Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 50 arası toplam 50 sonuç

Konu: Herşey tamam ama niçin biz menejerlik oyunlarını seçtik...

Nesil
    2005
    Yer
    Konya

aslında arkadaşın sorduğu soruya birkaç kişi haricinde tam cevap vermemişiz.soru neden bu oyunu tercih ettik.biz ise nasıl ve ne zaman başladığımızı anlatmışız.

Futbollla yatıp futbolla kalkıyorum diyebilirim.Her zaman demişimdir ben bu hocanın yerinde olsam öyle değilde böyle yaparım.Menajer olsam saçma sapan yabancılar değilde uzun zamandır takip ettiğim oyuncuları alırdım demişimdir hep belkide söylediklerimi gerçekleştirmek için futbolun içinde olmak için bu oyunu seçtim.

birçoğumuzda böyledir tahminim.

Nesil
    2005
    Yer
    kaybedenler kumsalı

Futbollla yatıp futbolla kalkıyorum diyebilirim.Her zaman demişimdir ben bu hocanın yerinde olsam öyle değilde böyle yaparım.Menajer olsam saçma sapan yabancılar değilde uzun zamandır takip ettiğim oyuncuları alırdım demişimdir hep belkide söylediklerimi gerçekleştirmek için futbolun içinde olmak için bu oyunu seçtim.
    aynen öyle katılıyorum sana..hatta cm 03-04 ten beri sürekli aynı oyunculardan takımımı oluşturuyorum ve sonsuz mücadeleye başlıyoruz ekibimle..bizbir ekibiz...işin gerçekçi yanı da bu zaten

Nesil
    2005
    Yer
    Konya/Selçuklu/Esenler Ad

eniştem ah o eniştem beni alıştırdı
    bende de futbol sevgisi olduğu için işi iddaya dökmüştü am işin ilginç tarafı oyunu çok sevdim ama ilk oynadığım için başarılı olamadım tam kovulmak üzereyken bilgisayar çöktü bende iddayı kaybetmekten kurtuldum ama bir kazanan vardı
    şampiyon cm 01/02 olmuştu çünkü kendine yeni bir taraftar hatta fanatik bulmuştu

bitürlü de bırakılmıyo şimdi yaw

ilk cm1le başladım arkadaşım doğum günümde hediye almıştı aha işte o başlayış bu başlayış oldu artık kaç senedir oynadığımı onuttumbi 8-9 yılı vardır herhalde

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

benim de cm ile ilk tanışmam cm3leydi. bilgisayarı da o sene almıştım. ingilizce olduğu için oyunu anlamakta da fazla bi zorluk çekmemiştim. roma tutkum ordan gelir. tottiyi ilk bu oyunla tanıdım. cafulu, aldairli, zagolu, di francescolu, alenitchevli, tottili, fabio juniorlı, paulo sergiolu ve delvecchiolu romayla kazandığım başarılar bu oyunun müptelası yaptı beni tabii o oyunla fm 2006 arasında dağlar kadar fark var. mesela o oyunda defans oyuncularının değeri 10 milyon dolardan yukarı çıkmazdı ve öyle 30 milyon dolar filan veremezdik defans oyuncusuna. böyle medya filan da hak getireydi tabii. hey gidi günler hey. nostalji yaşattınız bana ha. iyi oldu yani.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Gayrettepe

ben cm 3 ten beri oynuyorum. beni gerçekçiliği etkiledi bir de yanında futbol sevgisi olunca, bir de transfer olayına bayılıyorum bu işin içine giriverdik ....

yıl 1996 etrafımdaki arkadaslar falan oynuodu bende bi deniyim herhalde bi bildikleri varki müptela olmuslar dedim ilk baslarda hiç sevmemiştim ama oynadıkca sonraları hastası oldum bırakamıyorum ve bırakmakta istemiyorum iyiki varsın eskilerin cm si yeninin fm si...

Arkadaşlar söylerdi cm manager vs. gibi laflar ederdi.. O zamanlar hayalim vardı şöyle bi takımın başına geçim yönetim gibisinden.. Gittim kendi başıma 6 sene önce aldım.. oyunu kurdum yükledim fln o zaman sorun çıkarıyodu bilgisayar oyun yüklemiyordu ne şanstır ki yükledi cm'yi.. işte o gün başladım..

hersey cm2 ile basladi

Nesil
    2004
    Yer
    istanbul

Ben daha 8-9 yaşlarında (şu an 24 yaşındayım) Amiga'da oynuyordum bi menajerlik oyunu.Adını hatırlayamıyorum ama sadece İngiltere Ligleri vardı oyunda.Amiga devri bittikten sonra uzun bi ara verdim.Ve hayatımı değiştiren bu oyunu bundan 5-6yıl önce üniversitenin başında okuldan bi arkadaşım önerdi.Ben o gün bu gün CM ve daha sonra FM müptelası oldum.

Şu an koskoca bilgisayarda sadece bu oyun var.Allah sonumu hayır etsin...

Nesil
    2006
    Yer
    şişli

herşey CM98 le başladı
    sonra premier manager daha zevk vermeye başladı
    sonra baydı
    CM serileri vazgeçilmez oldu

ben henüz kendim çok merak ediyodum tabii 3 sene oluyo bi deneyim dedim birdahada burakamadım

baya kucuktum 97/98 sezonu falan dosta calısıo arkadas getırdı yuledık o zamanlar pek sarmadı ama cmnın 00/01 sezonunualdım cok sewdım gsde hagı falan war o zamanlar baya sardı sonrada wazgecemedım

97 yılında Bilgisayarı aldıımda Bilgisayarcı CM 97/98 i vermişti

ben de 8 yaşında ingilizce yok bişi yok bu oyun mu demişyim geri vermiştim fifa 98 i almıştım

sonra cm 01/02 ile yeni maceram başladı....

artık hayatımın bir parçası Football Manager
    SI-GAMES'e Anlat Derdini

Nesil
    2005
    Yer
    Iğdır

Cm 2000-2001 iel başladım hala dewam ediyor.CM 2000-2001 mükemmel bir oyundu onu hala oynarım o oyunun hatrına aradaki iğrenç cm2003de oynadım

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

bence bu tür oyunları oynamamızın sebebi kendi emeğinle takımları biryere getiriyosun tamam bu fifada felanda kendi emeğinle yapıyosun ama bunda yönetici oluyosun yani insanlar birşeyler yönetmek istiyo olabilir
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

walla ben de bilmiyorum ama çok zevkli geliyo bana.hem çok çabuk zaman da geçiyo.

sigara gibi basladımmı bırakamıyo insan...tiryakilik var ........

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

insanlar her zaman baş olmak yönetici olmak ve toplumdaki diğer insanlara söz geçirmek istemişlerdir.menejerlikte aynı hesap olduğundan yani futbolu oynamaktansa futbolcuları yönetmek gibi ayrı bir zevki olduğundan dolayı çok seviliyor diye düşünüyorum.birde tabiki özellikle uzun vadeli oynuyorsak bir futbolcudaki gelişimi veya yönettiğimiz klupteki gelişimi görmek insanın hoşuna gidiyor.yani bir klubü aldığınız nokta ile bıraktığınız nokta arasında dağlar kadar fark olabiliyor.sonra kendimizi bu oyunun kralı sanıyoruz bizden iyi oynayan birilerinin olamayacağını bu alemde tek olduğumuzu düşünürüz.kısacası kendimizi tatmin etmekten başka birşey değil
    alemde tekiz, hepinize yeteriz..

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri