Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 72 arası toplam 72 sonuç

Konu: Kafe Futbol

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

88.dakika abi...

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Galibiyetle başladık lige.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

tebrikler.....

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Bi o kadar da DepLasmanda en farkLı gaLibiyet 8-0 GaLatasaray.YıLLarca unutuLmacak bir skordur bu Türk futboL Tarihi açısından.
    Demi demi ayni hafta Genclerbirligi`ni 3-1 yenen Besiktas macina da bakmak gerekiyor.Kemalettin`in mac sonundaki aciklamalarina bakmak gerekiyor.Ama iste herkes kendi penceresinden olaylara bakiyor ne yazikki.

Ayrica ayni Ankaragücü o sezon Karsiyaka'ya 5-0 Besiktas'a 6-0 yenilmisti ,bjk maci da deplasmandaydi.

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Demi demi ayni hafta Genclerbirligi`ni 3-1 yenen Besiktas macina da bakmak gerekiyor.Kemalettin`in mac sonundaki aciklamalarina bakmak gerekiyor.Ama iste herkes kendi penceresinden olaylara bakiyor ne yazikki.

Ayrica ayni Ankaragücü o sezon Karsiyaka'ya 5-0 Besiktas'a 6-0 yenilmisti ,bjk maci da deplasmandaydi.

Lütfen bide yaptığınız şikeyi savunma bana , Fatih Altaylı o maç için evet tarihte yapılan bir hataydı demişti , tabi sen şimdi bunada inanmazsın.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Fatih Altaylı'nın her dediğine inanıyorsunuz, doğru olarak kabul ediyorsunuz sanki.. Sadece işinize geldiğinde aklınıza gelir..

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Fatih Altaylı'nın her dediğine inanıyorsunuz, doğru olarak kabul ediyorsunuz sanki.. Sadece işinize geldiğinde aklınıza gelir..
    Ama burada inanılmayacak bir mevzu yokki adam çıkıp söyledi açık açık şike yaptık diye insan bile bile takımını karalarmı bu adam bu kadar nankörmü

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Fatih Altaylı bahsi geçen sezon yöneticiymiydi ? Bilmediğim için soruyorum, bilen biri cevap verirse sevinirim.. Ama Fatih Altaylı'nın yaptıklarını tartışmak istemiyorum burda karalama veya nankörlük olaylarını, çok dengesiz bir adam.. Türk futbolundaki bir çok yönetici gibi.. Baran'ın verdiği örnekler var, bence konuyu Fatih Altaylı'ya getirmek yerine bunlar hakkında konuşmalıyız.. Yani bize 8-0, Beşiktaş'a 6-0.. Bu çok mu normal.. ? Arada ne fark var ? Gençlerbirliği olayına hiç girmiyorum.. Ortada bir şike varsa, bunu yapan tek takım biz değiliz en azından..

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

İyide Fatih Altaylı'nın o dönem yönetici olmasımı gerekir ?
    Fatih Altaylı galatasarayın içinde olan bir adam ve bu olayda dengesizlik yapacağını sanmıyorum ve hatta ne gibi dengesizlikleri olmuş bilen varsa anlatsın diyecem yeri değil , ben inanıyorum Fatih Altaylı'ya en azından bu konuda hiç bir yönetici ne kadarda sözde dengesiz olsada Galatasaray kulübünü bu denli lekeleyemez karalayamaz.Ayrıca ben sorarım galatasarayın 8 gole ihtiyacı var ve tam 8 tane atıyor buradada bir çelişki mevcut zaten ,ama siz her zamanki gibi ne varki tesadüf dersiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

İçinde olmadığı işi nerden bilsin ki, atıp tutmak dünyanın en kolay işi.. Ayrıca biz tesadüf demeyiz, onu başkası diyor..

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Adam galatasaray yöneticisi herhalde birisi söylemiştir , Fatih Altaylı bilmicekte senmi bileceksin olayın iç yüzünü ,sanki Fatih altaylı sıradan biriymiş gibi , neyi tartışıyoruzki burada bir galatasaraylı'ya
    şike yapmışsınız dersen böyle olur sabaha kadar gider bu tartışma, objektif olmasını bilelim.

Üslubunuza ve mesajlarınıza biraz dikkat ediniz lütfen.

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri