Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır?
- Voters
- 67. You may not vote on this poll
-
İstanbul B.Ş.B.
-
Fenerbahçe
-
Berabere biter
-
11.Ağustos.2007, 19:00
Sahadaki Fener'e yapılacak yorum yok. Fener'in tek iyisi Önder'di ama önünde kimse olmayınca çaresiz kaldı. Bence Fener açısından bu senenin fiyaskosu Ali Bilgin'dir. R. Carlos her hareketi ustaca kokuyor ama ben v.Hooijdonk'u değişmem be abi. Takım kötü gittiğinde bişey yaptı mı R.Carlos yani "Hadi Beyler" gibisinden. Fener bu sene Tuncay'ı çok arayacak hemde çok. Bazen saha içinde işler kötü gider, moraller bozulur ve o anda bir futbolcu çıkar. Bişey yapar, ne bilim birisiyle itişir, hakeme bağırır çağırır kart görür, pres yapar ama bu sene kimsede böyle bir huy yok. Edu ile Can tam bir fiyasko. Araya atılan arkalarına atılan her top pozisyon. Böyle bişey var mı ya? Göbekte Deniz ile Önder oynasa bu ikisinde daha iyi oynar. Bu takıma duran top çalıştırılmıyor mu??? Adamlar frikik kullanıyor 5 kişi ceza sahasının önünde. Arka bomboş. Serdar her yan topta çizgide. Yediği gollere bakın hep ayağının üstünde kalmış, hiç sıçrama yok. Futbolcuların hepsi ortaya giriyor. Sahaya yayılmıyor. Bu takım Daum zamanında ne olursa olsun ama ne olursa olsun, isterse avrupa olsun yenik olduğu zaman son dakikalar hep bastırıyordu. Duran toptan gol atıyordu. Korneri Deivid kullanıyorsa ben daha ne diyim. Artık yapacak bişey yok. Bu takım bu teknik kadro ve bu kadro ile devam edecek. Önemli olan bu seneyi en iyi şekilde geçirmek. Ama gelecek sene Zico varsa bende yokum. Anderlecht maçını izlemiş mi acaba, adamlar dün İstanbul'daydı. Ben daha ne diyim. İnşallah bu kötü performasn bu maçta kalır ve daha iyi bir Fener izleriz...
Mesaj Yetkileri