88.dakika abi...
88.dakika abi...
Galibiyetle başladık lige.
tebrikler.....
Demi demi ayni hafta Genclerbirligi`ni 3-1 yenen Besiktas macina da bakmak gerekiyor.Kemalettin`in mac sonundaki aciklamalarina bakmak gerekiyor.Ama iste herkes kendi penceresinden olaylara bakiyor ne yazikki.
Ayrica ayni Ankaragücü o sezon Karsiyaka'ya 5-0 Besiktas'a 6-0 yenilmisti ,bjk maci da deplasmandaydi.![]()
Fatih Altaylı'nın her dediğine inanıyorsunuz, doğru olarak kabul ediyorsunuz sanki.. Sadece işinize geldiğinde aklınıza gelir..
Fatih Altaylı bahsi geçen sezon yöneticiymiydi ? Bilmediğim için soruyorum, bilen biri cevap verirse sevinirim.. Ama Fatih Altaylı'nın yaptıklarını tartışmak istemiyorum burda karalama veya nankörlük olaylarını, çok dengesiz bir adam.. Türk futbolundaki bir çok yönetici gibi.. Baran'ın verdiği örnekler var, bence konuyu Fatih Altaylı'ya getirmek yerine bunlar hakkında konuşmalıyız.. Yani bize 8-0, Beşiktaş'a 6-0.. Bu çok mu normal.. ? Arada ne fark var ? Gençlerbirliği olayına hiç girmiyorum.. Ortada bir şike varsa, bunu yapan tek takım biz değiliz en azından..
İyide Fatih Altaylı'nın o dönem yönetici olmasımı gerekir ?
Fatih Altaylı galatasarayın içinde olan bir adam ve bu olayda dengesizlik yapacağını sanmıyorum ve hatta ne gibi dengesizlikleri olmuş bilen varsa anlatsın diyecem yeri değil , ben inanıyorum Fatih Altaylı'ya en azından bu konuda hiç bir yönetici ne kadarda sözde dengesiz olsada Galatasaray kulübünü bu denli lekeleyemez karalayamaz.Ayrıca ben sorarım galatasarayın 8 gole ihtiyacı var ve tam 8 tane atıyor buradada bir çelişki mevcut zaten ,ama siz her zamanki gibi ne varki tesadüf dersiniz.
İçinde olmadığı işi nerden bilsin ki, atıp tutmak dünyanın en kolay işi.. Ayrıca biz tesadüf demeyiz, onu başkası diyor..![]()
Adam galatasaray yöneticisi herhalde birisi söylemiştir , Fatih Altaylı bilmicekte senmi bileceksin olayın iç yüzünü ,sanki Fatih altaylı sıradan biriymiş gibi , neyi tartışıyoruzki burada bir galatasaraylı'ya
şike yapmışsınız dersen böyle olur sabaha kadar gider bu tartışma, objektif olmasını bilelim.
Üslubunuza ve mesajlarınıza biraz dikkat ediniz lütfen.