Berabere biter diyorum...
Trabzonspor
Sivasspor
Berabere biter
Berabere biter diyorum...
9 kişi berabere demişiddia acaba kaç oran verdi beraberliğe
![]()
bu maçı iddia ediyorum çok rahat alacağız 3 farklı skor bekliyorum sivasın çıkışı geçen seneydi bu sene orta sıra takımı olurlar sivas beni korkutmuyo fark bekliyorum trabzondan ve maçı iple çekiyom
Sivas alacaktır..
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Mac berabere biter kanimca.Trabzonspor Intertoto`dan elenmenin sokunu hala üzerinden atamadi,takim moralsiz.Sivasspor puan cikaracaktir Trabzondan.
Sivasspor kazanır.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Sivas'ı yeneriz...
Serhat yeneriz dedi........Trabzon yener....
trabzonspor moralsiz sahaya çıkacak bu yüzden sivasspor kazanacaktır
Ne moralsizi yahu.Takımdaki oyuncuların kişiliklerini bilmiyorsunuz onun için böyle diyorsunuz.Koydurtmayın şimdi bana antrenman resimlerini..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Trabzon - Sivas 5.kez
Turkcell Süper Lig'in ilk hafta mücadelesinde İntertoto kupasında FC Otelul Galati takımına elenerek UEFA Kupasına katılmayı başaramayan Trabzonspor, kendi evinde geçtiğimiz sezonun flaş ekiplerinden Sivasspor'u ağırlıyor. Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda saat 18.45'te oynanacak maçı Bülent Demirlek yönetecek ve karşılaşma Lig TV'den naklen yayınlanacak.
Trabzonspor'da uzun süredir sakatlıkları süren Musa ve Risp bugün oynanacak maçta forma giyemeyecekler. Ceyhun'un ise forma giyebileceği öğrenildi. Sakatlığı nedeniyle hafta içi yapılan idmanlara çıkamayan Ersen Martin'in oynayıp oynamayacağına ise teknik direktör Ziya Doğan karar verecek.
Trabzonspor Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas, Sivasspor'u mağlup edeceklerine yürekten inandıklarını belirterek, "Taraftarımızın da coşkulu desteği ile bu maçı kazanacağız" dedi. Bordo mavililerde, yeni transferlerden Serkan, ilk kez bir lig maçında bordo mavili formayı giyecek. Tolga'nın da ilk 11'de oynaması bekleniyor. Trabzonspor'da cezalı futbolcu bulunmuyor. İntertoto Kupası’ndan elendikten sonra yaptığı açıklamalarda oyuncularına sonunu kadar güvendiğini vurgulayan Teknik Direktör Ziya Doğan ilk maçtan 3 puan almanın hesabını yapıyor.
Süper Lig'in ilk hafta maçında bugün deplasmanda Trabzonspor ile karşılayacak olan Sivasspor da Brezilyalı futbolcu Fransergio dışında sakat oyuncu bulunmuyor. Teknik direktör Bülent Uygun, takımına güvendiğini ve iyi bir netice ile kente dönmek istediklerini vurguladı. Karşılaşma ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Uygun, bu sezon ligin sanılandan daha zor geçeceğine inandığını belirterek, "Lige yeni çıkan ekipler de dahil bütün takımlar kadrolarına iyi transferler yaparak güçlendiler. Dolayısı ile hiç bir takım sahaya çıkmadan maç kazanamaz. Bunu Büyükşehir Belediye- Fenerbahçe maçında bir kez daha gördük. Biz de Trabzon gibi ligimizin 4'üncü büyüğü ile oynayacağız. Ancak rakibimizden kesinlikle çekinmiyoruz" dedi.
Trabzonspor
Tolga
Tayfun
Erdinç
Tolga Seyhan
Celaleddin
Serkan
Hüseyin
Ayman
Gökdeniz
Yattara
Umut
Sivasspor
Petkoviç
Abdurrahman
Diallo
Murat
Hayrettin
Gökhan
Yasir
Mohammed Ali
İlhan
Mehmet
Balili
Stat: Avni Aker
Saat: 18.45
Yayın: Lig TV
Hakem: Bülent Demirlek
Trabzon ile Sivas 5. kez
Trabzonspor ile Sivasspor, bugün Hüseyin Avni Aker Stadı'nda yapacakları karşılaşmayla birlikte ligde 5. kez karşı karşıya gelecek. Bugüne dek iki takım arasında yapılan 4 maçın 1'inde bordo-mavililer sahadan galibiyetle ayrıldı, 2 karşılaşma Sivasspor'un üstünlüğüyle sonuçlanırken 1 karşılaşma da berabere bitti.
Trabzonspor bu maçlarda 3 gol atarken kalesinde 3 gol gördü. Karadeniz ekibi, sahasında yaptığı 2 maçın 1'inden galibiyet, 1'inden de beraberlikle ayrıldı. Trabzonspor ile Sivasspor arasında bugüne dek yapılan 4 maçta alınan sonuçlar şöyle:
2005-2006:
----------
Trabzonspor-Sivasspor: 0-0
Sivasspor-Trabzonspor: 2-1
2006-2007
---------
Trabzonspor-Sivasspor: 2-0
Sivasspor-Trabzonspor: 1-0
12.08.2007
Kaynak : Sporx.com ve Ajanslar
Biletleri aldım..alırken adama ilgiyi sordum adam almancılar olmasa 8-9bine oynar dedi takım ama almancılar bayag yogun ilgi göstermiş...
yavaş yavaş ekran başına geçiyimbaşarılar trabzonspor ilk yarıda gol bulamassak işimiz cokzorrakip kontra atak futbolunu iyi oynuyor. bu ziya yine 3 ön libörö ile oynatıyo takımı resmen 7 kişiyle defans :::::::
ziya istifaaaa
Maç başladı
İlk yar 0-0 bitti...
Hadi trabzon tahmin oyununda sana verdim.......
Böyle biterse iyi olur beraberlik oynadım bende hem tahmin yarışmasında hemde iddaa'da![]()
Haydi Sivas..
dk 76 0-0 maç.
Off Off...
dk_86 0-0...
Trabzon 1-0 Sivasspor dk 85 Ersen Martin. iddaa yattı
Ahh ahh...
Trabzon kazanacaktır, demiştim ama çok zor gidiyor maç gerçektende...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Tüh yaa.Tahmin oyununda beraberlik vermiştim.![]()
So what?
Saike
Önemli bir pozisyon kaçırdı sivas
Tahmin oyununda Trabzon demiştim,iyi iyi Trabzon alsın maçı![]()
Dakika 90 sivasın topu üst direkten döndü, boş kaleye kaçırdı![]()