Messi, Aguero, C.Ronaldo gibi oyunculara hocalari 'cocuk' muamelesi yapsaydi bu noktada olur muydu oyuncular? 16 yas futbolda artik cok da genc degil. Bir oyuncu hazirsa ve katki saglayacaksa bana gore oynamali, yasi isterse 15 isterse 60 olsun. Sana bir tavsiyem var: PAF maclarini bir guzelce izle ve ona gore yorum yap. Sizlere gore Serdar Ozkan da herhalde yetersizdi sezon basinda, simdi nerede goruyoruz. Ben altyapiyi yakindan takim ediyorum ve oyunculari taniyorum. Koray Sanli seneye takima girecek buyuk bir ihtimalle, Can Erdem'in daha zamana ihtiyaci var ve kiralandi. Aydin Karabulut bence Serdar Ozkan'dan daha yetenekli, sol kanatta sans bulunca kendini gosterecektir. Sizin cocuk dediginiz Batuhan dun Konya PAF'a karsi 4 gol atti ve resmen bu seviyeyi astigini bagira bagira gosterdi. Bize uzun seneler boyunca bircok yabanci forvet geldi. Carew'lar, Ailton'lar, Stavrum'lar bize ne verdi ki Batuhan veremesin? Avrupa'dan C klas bir forvet getirip genclerin onunu kesecegime gider Batuhan ve Buraga formayi veririm daha iyi.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Golleri sadece forvetler atacak degil ya. M.Yozgatli iceri girip gol atabilen oyuncu, bunu FB'de gorduk. Ricardinho gecen sene 10 gol atti ve katkisini yapti. Delgado UEFA Kupasinda gol krali olmus bir oyuncu, tam performans saglayinca o da katkisini yapacak. CL'de gruptan cikabilmen icin zaten her mac 3 gol atmana gerek yok, son CL maceramizda Ilhan her mac 10 kisi birakmisti bizi ve hic gol atmamisti fakat gruptan son dakikada cikamadik.