Konu bölündüğü için özür dilerim; lakin mesaj kontrol vakti işte. Devam edebilirsiniz.
Beşiktaş
Konyaspor
Berabere biter
Konu bölündüğü için özür dilerim; lakin mesaj kontrol vakti işte. Devam edebilirsiniz.
Tek goLLe de oLsa Lige iyi başLangıç yaptık.İyide oynadığımızı düşünüyorum.BakaLım sırada Zürich var daha şimdi den 3 günde bir maç temposuna girdik.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Ligi güzel başladık.. İyide oynadık.. Umarım Zurich karşısındada galibiyet alıp serimize devam ederiz..
Sezona galibiyetle başlamak gzl..Tebrikler Beşiktaş...
![]()
Besiktas kazanmasini bildi Tebrik ederim , Beni Bobo'nun performansi cok etkiledi umarim sezon sonuna kadar boyle devam eder.
tebrikler Beşiktaş..
1-0 kazandık ancak hiç de zor bir maç değildi bana göre, BJK çok rahat oynadı, bundaki en önemli sebep ise Ricardinho'ydu.Her topu ayağında öldürdü , panik hiç yapmıyor.Oyunu açıyor...
Bizim açımızdan güzel bir maç olduGalibiyetle başlamak güzel oldu.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Bobo bu sene gol kralliginin en büyük adaylarindan biri.Müthis bir form grafigi var ve bunu devam ettirecegini düsünüyorum.
Tebrikler Besiktas.
Kazanmamız güzel oldu.Bobo maşallah nazar değmez inşallah.Çok iyi başladı aynen götürür umarım.Bu galibiyetle beraber seriye devam ederiz inşallah.
Bu arada Aygün noldu Bobo çıktı.Yenildik mi?![]()
So what?
Saike
Beşiktaşı Tebrik Ederim Bobonun sakatlığı hakında kesin bilgi yok di mi ?
Bobo'nun dizinde ufak bir problem varmış, ciddi bişey olmadığı Zurich maçını da düşünerek devam etmesini istememiş klüp doktoru da.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
O zaman ortaya bir şey atma Aygün.![]()
![]()
So what?
Saike
lige galibiyetle başlamak güzeldi şimdi sırada zurih var......
Açıkcası söylemek gerekirse Beşiktaş'ın ilk golüne kadar oyun ortadaydı.Beşiktaş golü bulduktan sonra oyunu çözdü.
Konyaspor'dan değişik bir oyun bekliyordum.Değişen pek birşey olmamış,yine aynı tas aynı hamamUmarım bütün anadolu kulüpleri beni yanıltır bu sene.
Bobo çok güzel oynadı maçta.Çok beğendim.Bence bu sezon Beşiktaş'ın en büyük kozu.Tabi yanında iyi bir partneri olursa.
Beşiktaş golü bulduktan sonra kendine geldi daha iyi oynamaya başladı.Bence güzel bir sene geçirecekler bu sene.
Eger Medya Bobonun üstüne cok gitmesse bobo gol kralı olur..biliyorsunuz bizim medyamız öve öve futbolcuyu ne hale getiriyor.
Tebrikler Besıktas...
Kötü bir maçtı seyir zevki açısından.
[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]
Bu Özden cok iyi bir kaleci 1 tane hata yaptigini görmedim süper kurtarislar yapti.
Özden yine dünyaları kurtarmaya devam etti Beşiktaş karşısında. Konyaspor hiçbirşey oynamadı. Beşiktaş Konyaspor'a göre biraz daha istekliydi ve kadrodaki oyuncu farklarından dolayı Beşiktaş maçı koparmasını bildi yoksa Beşiktaş'ta ahım şahım top oynamadı.
İbrahim Akın gönderilme arefesine gelmiş bir oyuncuyken Ertuğrul Hoca ona güvendi ve şans buluyor umarım düzelecek hem Türk futbolu hem Beşiktaş İbrahim Akın'ı kazanacak.
Serdar Özkan yavaş yavaş takıma alışmaya başlıyor. Gün geçtikçe sırıtmamaya başlıyor takımda. Beşiktaş geleceğini kurtaracak hamleler yapıyor bu sezon takdir edilmesi gerek.
Konyasporda sol açık oynayan Da Silva sanırım gerçekten yetenekli bir oyuncu Nurullah Sağlam %30 gibi bir kapasiteyle oynuyor dedi. Form tutarsa Konyaspor'a çok şeyler verir. Ancak Konyaspor gol umutlarını Veysel'e bağlamışsa golü biraz zor bulur. Nitekim gol yollarındaki kısırlıklarını gördük.
