1 ile 30 arası toplam 72 sonuç

Konu: Kafe Futbol

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

İyide Fatih Altaylı'nın o dönem yönetici olmasımı gerekir ?
    Fatih Altaylı galatasarayın içinde olan bir adam ve bu olayda dengesizlik yapacağını sanmıyorum ve hatta ne gibi dengesizlikleri olmuş bilen varsa anlatsın diyecem yeri değil , ben inanıyorum Fatih Altaylı'ya en azından bu konuda hiç bir yönetici ne kadarda sözde dengesiz olsada Galatasaray kulübünü bu denli lekeleyemez karalayamaz.Ayrıca ben sorarım galatasarayın 8 gole ihtiyacı var ve tam 8 tane atıyor buradada bir çelişki mevcut zaten ,ama siz her zamanki gibi ne varki tesadüf dersiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Quote Originally Posted by M@rmel@t View Post
    İyide Fatih Altaylı'nın o dönem yönetici olmasımı gerekir ?
    Fatih Altaylı galatasarayın içinde olan bir adam ve bu olayda dengesizlik yapacağını sanmıyorum ve hatta ne gibi dengesizlikleri olmuş bilen varsa anlatsın diyecem yeri değil , ben inanıyorum Fatih Altaylı'ya en azından bu konuda hiç bir yönetici ne kadarda sözde dengesiz olsada Galatasaray kulübünü bu denli lekeleyemez karalayamaz.Ayrıca ben sorarım galatasarayın 8 gole ihtiyacı var ve tam 8 tane atıyor buradada bir çelişki mevcut zaten ,ama siz her zamanki gibi ne varki tesadüf dersiniz.
    8 gole mi ihtiyacımız varmış, vayy anam vay
    kimden duyduysan bunu iyi üfürmüşler sana

Galatasaray’ın attığı 66, yediği 21, averajı 45
    bjknin attığı 65, yediği 22, averajı ise 43

45-43= 2
    2 nire 8 nire, averaja ihtiyacı olan kim ?

ayrıca;
    - o sezon küme düşen karşıyaka deplasmanda 5, yine deplasmanda bjk 6 atıyor a.gücüne
    - Galatasaray, o sezon agücü’nü istanbul’da 3-0, ankara’da ligin son maçında 8-0 yendi.
    11 gol attı, hiç gol yemedi.
    averajla şampiyon oldu..
    - bjk, o sezon agücü’nü istanbul’da 4-0, ankara’da, ligin bitimine haftalar kala 6-0 yendi.
    10 gol attı, hiç gol yemedi.
    averajla ikinci oldu..

Zalad'ın & dönemin gbirliği futbolcusu Kemalettin'in açıklamalarını da bilmek lazım..

Mesaj Yetkileri