Gudjohnsen'in alınmasına karşıydım zate.Gitmesi gereken oyunculardandı.Yedekte genç yıldızlar oturacak bu sene..
Gudjohnsen'in alınmasına karşıydım zate.Gitmesi gereken oyunculardandı.Yedekte genç yıldızlar oturacak bu sene..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Zaten tek forvet oynayan bir takım Barcelona,Henry de gelince doğal olarak yol gözüktü...
Sneijder yetenekli bir oyuncu... Ne de olsa Ajax alt yapısının mahsülü.Her iki kanatta + forvet arkasında oynayabiliyor.Real sol kanatta kullanır diye düşünüyorum... Çok iyi transfer olmuş.
Henry'nin takıma uyum sağlaması sevindirici lig başlasında şu taktiği görelim tdnin işi çok zor
Kupa Koleksiyonu var adeta Barcelona nın çok büyük bir ekip... Real Madrid in ardından en çok Şampiyon olan takım...
Yarın haber çıkar Galatasaray'a yakın diye..![]()
Bende istemem, Lukunku'yu tercih ederim..
Yoook niye adam süper Fenere gelsin GS gelmesin.![]()
Emrah abi görmesin
Dünya Kupasında daha geride oynadığı için pek varlık gösteremedi.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Gudjohnsen iyi oyuncu kendisine yeni takım bulur umarım....
bu arada ibrahim kardes tesekkür ederim...![]()
Dos Santos son hazirlik macinda klas bir gol atti.Bu oyuncu mükemmel ya![]()
Ben Gud'u beğeniyorum.Barca'da tutunamadı.Bir alt klasman takımlarda kendini gösterebilir.
So what?
Saike
Endüstriyel futbol olayı benim hiç umrumda değil açıkçası ancak Bask bölgesi olayı da oldukça saçma. Ülke içinde birlikve bütünlük olmuyor bu şekilde, Euskadi Basque Country, Catalonia N.F. Team diye farklı "milli" takımlar oluşmuş zaman içinde. Ama sadece oluşumda kalmışlar..
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
UEFA Kupası'nı üst üste 2 kez kazanan Sevilla, Meksika temsilcisi Pachuca'dan **uivaldo Mosquera'yı 11 Milyon Dolar'a transfer etti.
Aitor Ocio'nun Athletic Bilbao'ya transferi ve Javi Navarro'nun dizindek sakatlığından dolayı sahalardan uzun süre uzak kalacak olmasından dolayı defans eksiği hisseden Sevilla, 5 yıllığına Kolombiyalı oyuncu renklerine bağladı.
Sevilla Başkanı Jose Maria del Nido yaptığı açıklamada, Pachuca'nın yaklaşık 13 Milyon Dolar'lık teklifi kabul etmediklerini ama 48 saat süren görüşmelerin ardından 11 Milyon Dolar'a razı olduklarını söyledi.
Büyük ihtimal Manchester City yolunu tutar. Bi sitede Erikson'un çok istediğini okumuştum
11m dolar verdiklerine göre iyi adam olmlaı.Fm'de Mosquera diye bir adam görmüştüm.Aynı adam mı acaba![]()
Bende bir Barça taraftarıyım. Bana bir tane Barça avatarı yapr mısınız? Forumda avatar bulamadığım için Chelsea avatarı koydum.
Real Madrid'den sonra İspanya'nın en iyi kulüplerinden birisi..
Şuanki kadrosuyla bence Real Madridden daha iyi![]()
iyi transfer olur
Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
Usta : " Kelebek " der ..
İyi transfer oldu.Ben çok şey bekleyenlerdenim...