İyi bir transfer olur bizim için ama kaynak FANATİK![]()
İyi bir transfer olur bizim için ama kaynak FANATİK![]()
Maxi Lopez gerçekten süper olur.Tabii olursa..
So what?
Saike
Maxi yararlı olur BJK için.Ama Bonservisini alamaz BJK.Kiralanabilir...
Yabancı arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ın kapısını menajerler aşındırıyor. Son gündeme gelen isimler ise Sevilla'nın golcüsü Luis Fabiano ile Metz'de oynayan Babacar M'Baye Gueye oldu. Sabah Gazetesi'nin 12 Ağustos tarihli haberine göre, Menajerler tarafından önerilen bu iki futbolcudan Fabiano'nun bonservisinin global bir şirkete ait olduğu ve Sevilla'da huzursuz olduğu için ayrılmak istediği belirtildi. 27 yaşındaki futbolcunun, Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak bir takımda vitrinde kalması için 2 milyon euro karşılığında Beşiktaş'a kiralık olarak teklif edildiği öğrenildi.
38 MAÇTA 17 GOL ATTI
Metz'de oynayan Afrika kökenli golcü Gueye'nin ise 2 milyon euro karşılığında bonservisinin verilebileceği kaydedilirken, 21 yaşındaki oyuncunun maç kasetlerinin bırakıldığı ifade edildi. Beşiktaş yönetiminin bu isimlerden Fabiano'yu kiralık olması nedeniyle istemediği belirtilirken, geçen sezon 38 maçta 17 gol atan Gueye'yi yakın takibe aldığı gelen haberler arasında.
Luis Fabiano Hayal.Gueye alınır
Bende demiştim bizim tranferler hakkında haber yapmaz oldu basın.Başladılar..![]()
So what?
Saike
Niye alamasın ki.Maxi gözden düştü son yıllarda.Bonservisinin alınması inan Kone,Morientes vs. gibi isimlerin alınmasından çok daha kolayYmnetim forvet için 4-5m euro bütçe ayırmış.Bu para Maxi için yeter de artar.İnşAlllah alınır.Fabiano konsunda ise kiralık önermişler zaten.1 yıl kiralık için 2m euro verilmesi yanlış olurdu bence.Zaten bizimkiler reddetmiş.Sinan Engin alacaığımız oyuncunun genç olacağını söyledi.Bence de böyle olması güzel.Ben gazetelerde Gueye,Tardelli,Boselli isimlerini gördüm.Fotomaç ise hala Scocco ve Cesar Delgado isimlerinin yedekte tutulduğunu söylüyor.Delgado haberi en başından beri kolpa bana göre ama neyse
Bizimkisi umut dünyası
![]()
Bence alinacaksa kaliteli bir oyuncu alinsin, sirf transfer yapmis olmak icin yapilmasin. Herseye ragmen Bobo-Nobre-Burak-Batuhan var forvet olarak, bazi maclarda tek forvet oynayacagimizi goz onune alirsak aslinda yeterli. Alacagimiz forvet ustelik Burak ve Batuhan gibi 2 genc oyuncunun da onunu tikar, aslinda bu sene bu genc oyuncularla devam edip seneye cok buyuk para harcayip cok ust duzey bir adam almak daha mantikli. Durumumuza gore devre arasinda bir golcu de alabiliriz.
Bir bakarmışız Maxi'yi alıyormuşuz.Çok sevinirim.Sevdiğim bir oyuncu Maxi.Chelsea maçında Eto'o ya yaptığı asist ve attığı çok kaliteliydi.
İşte Maxi'nin Chelsea'ye attığı gol.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=UJkwSdbg26I[/YOUTUBE]
So what?
Saike
Besiktas`in kaliteli bir golcüye ihtiyaci var.Tek forvetle oynadigi sürece her macta gol sIkintisi cekecektir.
nobre bu sene iyi olur gibi.İki serdarda süper orta yapıyor.Nobreyede bu lazım
FM Gazetesi
Ben acil bir forvet transferi gerektiğini düşünmüyorum ama iyi bir oyuncu gelirse neden olmasın.
So what?
