1 ile 30 arası toplam 4018 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri (II)

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by fenerbahce_1907 View Post
    Para her kapıyı acmaz bazı oyuncular vardır ki para için değil başarı için oynar.Kone imkansız transfer bence adam gelmek istemedi bi kere bi daha ikna edebileceğinizi sanmıyorum ben.Adnan Polat bosu bosuna gitmez diyorsun gülünecek birşey yok diyorsun bence cok gülünecek şey var.Adnan Polat'ta sihirli adam heralde Kerem'in dediği gibi)
    Kone bence imkansız değil.Ama böyle getirilmesi zor bir oyuncuya Adnan Polat gitti diye kesin gözüyle bakmak yanlış.Kone Türkiye'ye gelir.Türkiye'ye Crespo,Adraino,Ronaldo gibi oyuncular gelmez

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Ben ne dedim şimdi........Camiayı cok iyi tanıyorum ben...

1-Adnanm polat bosu bosuna bir trnasfer için avrupaya gitmez...Ha belki kone için degilde Alvez için gitmişdir

2-Biraz Gs tvde Paf takımı macı vardı hemde canlı bütün yönetim macı izliyordu birtek Adnan polat yoktu....Macı izleyen varsa cıksın konussun..

Buyrun Psv forumu

http://forum.psv.nl/cgi-bin/ultimate...c&f=4&t=000651
    Her gittiğ transferi bitirirmi yani bu Adnan Polat o zaman İspanya'ya gidio neden Baptista'yı almadı.

Bide o forumda 20 milyon euro lafı gecıyor Kone'nın bonservis bedelimi bu?

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    Kone bence imkansız değil.Ama böyle getirilmesi zor bir oyuncuya Adnan Polat gitti diye kesin gözüyle bakmak yanlış.Kone Türkiye'ye gelir.Türkiye'ye Crespo,Adraino,Ronaldo gibi oyuncular gelmez

O senin düşüncen bence imkansız transfer adam gelmek istemıyorum dedi reddetti Gs'yi karar değiştirip geliceğini düşünmüyorum.

Mesaj Yetkileri