Niye alamasın ki.Maxi gözden düştü son yıllarda.Bonservisinin alınması inan Kone,Morientes vs. gibi isimlerin alınmasından çok daha kolayYmnetim forvet için 4-5m euro bütçe ayırmış.Bu para Maxi için yeter de artar.İnşAlllah alınır.Fabiano konsunda ise kiralık önermişler zaten.1 yıl kiralık için 2m euro verilmesi yanlış olurdu bence.Zaten bizimkiler reddetmiş.Sinan Engin alacaığımız oyuncunun genç olacağını söyledi.Bence de böyle olması güzel.Ben gazetelerde Gueye,Tardelli,Boselli isimlerini gördüm.Fotomaç ise hala Scocco ve Cesar Delgado isimlerinin yedekte tutulduğunu söylüyor.Delgado haberi en başından beri kolpa bana göre ama neyse
Bizimkisi umut dünyası
![]()

Ymnetim forvet için 4-5m euro bütçe ayırmış.Bu para Maxi için yeter de artar.İnşAlllah alınır.Fabiano konsunda ise kiralık önermişler zaten.1 yıl kiralık için 2m euro verilmesi yanlış olurdu bence.Zaten bizimkiler reddetmiş.Sinan Engin alacaığımız oyuncunun genç olacağını söyledi.Bence de böyle olması güzel.Ben gazetelerde Gueye,Tardelli,Boselli isimlerini gördüm.Fotomaç ise hala Scocco ve Cesar Delgado isimlerinin yedekte tutulduğunu söylüyor.Delgado haberi en başından beri kolpa bana göre ama neyse
Bizimkisi umut dünyası