Saike
Şemsi, bütün bir sezon Bobo ile götüremezsin.Nobre'yi saymıyorum bile.Bence acil bir forvet gerekli Beşiktaş'a, ileri de bunun pişmanlığını çekebilirsiniz...
(/s)
Burak oynar,İbrahim akın oynar,Batuhan oynar.Ama çok iyi bir forvet alınırsa misal Maxi iyi olur.
So what?
Saike
Nobre'yi niye saymiyorsun? Adam 2.5 sene boyunca Fenerbahce'nin banko forveti degil miydi? Belki gecen sene beklenileni veremedi, fakat o sistemden kaynaklandi. Bu sene bence cok daha fazla is yapacak Nobre. Bence forvet hattimiz su an icin yeterli, Nobre ve Bobo disinda Burak ve Batuhan da var, ustelik maclarin bir bolumunde ve ozellikle Avrupa'da tek forvet oynayacagiz. Transfer piyasasinin son gunlerinde ust duzey bir forvet bulmak cok cok zor, bence gelecek oyuncu Bobo ve Nobre'yi kesemez, hic gelmesin daha iyi.
Dün Marcio Nobre'yi canlı izledim..
Her zaman ki gibi yine sonuna kadar mücadele etti,defanstan geldi top çıkardı gerekirse orta saha da pres yaptı.Ben dün çok beğendim..
Gol atamadı ama bakın Beşiktaş kanatları bir tane isabetli orta açmış mı?Serdar Özkan sağ taraftayken bütün ortaları defansa çarpıp taca gitti.Yine solda İbrahim Akın'ın fazla orta yaptığını görmedim.Kurtuluş ve Tello hücuma katıldıkların da bir kaç güzel orta geldi o kadar.Ali Tandoğan biraz daha fazla forma şansı bulsa belki daha iyi olur diye düşündüm,belki Yozgatlı geldikten sonra durum değişebilir.Tabi bunlar benim kale arkasından görebildiklerim belki daha farklıdır ama eğer Bobo'nun ciddi bir şeyi yoksa şu anda forvet olmasa da olur diye düşünüyorum.Ama üst düzey bir forvet oyuncusuna da karşı çıkmam..Önemli olan para sokağa atılmasın.
Nobre'nin bu sene farklı olacağını düşünenlerdenim.
So what?
Saike
Ben de forvetin %100 gerekli olduğunu düşünenlerdenim.Nobre koşuyor,çabalıyor.Bal yapmayan arı.Burak Yılmaz'ın geçen sene kaçırdıklarını bizi çileden çıkardığı pozisyonları,kaybettiği yopları hala unutamıyorum.Batuhan dediğin çocuk,bakın çocuk diyorum 16 yaşında.Bu adamdan Şampiyonlar Liginde ne beklersiniz.Bir tek Bobo var elimizde.Bu sene 3 kulvarda müccadele etcez.Bunlardan biri 'Şampiyonar Ligi' olma ihtimali yüksek.Beşiktaş büyük bir takım ve bu forvetler kesinlikle yeterli değil.Bu şekilde şampiyonlar ligi gruplarında gol atmamız çok ama çok zor.Golcü %100 şart!!!...
Şampiyonlar liginde zaten çift forvet oynamayacağız ki.
Nobre bu sene bal yapmaya başlıyacak.Özellikle Tello ve Yozgatlı kanatlarda oynamaya başlayınca.
So what?
Saike
Şemsi Acil bir forvet lazım bütün oyun bobo nun üzerine avrupada boboyu durdururlarsa gol atamadan mac bitirirsiniz türkiyede bile bu olay basınısa gelebilir...
