Tangocu için dün görüşmeler hızlandı. Başkan Yıldırım Demirören, Teknik Direktör Sinan Engin ve Menacer Sinan Engin dün transferi masaya yatırdı.
Sağlam da ‘Tamam’ dedi
Geçen sezon kiralık olarak Mallorca forması giyen ve 25 karşılaşmada 2 gol atan Maxi Lopez’in maç videolarını izleyen teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın yönetime olumlu rapor verdiği belirtildi. Yönetim ile teknik heyet arasında arasında yapılan zirveden ‘kiralık olarak alalım’ fikri öne çıktı. Ancak Barcelona bonservis bedeli konusunda kolaylık sağlarsa, Arjantinli tamamen Kartal olacak. Transferi bitirmek isteyen yöneticiler bugün İspanya’ya gidecek.
Fanatik
(/s)