Bu spiker alem adam.Dakikada bir gülesim geliyor.Böyle lige böyle spiker pes vallahi..![]()
Bu spiker alem adam.Dakikada bir gülesim geliyor.Böyle lige böyle spiker pes vallahi..![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
Malouda iyi başladı.
Chelsea maçı muhteşemdi chelseayi çok beğendim defans hattında bozuklullar olsada terry ve yeni bir sağ bek takımı tamamlar
Chelsea beklediğimden iyi oynadı ben sıkıcı bir oyun bekliyordum.
Fox'un spikerine bir rakip var TV8'de oda çok acayip
ewt yaşlı dimi tv8'deki...
Hleb hayat verdi: 2-1
İngiltere Premier League'te ilk hafta karşılaşmasında Arsenal Emirates Stadı'nda Fulham'ı son dakika golüyle 2-1 yenmeyi başardı. Maçın gollerini Fulham'dan 1. dakikada David Healy atarken, Arsenal'in golleri 83. dakikada penaltıdan Robin van Persie ve 90. dakikada Aleksandr Hleb'den geldi.
Maça hızlı başlayan konuk takım henüz birinci dakikada Lehmann'ın inanılmaz hatası sonucunda gelen Healy'nin golüyle 1-0 öne geçti. Maç boyunca 1-0'ı korumaya çalışan Fulham takımı bu üstünlüğünü 83. dakika koruyabildi. Karşılaşmanın bu dakikasında sahneye Arsenal'in yıldız oyuncusu Persie çıktı ve penaltıdan attığı golle takımına beraberlik golünü getirdi. Herkes maç bu skorla bitecek derken, karşılaşmanın son dakikasında Hleb'in golü Emirates Stadı'nı adeta yıktı.
Bu sonuçla ilk haftaya 3 puanla başlayan Arsenal'de maç sonrası büyük sevinç yaşanırken, Fulham tarafında ise son 7 dakikaya önde girerken, bir anda maçtan yenik ayrılmanın şoku yaşanıyordu.
Manchester maçı başlıo müthiş bir maç bekliorm açılış maçını hatırlıorm geçen sene manchesterın FUlhama fark atmışlardı
Ne demekse artıkOriginally Posted by Fox Spiker
Wright Philips'i çok beğendim,çok iyi oynuyor.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Arsenal bu sene favorim..
2.liği Liverpool zorlar..
Chelsea 3-2 Birmingham
Molouda iyi başladı Chelsea de...
manu maçının ikinci yarısı başlamak üzere.ilk yarı 0-0 bitti.
arkadaslar nani kardesimiz oyuna girdi merakla izliyeceğim)
Tevez oyunda mı izleyemiyorum?
tevez,anderson ve owen heargreaves kadroda yok sadece nani vardı yedeklerde o da 2. yarı girdi oyuna
dk;57 Man Unt 0-0 Reading
Silvestre çıktı O'Shea girdi...
diğer maçlara göre çok zevksiz geçiyor.
Dakika 72
Man United:0-0:Reading
[SIGPIC][/SIGPIC]
D.Kitson oyuna girdi 1dk olmadan Kırmızı kart yedi...
Reading 10 kısı kaldı.Adam girdi hemen atıldı![]()
nani müthiş oynuyor valla ronaldo'dan tek farkı ten renginin biraz daha siyah olması)))
Maç devam ediyor mu?
So what?
Saike
Dakika 90 0-0'lık eşitlik sürüyor..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Kaç yıldır şmpiyon olmayan takım, Henry'siz zorluğu imkansızlık yaptı![]()
ManU. bu sene çok güzel trasnferler yaptı. Hayret edilececk şey ise Chelsea sönük kaldı![]()
Man Unt 0-0 Reading son bölümünü 10kişi oynadığı maçta 1puan almayı bildi Reading...
maç bitti 0-0 çok zevksiz bi maçtı....