Quote Originally Posted by Emurafu View Post
Ogan tarhan ne adamlar öneriyor....Ama almıyorlar bunuda acıklamısdı...Suanda türkiye en iyi scout ogan..

Yönetim gerçekten çok mantıklı transfer peşinde koşuyor. Balon haberleri bi kenara bırakırsak, İlgilenilen ve basına yansıyan futbolcular gerçekten kaliteli, genç ve satarkende çok büyük problemler olmazsa bize iyi para kazandırabilecek futbolcular. (Kone Afonso Alves)

Bu mantıkla düşünürsek Crespo ve Pauleta yöneticilerimizin transfer listesinde üst sıralarda yer almaz.
Sanırım ilk hedef 30 yas altı ismi herkes tarafından bilinmeyen ama çok kaliteli futbolcu transferidir.

Ama hem ligler başladığı için hemde şampiyonlar liginde yer alamamızdan dolayı böyle bi transfer zor görünüyo. Yinede yönetimin bizi mutlu edecek bi transfer yapacağına inancım tam.

kesinlikle katılıyorum...bu sene yönetimin hakkını vermek lazım iyi iş yaptılar..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Quote Originally Posted by spider3784 View Post
Ribery'ide bu yönetim almıştı, onudamı Ogan önerdi acaba?
Ertan kardes olaya biraz genel bak...yani burada isimler çok önemli degil aslında...sorun şu ki avrupa takımları birçok genç yetenegi gelecekteki fiyatının 100 de 1 ine alırken..biz ogan tarhana güvenemiyoruz..

sorun güven meselesi