matt taylor transferi guzel olmuş.bi keresinde ben de aldıydım.umarım save gene yanmaz
matt taylor transferi guzel olmuş.bi keresinde ben de aldıydım.umarım save gene yanmaz
saolun arkadaşlar.bu sefer save yi yakmıycam.hep yedeklıyom save i
__________________________________________________ _______________________
Jewsbury ile Moreno takası
Kansas City Jewsbury adlı oyuncuyu takas gostererek Morena adlı oyuncuyu renklerine bağlarken Jewsbury D.C United takımına transfer oldu.
Wolff ayrıldı
Maaş butcesini geçtiği için Kansas City takımı Josh Wolff adlı oyuncuyu yollamak zorunda kaldı.Wolff artık MLS liginin malı ve Draft sistemi ile başka takıma gidebilir.
Arkadaşlar siz bu futbolcuları tanımıyosunuzdur eminim.oyuncuları size azıcık anlatıyım.Jewsbury MC futbolcusudur.Cok iyi bir tekniğe sahip iyide oynuyo ancak onun alternatifi oldugu için ve forvete de ihtiyacımız oldugu için sattık.
Wolff ise gene muthiş şutları olan bi futbolcu,ayrıca Amerika milli takımında da oynuyo.Satmamızın nedeni MLS kurbanı olmamızdır.Oyuncularımızın maaşının 2.45 Milyon YTL yi geçmemesi lazımdı ve bu yuzden oyuncuyu bırakmak zorunda kaldık.
işte bunlar takımımıza gelenler;
İşte bunlarda Yollarımızı ayırdıklarımız;
İşte buda kamp donemımız.Bu kamp dönemi boyunca 5 maç yaptık ve iyi bir dönem geçirdiğimizi sanıyorum.
![]()