Premier League 5. Hafta

Maç Öncesi:

Eralp Ergin: Zor bi maç olacağa benziyo Ev sahibi ekip olsakta wigan dişli bi rakip
Eduardo: Hocam beni son 15 dakka oyuna alın süprizim var size
Eralp Ergin: Tamam lan görcez süprüzünü
Eduardo: Görcezz
Nonda: Hocam golüm var
Tugay: Benimde
Eralp Ergin: Biliyorum biliyorum maçı oynadım.. Sahaya çıkın hadi hadi

Maç Sonu:

Eralp Ergin: Vayy Eduardo lan sen 2 asist yaptın 10 dakkada
Eduardo: Süprizm buydu
Tugay: Ben olmasaydım maç berabere bitiyodu
Eralp Ergin: Banane ne istiyosun paramı ev otel arsa araba dükkan ne??
Tugay: Hiç sadece sölemiştim
Eralp Ergin: AL bakiim şu 1 poundu elinin gözünün sadakası olsun sakatlanıyodun lan nerdese... şimdi dağılın
Tugay: Bu arada bişi sölicem 1 poundmu layık gördünüz bana
Eralp Ergin: Ver lan 1 poundu gerii o zaman ben onla çocuğuma oyuncak alıyım ver parayı
Tugay: Tamam tamam bende kalsın

Blackburn 4 - 2 Wigan

Blackburn Tv'den Haberler

Arbeloa'dan olumsuz yanıt alan Blackburn Rotayı Arsenalde forma giyen Justin Hoyte'a çevirdi.

Muhabir: Evet Hoyte Blackburn Roverstan transfer teklifi aldığın konuşuluyo neler söliceksin?

Hoyte: Biliyosunuz kontratım sene sonu bitiyo ve Arsenalde düzenli forma şansı bulamıyorum eğer Blackburn Rovers takımımla anlaşırsa seve seve gelirim.

Muhabir: Biliyosun Vedran Corluka gibi bi futbolcu var o mevkii de ve sene sonunda geri dönecek eğer ispanyol vatandaşlığı ile dönerse Blackburnde de yedek soyunabilirsin?

Hoyte: Kimseden korkum yok ben defansın sağ ve sol taraflarında oynama özelliğine sahip bi futbolcuyum defans için tam bir joker olduğumu düşünüyorum.

Muhabir: Röportaj için teşekkür ederim umarım senide ocak ayında blackburn rovers forması altında görürüz

Hoyte: Umarım görürsünüz iyi günler