kendi belirlediği şablonun dışına hiç çıkmıyor zico...bu geçen sene şampiyonluğu getirdi belki ama geçen sene diğer takımlar vasattı.bu sene böyle olmaz...çok eksiği var fenerin çok...

öncelikle savunma hattında...inanılmaz kademe hataları yapılıyor defansta...can da uzun edu da uzun adama nasıl kafa vurduruyosunuz...ayrı bir sağ açığı orda topla buluşturup dönmesine izin vermek ardından da şutuna müdahale dememek affedilecek şey değil...

carlosla uğur birbirine ayak uyduramıyorlar...carlos çıkınca arkası çok boş kalıyor...top carlosa gelince de uğur ne yapcaını nereye kaçıcağını şaşırıyor...

takımın en iyisiydi önder ama yine de yerinde oynatılmalı bence...sağ beki yok mu bu takımın yahu? önderi stopere koy bakalım yeniyo mu bu goller...

deniz barış bence takımın en kötüsüydü...adece yan pas ve geri pas yaptı.orta sahadan kaleciye dödü defalarca.carlosu da çıldırttı sonunda...

aurelio yu geçen sene gbaşında gözden çıkaranlara acıyorum hala...takımı toparlayan isim oldu yine.gerçi fayda etmedi ama...

uğur boral vasatın altındaydı...zaten tarzını sevmem genel olarak.bi de yeni tuncay dediler güldüm baya...tuncayın gölgesi olamaz...

deivid bjk maçında iyiydi.bu maçta da vasatın biraz üstünde oynadı ama ne sağ açık oynar ne de ofansif ortasaha...kesinlikle sistem çift forvete dönmeli ve deivid kezman yanyana oynamalı...

tümer de pek görünmedi oyun içinde.ama çok akıllı paslar verdi heran herşeyi yapabilecek bir furbolcu nefret etmeme rağmen...

kezman gittikçe antisemptaik olmaya başladı...adam da haklı.pas vermiyorlar bariz şekilde hem de...o da ayağına geleni kaleye vuruyor.anelkanın açıklamalarının doğruluk payı varmış demek ki...resmen maç içinde sıkılyor adam yahu...

colin kazım da vasat bir oyuncu bana kalırsa.istemiştim gs ye gelmesini ama ancak yedek olurmuş...

bu kadar yerdikten sonra fenerbahçeyi istanbul bb nin de hakkını vermek lazım.güzel bir kadru kurmuşlar...abdullah avcıyı çok taktir ettim.carlosun boş bıraktığı alanı iyi değerlendirdi akabinde ilk gol de o kanattan geldi.tebrik etmek lazım...

fenerbahçenini güç kaybettiği kanısındayım.tuncay bu takımın yüzde 35i diyordum yanılıyorsuın lig başlasın göreceksin diyordu fenerli arkadaşlarım...evet yanılıyomuşum.yüzde ellisi tuncaydı fenerin... ziconun biraz varyasyon yapması lazım bu ekmek böyle yenmez...