eGowiCh belirtmiş 3 takım..
Avrupa'da 3 ü içinde en iyi çeyrek final diyorum ben..
eGowiCh belirtmiş 3 takım..
Avrupa'da 3 ü içinde en iyi çeyrek final diyorum ben..
Son dakikada C.Ronaldo frkiği gole çeviremedi ve maç bitti.Maçın son 2 dakikasını seyredebildim.![]()
So what?
Saike
Chelsea niye muslukları kıstı, anlamış değilim. Alves'i alırlar gibi geliyor bana.
Chelsea maçı süperdi ama Manu maçı iğrenç...):
Bu mu patlama yapacak ManU?
Gene genç, gene Man.U.
Maç Reading'in katı defansı yüzünden aşırı derecede sıkkınlık getirdi! Kalecileri çok başarılıydı ve Dubbery defansta mükemmeldi. Hiç atakları yoktu zaten Reading'in. Kitson oyuna girer girmez kırmızı kart görmesi ayrı bi komiktiManU'ya gelince. Bu takımda forvet yokmu ? Rooney çıktı yerine Nani girdi. Rakip takım 10 kişi kaldı ve defans yapacak bu belli. Forvetleri yoktu zaten sahada. Ferguson oyuna forvet sokacağına sağ kanat oyuncusu Brown'u çıkartıp Fletcher'ı sokması garip geldi bana. Nani'yi bu 3. izleyişim ve hala aynı. Çok pas hatası yapıyor inşallah düzeltir kendisini.. Başarılar ManU'ya..
Sene sonunda kim patlar kim kalır hepsi görülecek.
Her şeyi açıklıyor.
Gol girişimi
ManU:23
Readind:3
So what?
Saike
O kadar paraya Alves yerine P.Lahm'ı alsa keşke..Sağ ayaklı sol bek ama rahat sağ bekte oynar bence..
![]()
Maçlarda Glen Johnson çok hata yapıyor..Peki 24 milyon dolara alınan Fereira ne yapıyor?..
arkadaşlar bir manu lu olarak reading defansını ve kalecisni tebrik ediyorum gerçekten süper oynadılar.nani ve ronaldo gerçekten birbirine çok benziyolar.özellikle de koşuları.bu sene manu ya çok şey katacaklarından adım gibi eminim.ama bir şeye kafam takıldı.ferguson dünkü maçta tek forvetle oynattı takımı.rooney de sakatlanınca bence gol atacak isim kalmadı.manu nun hala iyi bir golcüye ihtiyacı var.3 forvetle yütümez bu lig.ayrıca ferguson haregreaves i orta saha daki sıkıntıyı gidermek için almıştı ama hala oynadığını göremedik.inşallah bidahaki maçta oynar
Man Utd kötü başladı sezona ama önümüzdeki haftalarda daha iyi olacaktır, zira yeni transferlerin adaptasyon süreci var. Reading kalecisi maçın yıldızıydı, her topu çıkardı. Man Utd toparlar haftaya.
Man U düzelecektir. Haftaya görün siz onları..
Carlos Cuellar, Rangers’dan Aston Villa’ya transfer oldu ve dört senelik sözleşmeye imza attı.
Geçen sezon Rangers’ın Uefa Kupası’nda gösterdiği performansta parlayan Cuellar, Martin O’Neill’ın altıncı transferi oldu.
Kulübün resmi sitesine konuşan oyuncu, “Premier Lig’deki büyük bir kulübe geldim. Dünyadaki en iyi ligde oynayacağım. Geçen sezon Villa iyi işler yaptı. Çok güzel futbol oynuyorlar. Buraya geldiğim için çok mutluyum. Avrupa’da mücadelemizde iyi olacak.” diyerek mutluluğunu dile getirdi.
“Geçen sezon Villa’yı izledim. Martin O’Neill çok iyi bir antrenör. Heyecan verici, atak futbolu oynatıyor. Bu ligdeki futbol hücum futbolu, oyuncular da güçlü. Bu ligde top oynayacak olmak çok güzel. “
Uefa Kupası içinse oyuncu, “Geçen sezon Rangers ile Uefa kupasında başarılıydık ama finalde kaybettik. Final oynamak kariyerimdeki en iyi anıydı. Belki de bu sezon Villa ile daha iyisini yapabiliriz.” diyerek hedefini belirtti.
C.Ronaldo Giggs Nani 3'ü aynı anda sahada olunca olmuyor...
Chealse maçı çok iyiydi. Gerçekten mücadele adına herşey vardı. 3 gol atmasına rağmen kalesinde 2 gol gördü. Ama bu maçı daha farklıda kazanabilirlerdi.
Man. Utd. 10 kişi rakibi önünde golü bulamadı. Ama bu yılda Premier ligde şampiyon olacaklar.
şaka yapıyorsun heralde..ne futbolculara ne paralar veriliyor..kaka gibi takımı tek başına taşıyabilen,takım oyunu oynayan ayrıca sadece küçük maçların değil büyük maçların adamı olan,karakteri ile ilgili en ufak bir sorun bile bulunmayan bir futbol ustasına bu para az bile.
Satılmaması gereken bi oyuncu.
Milan satmaz ama ben olsam satardım.
Mesela ben bir yerde arsenal lafı duyarsam direk henry i aklıma gelirdi yani bana göre henry arsenalın simgelerinden biriydi
Henry kendi istedi bu yolu. Hayatının takımını bırakıp gidebiliyorsa elbette onlarda bu tarz konuşmalar yapacaktır,ve dolduracaklardır da henry nin yokluğunu
Duyduğuma göre Galliani isterlerse 300 milyon $ versinler yine satmayız Kaka'yı demiş.
Ya bi kere şunu düşünmek lazım. Kaka'ya 150 milyon dolar değer biçiliyorsa Kaka'nın Chelsea'ye 150 milyon dolardan daha fazla para kazandırması gerekir. Ki buda imkansız gibi bişey.
Chelsea Tv’e konuşan oyuncu, “Bugün yeni sözleşme imzaladım, çok mutluyum. Umuyorum ki taraftarları da mutlu ettim. Burada yedi sezon geçirdim ve daha çok sezon geçirmek istiyorum.” dedi.
“Birçok sebepten dolayı zor bir yaz geçirdim. Bir tanesi buydu. Sizin hakkınızda bir şeyler yazılıyor, bazıları yanlış, bazıları yarı doğru. Şu an hepsini kaldırdım ve futboluma odaklanmak istiyorum.”
“Düşünmeye ihtiyacım vardı. Kişisel zamanlar geçirmeye ihtiyacım vardı. Ailemle konuştum. Buraya niçin geldiğimi tekrar hissettim. Binlerce mektup aldım. Bunlar destek içerikli ve duygusal mektuplardı. Şu an eminim ve doğru kararı verdim.”
“Jose Mourinho’yu hep dikkate aldım ama kişisel olarak Chelsea’yi daha çok öenmsiyorum. Jose ile transfer hakkında konuşmadım. Olmamış bir şeyler yazıldı. Jose ile bir dostluk ilişkim var, bu da çok normal.”
“Görünüyor ki oyuncu olarak beni beğeniyor ama izin almadan benimle konuşacağını düşünmüyorum. Bunu beğendiğimi söyleyemem ve onun bu çizgiye ineceğini düşünmüyorum.”
Lampard özdeşlemişti zaten Chelsea ile İtlayaya gitmemekle doğru bir karar aldı kanımca
Aslında Barcelona'ya gitse fena olmazdı![]()