Messi, Aguero, C.Ronaldo gibi oyunculara hocalari 'cocuk' muamelesi yapsaydi bu noktada olur muydu oyuncular? 16 yas futbolda artik cok da genc degil. Bir oyuncu hazirsa ve katki saglayacaksa bana gore oynamali, yasi isterse 15 isterse 60 olsun. Sana bir tavsiyem var: PAF maclarini bir guzelce izle ve ona gore yorum yap. Sizlere gore Serdar Ozkan da herhalde yetersizdi sezon basinda, simdi nerede goruyoruz. Ben altyapiyi yakindan takim ediyorum ve oyunculari taniyorum. Koray Sanli seneye takima girecek buyuk bir ihtimalle, Can Erdem'in daha zamana ihtiyaci var ve kiralandi. Aydin Karabulut bence Serdar Ozkan'dan daha yetenekli, sol kanatta sans bulunca kendini gosterecektir. Sizin cocuk dediginiz Batuhan dun Konya PAF'a karsi 4 gol atti ve resmen bu seviyeyi astigini bagira bagira gosterdi. Bize uzun seneler boyunca bircok yabanci forvet geldi. Carew'lar, Ailton'lar, Stavrum'lar bize ne verdi ki Batuhan veremesin? Avrupa'dan C klas bir forvet getirip genclerin onunu kesecegime gider Batuhan ve Buraga formayi veririm daha iyi.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Golleri sadece forvetler atacak degil ya. M.Yozgatli iceri girip gol atabilen oyuncu, bunu FB'de gorduk. Ricardinho gecen sene 10 gol atti ve katkisini yapti. Delgado UEFA Kupasinda gol krali olmus bir oyuncu, tam performans saglayinca o da katkisini yapacak. CL'de gruptan cikabilmen icin zaten her mac 3 gol atmana gerek yok, son CL maceramizda Ilhan her mac 10 kisi birakmisti bizi ve hic gol atmamisti fakat gruptan son dakikada cikamadik.
Batuhan kendi klasmanında iyi.Ama gelecekte mükemmel olur tabii.Şimdi onu bjk as kadresounda oynatmak ona acımasızlık olur.Hem medyanın eleştirilerine hemde taraftarlırın baskısıyla kaybolur gider.Şu anda en iyisi alt yapıda oynaması bence.Bizim medyamız çok acımasız.Yazık olur o çocuğa.
FM Gazetesi
''SAĞLAM İSTERSE TRANSFER YAPARIZ''-
Genel sekreter Öner, teknik direktörleri Ertuğrul Sağlam'ın istemesi halinde transfer yapabileceklerini söyledi. Öner, Sağlam'ın da özellikle forvet oyuncusu konusunda zaman zaman görüş belirttiğini hatırlatarak, şöyle konuştu:
''Ama çok acil durumumuz yok. Tabii ki Şampiyonlar Ligi, Turkcell Süper Lig ve Fortis Türkiye Kupası gibi önemli kulvarlarda mücadele veriyoruz. Bu kulvarlarda hedefe koşan bir takımın kadrosunun zengin olması önemli. Kadronun zenginliğini görüyoruz. Dünkü maçta kulübede oturan futbolcularımızın kalitesi ortada. Yedeklerimiz de çok kaliteli oyunculardan kurulu. Ama Ertuğrul Sağlam, kafasındaki oyun planları doğrultusunda, iç ve dış saha maçları ile Şampiyonlar Ligi gibi önemli mücadeleler için transfer isterse bunu gerçekleştiririz.''
So what?
Saike
Nasıl yani anlamadım![]()
FM Gazetesi
Besiktas yönetimi transfer yapmak istemiyor,elindeki kadroya güveniyor.Ertugrul Saglam`a da ince mesajla transfer istememesini,bu kadroyla basarili olunabilecegini söylüyor![]()
Transferde Avrupa da başarı için bir forvet e daha ihtiyacımız var bu kesin.Nobre aLtı pas goLcüsü.SürekLi yükLenen sağLı soLLu ortaLar yapan takımLarda etkiLi oLabiLecek bir santrafor.Biz ise bazı Lig maçLarı hariç bu tarz futboL heLe Avrupada bu şekiLde hayatta oynayamayacağımız için bize Bobo gibi dikine gidebiLen aynı zamanda kanatLardan arada geLecek topLarda da tehLike yaratacak bir santrafor tam ideaL oLur.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Maxi Lopez için ne diyorsun Hayrettin abi?
So what?
Saike
Maxi Lopez in geLiceğini sanmıyorum ben açıkcası ama geLirse bomba oLur.Çok iyi bir oyuncu ama dediğim gibi ihtimaL yok bence.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...