Telefona mesaj geldi Bobo'nun gol attığını anladım... Bobo çok iyi bir forvet inşallah yönetim hata yapmaz da Bobo'yu satmaz![]()
I'm back...
kazanmamizdaki en buyuk faktor ricardinhoydu oyunu kontrol etmemizi sagladi... bu arada defansimiz da basariliydi genel olarak serdar kurtulus da cok iyi oynadi... ilk hafta puan kaybetmeden baslamamiz cok iyi oldu![]()
Maçı izlemeyen birisi de maç skorunu görünce çok zor bir maç oldu sanar fakat aksine çok kolay geçti.Bu maçta farkı Özden ve bizim forvetlerin becereksizliği önledi.Konya'nın tek net pozisyonunda Hakan çok iyi bir kurtarış yaptı.Sinan Engin konusunda ise haksızlık yapıldğını düşünüyorum.Futbol ilerisi için umut verici.Bobo'nun yanına bir santrafor alınınca daha da güzel olacak.
Tebrikler Beşiktaşım....
Sonunda ozlenen Besiktas geldi artik. Pres yapan, kanatlari kullanan, surekli gol dusunen bir Besiktas vardi. 90 dakika boyunca hucuma donuk 5 oyuncu ile oynadik, bunun yani sira bekler de hucuma donuktu. Defansif olarak sadece kaleci+Toraman+Zan+Koray vardi. Bu diziliste top rakipteyken sikinti cekmemiz normaldir, ki Konya daha cok topla oynadi. Fakat az topla oynamamiza ragmen cok rahat pozisyonlara girdik ve farki kacirdik. Macin yildizi kesinlikle Serdar'di, sagbekte cok iyi oynayabilecegini herkese gosterdi, 90 dakika boyunca tum koridoru kullandi. Takimin iyi yolda oldugu kesin, bence en buyuk artimiz ise alternatifli kadro. Gecen sene dar kadro bize sikinti yasatti, fakat bu sene sadece 3 oyuncu ayrildi (Runje, Gunes, Kleberson) ve onlarin yerine 6-7 oyuncu geldi ve kadro genisledi. Bunun yani sira Serdar, Aydin, Batuhan, I.Kas gibi oyuncular da rotasyona girecek ve kadro genisligi ust duzey olacak. Soyle baktigimda aslinda cok alternatifli bir kadro var, zaten E.Saglam su ana kadarki 4 macta degisik sistemde oynadi ve oyunculari bol bol dinlendirdi. Gorunen o ki, sistem ve kadro rakibe gore surekli degisecek. Carsamba gunu buyuk bir ihtimalle tek forvet oynayacagiz, Delgado ve Cisse oynayacak bu sefer ve Rico yedekte oturacak.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ortada miydi? Gole kadar tam 4 pozisyona girdik (Serdar, Akin, Nobre, Rico) ve Konya'nin tek pozisyonu bile yoktu. Belki Konya daha fazla topla oynadi, fakat kontrol tamamen bizdeydi ve biz daha iyi oynuyorduk. Konya hakkindaki yorumun ise baya garip. Ayni tas ayni hamam dedin, fakat gecen sene uc buyukleri zorlamislardi ve puan almislardi, ligi de gayet iyi bir yerde bitirdiler. Bence bu sene Konya dusmez ve ligi yine orta siralarda bitirir.
Evet Ertuğrul hoca rakibe göre taktik değiştireceği ve rotasyon yaparken hiç çekinmeden oynatabileceği oyunculardan oluşan bir kadro oluşturdu.Beşiktaş umut verdi kısacası.
So what?
Saike
Bende dün akşam maçtaydım.Oynanılan futbolu skora rağmen beğendim.Kaçan çok net pozisyonlarımız var.Umarım Zurich maçında da aynı oyunu ortaya koyarız.
Ancak soyleyeyim ki, hala defanstan cikan toplarda cok sikinti yasiyoruz. Gokhan ve Toraman dun 3-4 defa cok kritik yerde pas hatasi yapti ve gereksiz kontraatak yedik. Gokhan belki hazir degildi ve oyuna isinamadi, fakat Toraman bunu her mac yapiyor. Belki Konya karsisinda bu cezalarindirilmaz, fakat Avrupa macinda cezayi hemen keserler. Stoperlerimizin bu konuda daha dikkatli olmasi lazim, dandun vurmayip oyun kurayim derken cok kritik hatalar yapiyorlar.
İşte Gökhan Zan ile Toraman'ın en büyük eksikliği bu.Bu da olmasa.. Diatta oyuna iyi top sokan bir oyuncu diyorlar.Göreceğiz..
So what?
Saike