1 ile 30 arası toplam 4018 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri (II)

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Mustafa çok haklı fotomaç ve fotosporu hiç kaide almayın bile..

Cnn , Habertürk , Ntv bunlara inanın ve tabiki en güvenilir kaynak olarak da DHA

kone transferi öyle çok zor bi iş degil...klübünü ikna etmişiz ztn koneyide ikna etmenin yolu belli

Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    Mustafa çok haklı fotomaç ve fotosporu hiç kaide almayın bile..

Cnn , Habertürk , Ntv bunlara inanın ve tabiki en güvenilir kaynak olarak da DHA

kone transferi öyle çok zor bi iş degil...klübünü ikna etmişiz ztn koneyide ikna etmenin yolu belli

Walla Kone potansiyel gol kaçırma makinesi Farfan bile ondan daha iyi işin aslı saçını sarıya boyattığı için kıl oluyorum o adama

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Murat Abbasi View Post
    Walla Kone potansiyel gol kaçırma makinesi Farfan bile ondan daha iyi işin aslı saçını sarıya boyattığı için kıl oluyorum o adama

kardes koneyi kone olarak degerlendir..yani genel olarak tüm özellikleriyle degerlendir

sprinter
    teknik
    akıllı top oynuyo
    hızlı
    hava toplarında etkili
    fırsatçı

varsın arasıra gol kaçırıversin

kone , alves , grafite , postiga

hepside çok yetenekli golcüler..bunlardan birinin gelmesi golcü sorunumuzu çözer diye düşünüyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Default G.Saray H.Balta'ya döndü

Yabancı transferi arayışlarını sürdüren G.Saray yönetimi, uzun süre peşinden koştuğu ancak görüşmeler tıkanınca vazgeçtiği Hakan Balta’ya döndü. Vestel Manisa ile yeniden biraraya gelen sarı-kırmızılılar Hakan Balta için transfer teklifinde bulundu. Manisa ekibi, sözleşmesi süren futbolcu için 2.5 milyon Euro bonservis bedeli istedi. Bunun üzerine sarı-kırmızılılar, kadrolarında verebilecekleri futbolcular bulunduğunu,üzerine bir miktar para ödemek için görüşme yapılması teklifini iletti. G.Saray’ın uzun bir süre peşinden koştuğu Hakan Balta geçen sezon Vestel Manisa forması ile Turkcell Süpür Lig’de 28 maça çıkıp 4 gol kaydetti.

Kaynak : Vatan

Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    kardes koneyi kone olarak degerlendir..yani genel olarak tüm özellikleriyle degerlendir

sprinter
    teknik
    akıllı top oynuyo
    hızlı
    hava toplarında etkili
    fırsatçı

varsın arasıra gol kaçırıversin

kone , alves , grafite , postiga

hepside çok yetenekli golcüler..bunlardan birinin gelmesi golcü sorunumuzu çözer diye düşünüyorum
    Walla bu dörtlüden ikisi gelsin ben sonra önyargılarımdan kurtulacağıma söz veriyorum benim tercihim Postiga ve Alves , ,fotospor transferi bitirmiş yine ama Adnan Sezgin bu konuda herhangi bir sır vermedi , yine yalan haber artık hangisini tutturabilirsek oynuyorlar ,birisi oluncada biz söylemiştik yapıyorlar

Mesaj Yetkileri