-
12.Ağustos.2007, 18:12
oyunda uzaktan gol atmak imkansız hale getirilmiş rakip için geçerli değil bu tabiki bizim 19- 20 ile uzun sut çeken adamlar kaleyi tuturamazken sezon boyu adamlar her maç neredeyse uzaktan takıo golleri uzun sutları 9 10 civarı.
kaleciler de aynı sekilde hiç bi özlleiği olmayan kaleciler her maç 10 ile oynarken bize karşı bizim kaleciler 6 dan yukarı cıkarsa seviniyorum.
tr lig kupasında 6 sezon boyunca karşıma sakarya spor çıktı 3-0 olan maçlarda bile son 10 dk da maç berabere döndü penlatılara giden maçı kaybettim oyunda penaltı attımmı seviniyorum buda büyük bi saçmalık olmuş 702 patch inden sonra .
maç son derece iiyi bi şekilde giderken son 10 dk da 3-0 4-0 lık maçlar bile değişebiliyo ve bu takım kırmızı kart yediği halde daha baskın oynaya biliooda enteresan bi olay kırmızı karttan sonra sanki kartı ben yemişim gibi oyun bi anda dönüyo.
bizim forvetlerin aşırı beceriksiz olmasının yanınd arakipte sezon boyunca 1 macta forma giyen oyuncular o macta 5 gol bile atabiliyo 1 2 gol saymıyorum 2 defa 5 gol yedim tek futbolcudan sezon boyunca 1 mac 5 gol atılan şut 20 kaleyi bulan 3 5 civarı sut rakip takım atılan 7 kaleye giden 3 gol 3 3,0 yeniliyorum buda cok sacma kaleciyi gecen forvetler bos nkaleye gol bile atamıyo sakatlık den o da baska bi dert sag kanatta 1 kişi sakatlansın örnek olarak butun sag kanat sakatlanıyo bu da enteresan bı olay anlat anlat bitmez 702 patchi ile düzelir dedik aynen devam edio
Mesaj Yetkileri